Nyomtat Elküld Olvasási nézet

Bemutatkozás

Örömmel tudatjuk: 2006.februárjában a Füredi út és a Nádor utca sarkán (Füredi út 39.) megnyitotta kapuit Debrecen legújabb református temploma és gyülekezeti háza, s várja mindazokat, akik a testi-lelki-szellemi felfrissülés közösségi élményére vágynak! Igényesen kialakított belső terének felső szintjén, a gyermekfoglalkoztató helyiségekkel kibővített, karzatos templomtérben istentiszteletek, koncertek, előadások és kiállítások tartására ill. rendezésére kerül sor; az algsor különböző méretű termei pedig tanfolyamoknak, foglalkozásoknak, kötetlen beszélgetéseknek, teadélutánoknak és játéktevékenységeknek adnak otthont.
A most szerveződő református gyülekezet az Új Apostoli Egyháztól megvásárolt épületet szeretné az elcsendesedés hajlékává, a valódi találkozások sátrává és a mennyei derű fészkévé tenni a Mindenható Isten segítségét kérve.
Önt és Családját is szeretettel hívjuk alkalmainkra!
Sági Endre missziói lelkész

 

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 6, összesen: 35026

 • 2017. május 25., csütörtök

  Kijöttünk Isten szabad ege alá, tudunk az Úrnak és egymásnak örülni – mondta a vértesaljai egyházmegyei családi napon Szabó Ferenc esperes.
 • 2017. május 25., csütörtök

  Ajánló. Petrőczi Éva költészetét, így most legújabb könyvét is négy szóval jellemezhetjük: játékosság, személyesség, műveltség, üzenet.
 • 2017. május 24., szerda

  Épp érettségi időszak van. Sokan nemrég ballagtak el, és épp most hagynak maguk mögött remélhetőleg csodálatos éveket. Valami jó dolog véget ért, és a...
 • 2017. május 23., kedd

  Egy reformátor, aki világhírű lehetett volna, mégis inkább honfitársainak prédikált; egy prédikátor, akiről sokáig úgy tartották, a törökök ölték meg;...
 • 2017. május 22., hétfő

  Az elmúlt hétvégén tizennyolcezer ember gondolta úgy, hogy pihenés helyett, inkább másoknak segít.
 • 2017. május 22., hétfő

  Május 20-án szombaton reggel kilenc órakor a budai Szeretethíd programunk egy zenés-énekes áhítattal kezdődött a Szilágyi Dezső téri templomban.
 • 2017. május 20., szombat

  Nagyváradon tartották a református egység napját, ahol az egységes Magyar Református Egyház megalakulásának nyolcadik évfordulójára emlékeztek.
 • 2017. május 18., csütörtök

  A XIV. Református Zenei Fesztiválon istenhívő zenészek játsszanak, akik egész életüket annak szentelték, hogy valami jót adjanak az embereknek.
 • 2017. május 18., csütörtök

  Már lehet regisztrálni az idei Csillagpont református ifjúsági találkozóra, amelynek a mottója a reformációra és a folyamatos megújulásra utaló R...
 • 2017. május 16., kedd

  „A totális média, az inflálódó szavak, képek és Twitter-üzenetek korában különösen fontosak az időtálló, ötszáz vagy több ezer éves gondolatok" – mond...