Nyomtat Elküld Olvasási nézet

Egy nap - Egy Ige. Kanadai SMS küldő szolgálat

... hogy Isten szava minden kanadai magyart anyanyelvén érjen el.

"... ahogyan az eső és a hó lehull az égből, és nem tér oda vissza, hanem megöntözi a földet, termővé és gyümölcsözővé teszi; magot ad a magvetőnek és kenyeret az éhezőnek, ilyen lesz az én igém is, amely számból kijön: nem tér vissza hozzám üresen, hanem véghezviszi, amit akarok, eléri célját, amiért küldtem." Ézs. 55:10-11

A Canada Statistics 2011-ben kiadott információi szerint Kanadában több mint 70,000 fő beszél magyarul az otthonában. Ez azt jelenti, hogy spirituális igényeik is anyanyelvükön, tehát magyarul jelentkeznek. Magyar nyelvű gyülekezetek azonban csak nagy távolságokban (s egyre csökkenő számban) érhetőek el.

A "Daily Bread SMS" segítséget szeretne nyújtani mindazok számára, akik érzik, tudják, hogy itt az idegenben is szükségük van (napi rendszerességgel) Isten üzenetére.

FELIRATKOZÁS

----------------------------------------------------------------------

Szolgálatunkat kiterjesztettük!


A DailyBreadSMS eredeti célkitűzése, hogy a Kanadában élő magyarok, Isten igéjét napi rendszerességgel megkapják úgy, hogy az a mindig kézben lévő telefonon egy pillanat alatt megjelenjen.

Felmerült azonban az igény arra, hogy ez a lehetőség ne korlátozódjék csupán a kanadai magyarok felé. Szolgálati területünket tehát ennek megfelelően kiterjesztettük:

1. SMS szolgálatunkra az USA-ból is fel lehet iratkozni.

2. Fel lehet iratkozni a DailyBreadSMS szogálatára, e-mail-ben is. Ezzel lehetőséget adunk arra, hogy szolgálatunk a világ bármely részéről elérhető legyen.

-----------------------------------------------------------------------

Látogass meg minket a facebook-on, és megosztásoddal segíts abban, hogy ez a lehetőség másokhoz is eljusson.

 

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 6, összesen: 1340

 • 2018. március 15., csütörtök

  Nem a Kossuth regimentjébe, hanem a Krisztuséba, aki legfőbb vezérünk az elnyomásban, a kisebbségben, a hazaszeretetben is, és a március 15-i felvonul...
 • 2018. március 14., szerda

  A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából kitüntetett református díjazottak.
 • 2018. március 14., szerda

  A Zsoboki Református Egyházközség által működtetett Zsoboki Bethesda Gyermekotthon és Szórvány Iskolaközpont segélykérése.
 • 2018. március 13., kedd

  Kossuth-kiflivel, nótázással, a Talpra, magyarral és kedves Petőfi-verseik felidézésével készültek március 15-e megünneplésére a budapesti Schwei...
 • 2018. március 12., hétfő

  Egy szakkollégium kitűnő lehetőséget ad arra, hogy a közösségi élet megtapasztalásán és megélésén túl komoly célokat fogalmazzunk meg fiatalként.
 • 2018. március 11., vasárnap

  Az én vásznam a monitor, legyen épp csak annyi jel rajta, amennyi feltétlenül szükséges. Így kell hozzáállnom a képhez, melyet Votin Dóráról festek, f...
 • 2018. március 10., szombat

  „A böjtöt mindig szabadon és önként, igazán alázatos lélekből kell tartani.” – írja a II. Helvét Hitvallás.
 • 2018. március 10., szombat

  A Szentírás Szövetség Alapítvány részmunkaidős munkatársat keres gyermek és középiskolás táborainak, valamint évközi programjainak szervezéséhez.
 • 2018. március 10., szombat

  „Nekem a munkám a hivatásom, a szenvedélyem, a hobbim. Az igazi kitüntetés az, hogy végezhetem”
 • 2018. március 09., péntek

  A fejlesztés eredményeként új szülészeti-nőgyógyászati egység és gyermekpszichiátriai osztály jön létre.