Nyomtat Elküld Olvasási nézet

VII. Generációs Napok

Szeretettel és tisztelettel hívunk minden testvérünket az VII. Generációs Napok rendezvényére.
Általános tudnivalók:
Időtartam: 2012.szeptember 7-9-ig
Helye: Soroksártól 17 km, kiépített erdei tisztás Alsónémedi - Bugyi térségében (a Kóhalma Vadásztársaság bőkezű adományaként!)
Találkozó: Soroksári Református templom előtt 2012. szeptember 7-én. Pénteken 16,00 órakor, indulás 16,30-kor
(Akik ismerik az utat: 15 órától a helyszínre mehet, ott már várják Őket.)
A részletes program az oldal alján letölthető!

A Generációs Napok során a résztvevők sátrakban laknak. Idősebb résztvevőinknek, de csak korlátozott számban, biztosítani tudunk szobai elhelyezést, amelyek a jelentkezések során elkeltek. Tálaló edényekkel, tányérral, pohárral rendelkezünk, ezért csak evőeszközt célszerű hozni.
A tábor ideje alatt a résztvevőknek megpróbálunk teljes lelki, szellemi, fizikai ellátást biztosítani. A látogatói napon -előzetes bejelentkezés mellett- tisztelettel várjuk a hozzátartozókat, gyülekezetünk minden tagját. Természetesnek vesszük, ha ott bekapcsolódnak a programokba, és kérjük, vegyenek részt a vasárnapi istentiszteleten, majd az azt követő közös ebéden is.
Szeretnénk, ha a vendégségbe érkezők személyesen tapasztalnák meg, hogy milyen a Generációs Napok hangulata, légköre, s annak alapján dönthessenek, hogy a következő évben csak a látogatói napot, vagy a teljes tábor idejét kívánják e körünkben eltölteni.
Kívánjuk, hogy hasznos és kellemes legyen az a pár nap, amit együtt töltünk Kóhalmán. Kérjük, bármilyen kérdése, észrevétele, javaslata lenne, vagy a látogatói napra jelentkezne, azt az alábbi személyeknél időben tegye meg hogy a felvetéseire kellő időben, és megelégedésére reagálhassunk.
Kérjük az éjszakai program résztvevőit, hogy figyelmesen, körültekintően, a vezetőre figyelve, hasznosan töltsék el az időt!
Köszönet minden magánszemélynek és szervezetnek, akik támogatták a VII. Generációs Napok egrendezését!

 

 

Csatolt dokumentumok:

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 136, összesen: 1439775

  • 2024. április 18., csütörtök

    Az egyházkerületi konferencia-központok helyzetéről, a Kákicson nyíló ifjúsági házról és az elsőként megválasztott presbiterek közelgő találkozójáról ...
  • 2024. április 17., szerda

    A HolddalaNap zenekar újra hangszőnyeget sző a csendből. Imádságban fogant koncertjükről Gulyás Anna énekessel, dalszerzővel beszélgettünk.
  • 2024. április 16., kedd

    Duráczky Bálint szociológus szerint a tradicionális keretek lebomlása az elköteleződés megerősödését hozhatja egyházunkban.
  • 2024. április 16., kedd

    A Református Pulmonológiai Centrumban kapta meg Közép-Európában elsőként a gyógyszeres kezelést egy hatévesnél fiatalabb cisztás fibrózisos gyermek.
  • 2024. április 15., hétfő

    Alkohol- és drogfüggőségből szabadult srácok, közös munkájuk biztonságos közeget teremt számukra a reintegráció felé vezető úton.
  • 2024. április 15., hétfő

    Újraalapításának 30. évfordulójáért adott hálát a Kecskeméti Református Általános Iskola vasárnap.
  • 2024. április 12., péntek

    Százhúsz lelkész és missziói munkás találkozott a Káposztásmegyeri Református Gyülekezetben tartott Nagy-Budapesti Missziói Konferencián.
  • 2024. április 10., szerda

    Költészet napja alkalmából a tükrök fontosságáról és a férfivá nevelésről beszélgettünk Hajdúné Tóth Lívia, lovasberényi hittanoktatóval, lelkipásztor...
  • 2024. április 08., hétfő

    Hogyan kezdődik a templomépítés? Kell hozzá telek, tervek, támogatás? Külső-Kelenföldön rajzpályázattal indul. 
  • 2024. április 08., hétfő

    Az elmúlt évek felújításaiért adtak hálát a Tassi Református Egyházközségben, ahol a közösségi terek nemcsak az impozáns múltról, de az élettel teli j...