Sziasztok! Üdv mindenkinek!
Már a régi fórumon is voltam (szóltam hozzá vagy 3-at
).
Talán max. figyelő emlékszik rám.
Bocs, hogyha barátságtalan leszek
Tök jó, hogy vannak keresztény fórumok, meg minden, de engem csak az szomorít el, hogy a való életben én speciel 3 éve nem tudok beilleszkedni semmilyen keresztény közösségbe (igazándiból átmenetileg fel is adtam - erőltetni nem lehet a barátságot, de úgy tűnik, még a haverságot se). Mindjuk velem egykorúakból úgyis kevés van egy gyülekezetben
(26 éves vagyok). Végül is időnként annak is örülök, hogy legalább idős nénik szóba állnak velem, a fiatalabbak valami miatt kerülnek. Megtartják a 10 lépés távolságot
mindig, szigorúan.
Na, mindegy, tudom bennem van a hiba. Csak azt nem értem, hogy a nem hívők miért barátkozanak velem szívesebben, mint a hívők (pedig már 3 éve megtértem).
Már nagyon késő van, tudom, egy kicsit összevissza fogalmazok, bocsi.
Szóval én már lassan 3/4-ed éve elkezdtem nem hívő fórumokat látogatni, és ott mindenféléről beszélni - meghát most már a valóságos, nem virtuális életemben is már inkább vagyok nem hívőkkel. Mondjuk jobban nem érzem magamat ettől, de ez van.
Na, azért, hogy ne csak a depi legyen
:
"Természetesen sok hibám van, ha benned kevés a szeretet."
C.H. Spurgeon
ui: Azt hiszem, nekem valamiért sokkal nehezebb a hívőket szeretnem, mint a nem hívőket, pedig tudom, hogy elvileg őket kéne jobban.
Üdv, és jó éjszakát mindenkinek!