Rosta!
Ha megengeded, hogy én is most veled személyeskedjek! Ha én vagyok a gyűlöletkeltő, akkor ugyanúgy gyűlöletkeltő az a sok Inkvizíciós áldozat akit az antikrisztusi Róma mágylán megégetett, akit kettéfűrészeltek, akinek a bőrét a derekáig lehúzták, akiknek a szájába puskaport raktak és felrobbantottak, azon terhes anyákat akiknek a hasát felmetszették, akiknek a nemi szerveit levágták, akiket feldaraboltak a legkegyetlenebb és legbarbárabb esközökkel. És akik úgyszintén antikrisztusnak mondták a pápát, mivel 80 pápa III. Incétől kezdve sorjában elvégeztetette ezeket a dolgokat, aki olyan gonosz volt, hogy még a korabeli katolikusok is antikrisztusnak mondták ezt a pápát. Azért szégyelled a velük való közösségvállalást, mivel annyira kicsinyes vagy, mert katolikus a feleséged, és elvből ezen kicsinyes személyes okaid miatt nem fér bele a fejedbe hogy a papa lehet az antikrisztus, noha antikrisztusnak mondták Sztálint is, Hitlert is, Hitlernél több vért ontott ki a pápaság…
Akkor gyűlöletkeltőek a nagy reformátoraink, mint pl. Luther is, aki azt mondta hogy áldani Istent ugyanazt jelenti hogy egyidőben átkot mondani az antikrisztusi papa felett. Akkor gyűlöletkeltő Kálvin is, Melanchton, Béza, Edwards, Spurgeon, Wycliffe, Hus, Jeromos, és több mint 100 reformátor is.
Ne érts félre, amikor ezzel a gondolattal találkoztam először, én is szélsőségnek tartottam. Annak idején írtam is levelet Richard Peter Bennett-nek akinek olyan cikkét olvastam, amely ezt a dolgot leírta. Azt írtam, hogy nem tudom elhinni, hogy a papa az antikrisztus, mert rendben van hogy a római egyház szekta, de ez nekem tól sok volt. Mégis, az 1. hozzászólás miatt mégis meggyőződtem arról, hogy a papa az antikriztsu volt, mivel a történelem igazolja utólag a próféciákat, ez nem találgatás előre.
Mindig lehet amögé bújni, hogy a történelem során egy rakás embert neveztek antikrisztusnak, pl. Nerot, Caesart, Hitlert, stb., de az is igaz, hogy _valamelyikük_ ám tényleg az antikrisztus. Több pápára jön ki a számítás, hogy ő az antikrisztus. Több személyre több módon, több nyelvben (pl. görögben is). Ezért ha több nyíl egy irányba mutat, több számítás (ami a bibliai szövegben felszólítás, hogy a számot számoljuk is ki) ugyanazt a személyt hozzák fel, akkor lehet gyanakodni, hogy a számítás alapján a papa tényleg az antikrisztus.
Obama lesz az antikrisztus? Vagy a leopard? Szerintem nincsen alapja. Rosta, ha még van bátorságod még olvasni soraimat, nekem nagy sértés ha az amerikai elnököt antikrisztusnak bélygezik, mivel amerikai állampolgár vagyok. Ennek ellenére itt többen ezt a gondolatot pedzegetik, és te meg cask nem is szállsz síkra ezen emberek megdorgálására… szégyeld magad.
Obama mellesleg nem a 44. elnök, mert ha ismerjük az amerikai történelmet, ő valóban a 43. elnök, mivel a 19. sz. Végén, Grover Cleveland kétszer volt elnök, a 22., illetve a 24. helyen (magyarul sorban: 20. Garfield, 21. Arthur, 22. Cleveland, 23. Hayes, 24. ismét Cleveland), így összesen 43 személy volt csak amerikai elnök. Kár Obamat antikrisztusnak nevezni, mivel általános trend, hogy az amerikai elnököket ennek mondják, ezt mondták Clintonre, ezt mondták Bush-ra is. Ugye, mennyire szeretetlen.
Szeretetlen az is, ha azt mondjuk, hogy az amerikai elnök az antikrisztus és Amerika Babilon, mivel Babilon elsősorban szellemi entitás (szemben a Jeruzsálemmel, ami Isten népét jelenti, az egyházat), Babilon ezzel szemben egy szellemi entitás, ami a hamis, parázna, hitehagyott egyház. Magyarul Róma. Lásd 1Pt. 5,13, Erdő Péter is elismeri hogy Rómának az ókorban Babilon volt a neve. Így ha a bibliai parancs szól, hogy jöjjetek ki belőle én népem és ha Jézus minket arra parancsol, hogy tegyünk tanítvánnyá minden népet, akkor azt jelenti, hogy az amerikaiaknak nem lenne szabad hirdetni az evangéliumot, hát hagyjuk rohadni a bűneikben, mivel mi felsőbbrendű európai magyarok vogymuk.
|