32ezüst írta:
Tehát azt mondom, hogy abszolut egyetértek ifj. Hegedűssel abban, hogy ez ellen tenni kell valamit.
Repülővel ikertornyoknak menni New York-ban? Vonatot robbantani Spanyolországban? Vagy járókelőket robbantani Tel Aviv-ban? Ha más módszerekkel akar küzdeni, akkor viszont rossz a névválasztás...
32ezüst írta:
És közben azt látom, hogy sok kritika éri a módszereit.
Csodálkozol?
32ezüst írta:
De mivel pont azok részéről éri a kritika, akik ellen az ő ténykedése irányúl
A Hamasz ténykedése ártatlanok ellen irányul. Hegedűst kritizálni viszont két okból lehet;
1. Valaki utálja az egyházakat és be akarja bizonyítani, hogy az összes református szélsőjobboldali idegengyűlölő
2. Valaki szereti egyházát és ezért idegesíti, hogy egyháza egyik lelkésze szélsőséges gyilkosokkal, terroristákkal szimpatizál "idegen"gyűlöletből és ez meg van tűrve egyházában. És tisztázni akarja az egyházban is és mások előtt is, hogy igazából a legtöbb református nem olyan, mint Hegedűs.
Nos én az utóbbi kategóriába tartozom.
32ezüst írta:
"Ha vétkezik atyádfia, menj el hozzá, intsd meg négyszemközt: ha hallgat rád, megnyerted atyádfiát.
Ha pedig nem hallgat rád, végy magad mellé még egy vagy két embert, hogy két vagy három tanú szava erősítsen meg minden vallomást.
Ha nem hallgat rájuk, mondd meg a gyülekezetnek. Ha pedig a gyülekezetre sem hallgat, tekintsd olyannak, mint a pogányt vagy a vámszedőt.
De neeee azt csináljuk, hogy szénné szapuljuk itt a háta mögött!!!!! Jó?
Írtam a honlapjukra és az lett az eredménye, hogy kitörölték hozzászólásomat. Majd megint írtam és eltűnt maga a fórum. (egyébként kultúrált hangnemben írtam, aláírtam és megadtam az e-mail címemet is, hogy írjanak; nem írtak)
http://szabteriref.hu/start.html, nos az
"Elérhetőségeinknél" a
"Nyitvatartás" és
"Munkatársaink" alatt volt egy olyan, hogy vendégkönyv...
A honlapon nem találtam meg ifj. Hegedűs Lóránt e-mail címét, csak telefonszámát. Telefonálni azért nem akartam... És mivel már nincs fórum a honlapon, így nem tudok írni többet oda. De ha valaki tudja a lelkész úr e-mail címét, megköszönném, ha megadná. És nyugodtan lehet szólni neki a honlapról, nem titokban történik ez. Érdekelne a véleménye, tehát, ha valaki kapcsolatban áll vele, nyugodtan szóljon neki erről.
JennyT írta:
Tényleg, Teomo, mit írtál, amin ennyire berágtak?
Igazából semmi olyat nem írtam, amin be lehetett volna rágni, egyszerűen érdeklődtem, hogy nem zavarja-e őket, hogy lelkészük ilyen eszmékkel szimpatizál, felvilágosítottam őket a Hamasz tetteiről és felvilágosítottam őket, hogy a keresztyénségtől távol állnak az ilyen dolgok és arról is felvilágosítottam őket, hogy nekik joguk lenne elküldeni a lelkészt, ha elégedetlenek vele. Kb ennyi. És aláírtam és odaírtam az e-mail címemet, amire azóta sem érkezett válasz.
rosta írta:
Nem tudtad, hogy baromi nagy divat manapság a történelmi keresztyéneket szapulni? Élén a katolikusokat, majd a többit?
Nem tudom, hogy más miért szapulja ezt az embert, de én a Református Egyház tisztázása érdekében teszem ezt. Vedd már észre!