Nyomtat Elküld Olvasási nézet

Heti friss

 

 

 

 

Március 26.-án, vasárnap  délelőtt az istentisztet a templomban tartjuk.Igét hirdet Bántó Bálint nagytiszteletű úr.

Vasárnap, március 24-én délután 3 órai kezdettel szeretetvendégségre hívjuk gyülekezetünk tagjait. A szeretetvendégséget a Gyülekezeti házban tartjuk.

Kóruspróbák minden héten kedden esténként a hernádi iskola ebédlőjében. Bővebben itt!

Március 30.-án, szerdán bibliaórát tartunk a Gyülekezeti Házban. Meleg teával, beszélgetéssel zárjuk az estét. Ha hozol sütit, azt is megkóstoljuk!

Szervezzük az áprilisi ünnepi emlékműavatást. Az alkalomra a meghívó itt olvasható. Kérjük, várjuk a szervezésben segíteni tudó és segíteni szándékozó gyülekezeti tagok jelentkezést. Vállalásaikat jelezhetik Csontos József nagytiszteletű úrnak, Dóri Csaba gondnoknak, Nagyné Horváth Anita presbiternek. Elérhetőségek ide kattintva olvashatók.

 

Szeretettel hívunk és várunk mindenkit gyülekezeti alkalmainkra!

 

Kérem, aki kedvet és energiát érez magában, segítsen a templomunk, Gyülekezeti Házunk takarításában, hiszen nincs fizetett takarítónk! A templomban lehet feliratkozni a megfelelő időpontokra.

 

 

 

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 89, összesen: 121623

 • 2017. május 25., csütörtök

  Kijöttünk Isten szabad ege alá, tudunk az Úrnak és egymásnak örülni – mondta a vértesaljai egyházmegyei családi napon Szabó Ferenc esperes.
 • 2017. május 25., csütörtök

  Ajánló. Petrőczi Éva költészetét, így most legújabb könyvét is négy szóval jellemezhetjük: játékosság, személyesség, műveltség, üzenet.
 • 2017. május 24., szerda

  Épp érettségi időszak van. Sokan nemrég ballagtak el, és épp most hagynak maguk mögött remélhetőleg csodálatos éveket. Valami jó dolog véget ért, és a...
 • 2017. május 23., kedd

  Egy reformátor, aki világhírű lehetett volna, mégis inkább honfitársainak prédikált; egy prédikátor, akiről sokáig úgy tartották, a törökök ölték meg;...
 • 2017. május 22., hétfő

  Az elmúlt hétvégén tizennyolcezer ember gondolta úgy, hogy pihenés helyett, inkább másoknak segít.
 • 2017. május 22., hétfő

  Május 20-án szombaton reggel kilenc órakor a budai Szeretethíd programunk egy zenés-énekes áhítattal kezdődött a Szilágyi Dezső téri templomban.
 • 2017. május 20., szombat

  Nagyváradon tartották a református egység napját, ahol az egységes Magyar Református Egyház megalakulásának nyolcadik évfordulójára emlékeztek.
 • 2017. május 18., csütörtök

  A XIV. Református Zenei Fesztiválon istenhívő zenészek játsszanak, akik egész életüket annak szentelték, hogy valami jót adjanak az embereknek.
 • 2017. május 18., csütörtök

  Már lehet regisztrálni az idei Csillagpont református ifjúsági találkozóra, amelynek a mottója a reformációra és a folyamatos megújulásra utaló R...
 • 2017. május 16., kedd

  „A totális média, az inflálódó szavak, képek és Twitter-üzenetek korában különösen fontosak az időtálló, ötszáz vagy több ezer éves gondolatok" – mond...