Nyomtat Elküld Olvasási nézet

Százezredik látogató...

Még néhány nap, s a honlapunk alján lévő számláló átlépi a százezres értéket. Ennyiszer nyitották meg honlapunkat, ennyiszer olvastak valami hírt, tudósítást oldalainkról, ennyiszer jutottunk testvéreink eszébe, ennyiszer jöttek hozzánk a világhálón!
Nagy örömünkre szolgál, hiszen lelkipásztorok, újságírók, fotósok, gyülekezeti tagok, a honlap szerkesztőjével azon fáradoznak, hogy ne csak szűkebb környezetünk, de bárki  értesülhessen életünkről, munkánkról, szolgálatainkról, örömünkről, s néha keserűségeinkről.

Ez az alkalom arra is jó, hogy egy pillanatra megálljunk, s egy hirtelenjében szervezett aprócska ünnepet is tartsunk. Szeretnénk megajándékozni a százezredik látogatónkat.
Azt tudjuk, hogy a mérés ugyan pontos, de az azonosítás már nehézkesebb, ezért a következő - igazságosnak tűnő - módszert találtuk ki.

A hivatali órákban  a lelkészi hivatalban személyesen, vagy telefonon  
várjuk azon személyek jelentkezését
akik a honlap megnyitása során a lap alján lévő számlálón
99.500 és 100.500 közötti értéket látnak. 
Kérjük, hogy  jelentkezésükkor mondják be az éppen látható számot.

Akik felhívásunknak eleget tesznek - mint százezredik honlap látogatót - megajándékozzuk Őket. Ajándékaink a következők:

Az első jelentkező nőtestvérünknek: 1 db. református énekeskönyv (Dr. Bekő Isván Márton lelkészünk ajándéka)

Az első jelentkező férfitestvérünknek: 1 db. Biblia (Berde László ny. lelkészünk ajándéka)

Az első 5-12 év közötti gyermekünknek: 1 db Új Testamentum - Képes Biblia ( Szabó László honlapunk szerkesztőjének ajándéka)

Az ajándékokat istentisztelet keretében adnánk át nyerteseinknek!

Ha valamelyik kategóriában már történt bejelentkezés, azt a honlapunkon közöljük, de természetesen a lelkészi hivatalban is adnak róla tájékoztatást.

Ha más magánszemély, vagy szervezet valamilyen új kategóriában kíván díjat felajánlani, kérjük 2013. május 1-ig jelezze a lelkészi hivatalban (Cipészek u. 16.) személyesen, vagy telefonon (+ 40 745 50 84 99) , illetve a lelkipásztor email címén: (istvanbeko@gmail.com)

Szeretettel várjuk a jelentkezőket!

 


Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 446, összesen: 643185

  • 2024. április 18., csütörtök

    Az egyházkerületi konferencia-központok helyzetéről, a Kákicson nyíló ifjúsági házról és az elsőként megválasztott presbiterek közelgő találkozójáról ...
  • 2024. április 17., szerda

    A HolddalaNap zenekar újra hangszőnyeget sző a csendből. Imádságban fogant koncertjükről Gulyás Anna énekessel, dalszerzővel beszélgettünk.
  • 2024. április 16., kedd

    Duráczky Bálint szociológus szerint a tradicionális keretek lebomlása az elköteleződés megerősödését hozhatja egyházunkban.
  • 2024. április 16., kedd

    A Református Pulmonológiai Centrumban kapta meg Közép-Európában elsőként a gyógyszeres kezelést egy hatévesnél fiatalabb cisztás fibrózisos gyermek.
  • 2024. április 15., hétfő

    Alkohol- és drogfüggőségből szabadult srácok, közös munkájuk biztonságos közeget teremt számukra a reintegráció felé vezető úton.
  • 2024. április 15., hétfő

    Újraalapításának 30. évfordulójáért adott hálát a Kecskeméti Református Általános Iskola vasárnap.
  • 2024. április 12., péntek

    Százhúsz lelkész és missziói munkás találkozott a Káposztásmegyeri Református Gyülekezetben tartott Nagy-Budapesti Missziói Konferencián.
  • 2024. április 10., szerda

    Költészet napja alkalmából a tükrök fontosságáról és a férfivá nevelésről beszélgettünk Hajdúné Tóth Lívia, lovasberényi hittanoktatóval, lelkipásztor...
  • 2024. április 08., hétfő

    Hogyan kezdődik a templomépítés? Kell hozzá telek, tervek, támogatás? Külső-Kelenföldön rajzpályázattal indul. 
  • 2024. április 08., hétfő

    Az elmúlt évek felújításaiért adtak hálát a Tassi Református Egyházközségben, ahol a közösségi terek nemcsak az impozáns múltról, de az élettel teli j...