2016. július 01., péntek - Tóth Ádám Nyomtat Elküld Olvasási nézet

Hittantábor Balatonfenyvesen

„A 222 gyermek és fiatal befogadására alkalmas szálláshely, konyha és ebédlő közös együttlétekhez és csoportfoglalkozásokhoz kialakított helységek állnak a táborozók rendelkezésére. A parkosított területen sportpályák és zöldterület várják a sportolni és kikapcsolódni vágyókat. A tábor saját vízparti stranddal és területtel rendelkezik. A szálláshelyek olyan lakóegységekben vannak kialakítva, amelyek mindegyikéhez egy négy és hatágyas szoba, zárt előtér és önálló vizesblokk (zuhanyzó, mosdó és WC) tartozik. Az épületek és a közösségi helyiségek elrendezése lehetővé teszi több kisebb létszámú csoport egyidejű táborozást is.”
A Balaton déli partján fekvő település és környéke sok izgalmas látnivalóval várja a táborozókat. A táborhelytől három percre igényesen kialakított, sokféle szolgáltatást nyújtó szabad strand található.
A táborba a 2. osztályt elvégzettektől a 8. osztályba készülőkig várjuk a jelentkezőket.
Augusztus 8-án hétfőn különjáratú autóbusszal utazunk Balatonfenyvesre. A pócsmegyeriek 9.00 óráig szállnak fel a templom előtt. A leányfaluiakat 9.15-től vesszük fel a Mol benzinkút parkolójában. Egész napra bőséges enni- és innivalóra lesz szükség! Meleg vacsorát már kapunk!
Augusztus 13-án szombaton autóbusszal indulunk haza. Érkezés a leányfalui Mol benzinkúthoz 17.30-ra, a pócsmegyeri templomhoz 18.00 órára várható.
A táborban napi négyszeri bőséges étkezésre nyílik lehetőség.
A hét témája: JÓNÁS KÖNYVE.
Programok: Fürdés a Balatonban – kirándulások, vitorlázás, sportnap, a többi meglepetés… Idén is szeretnénk megrendezni a nagysikerű KI MIT TUD vetélkedőt! Már most mindenkit biztatunk a részvételre!
A tábori felszerelésbe mindenképpen kerüljön: nyári öltözet, esőkabát, fürdőruha, legalább két nagyméretű törülköző, pizsama, tisztálkodó felszerelés, strandpapucs, kényelmes sportcipő, ceruza, toll, jegyzetfüzet stb… Érdemes hozni tollas felszerelést, gumilabdát, bőrlabdát, játékkártyát, pingpongütőt.
A TB-kártyákat és diákigazolványokat (vagy azok fénymásolatát) a hét elején összegyűjtjük, a hét végén kiosztjuk. Kérjük, hogy hanghordozó eszközöket senki ne hozzon a táborba! A kullancsok miatt a gyermekeket minden este fejtől talpig átvizsgáljuk. Mindenkinek ajánljuk a kullancs elleni védőoltást!
Megköszönjük, ha valaki tartós gyümölccsel, süteménnyel tudja támogatni táborunkat! Köszönjük, ha valaki anyagi támogatást nyújt, vagy támogatót szerez!
Idén is mérsékelt áron, 22.000.-Ft-ért nyaralhatunk. A részvételi díjban minden felmerülő költség benne van.
Jelentkezési határidő: augusztus 1. hétfő 18.00 óra. Ebben az időpontban tartunk a pócsmegyeri templomban egy szülői értekezletet, ahová feltétlenül várjuk a kedves szülőket! A részvételi díjat a szülői értekezleten kérjük befizetni.
A táborozást követő vasárnapon, augusztus 14-én, a délelőtti istentiszteleteken előadjuk a tábori énekeket és aranymondásokat. Szeretettel kérjük a családok részvételét!
Pócsmegyer-Leányfalu, 2016. május 23. Áldás, békesség!

Kovách Tamás
30/9193179
kovach.t5@gmail.com

Csatolt dokumentumok:

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 14, összesen: 152001

  • 2024. április 16., kedd

    Duráczky Bálint szociológus szerint a tradicionális keretek lebomlása az elköteleződés megerősödését hozhatja egyházunkban.
  • 2024. április 16., kedd

    A Református Pulmonológiai Centrumban kapta meg Közép-Európában elsőként a gyógyszeres kezelést egy hatévesnél fiatalabb cisztás fibrózisos gyermek.
  • 2024. április 15., hétfő

    Alkohol- és drogfüggőségből szabadult srácok, közös munkájuk biztonságos közeget teremt számukra a reintegráció felé vezető úton.
  • 2024. április 15., hétfő

    Újraalapításának 30. évfordulójáért adott hálát a Kecskeméti Református Általános Iskola vasárnap.
  • 2024. április 12., péntek

    Százhúsz lelkész és missziói munkás találkozott a Káposztásmegyeri Református Gyülekezetben tartott Nagy-Budapesti Missziói Konferencián.
  • 2024. április 10., szerda

    Költészet napja alkalmából a tükrök fontosságáról és a férfivá nevelésről beszélgettünk Hajdúné Tóth Lívia, lovasberényi hittanoktatóval, lelkipásztor...
  • 2024. április 08., hétfő

    Hogyan kezdődik a templomépítés? Kell hozzá telek, tervek, támogatás? Külső-Kelenföldön rajzpályázattal indul. 
  • 2024. április 08., hétfő

    Az elmúlt évek felújításaiért adtak hálát a Tassi Református Egyházközségben, ahol a közösségi terek nemcsak az impozáns múltról, de az élettel teli j...
  • 2024. április 04., csütörtök

    Folytonosság és változás, külső tényezők és személyes hit, individualizmus és felekezeti elkötelezettség, ébredés és szekularizáció teszik sokszínűvé ...
  • 2024. április 03., szerda

    Messze megelőzve korukat, épp negyven éve kezdtek gyülekezetépítésbe egy panelvárosban Szénási János és felesége, Gazda Klára lelkipásztorok, akikkel ...