Korengizella írta:
Sziasztok!Azért jöttem közétek,hogy megkérdezzem merre jár az emberség, a becsület ebbe az országba.Én egy pap családból származok.De ez nem is lényeges.
A lényeg az,hogy 54 évesen törött kézzel,egy két napon belűl az utcára kerülök.Elvesztem a fedélt a fejem felől.Ide két tragikus baleset vezetett.
Én egész életembe idáig segítettem az embereknek.9 évig agyvérzéses Édesapámat ápoltam, aztán,4 évig , haláláig drága férjemet, közben 6 évig megállás nélkül a magányosokkal törődtem, és férjem halála óta a gyászolóknak segítettem újra talpra állni.Előszőr vagyok,nagy bajba, de nekem nem segít senki.
3 hete elütött egy biciglis járdán.Képző művész vagyok.Törött kézzel azóta nem tudok dolgozni.Korábban darabos sípcsont törésem volt ami belekergetett egy hitel felvételébe.Most hiába könyörgök mindenkinek,nem tudnak segíteni.Jó tudom,ilyen világot élünk.De 54 évesen hova menejk?Egy kedves ismerős aki annak idején a lakásfelújításomat végezte,férjem halála után,azt mondta, tudjam,hogy az a kampó amin a csillár lóg, kibír engem,ha itt a vég.az én hitemmel ellenkezik ez a gondolkodás,de az közel van hozzám,hogy mindent feladjak, störténik mindez 150 ezer forintért,amit régen egy hét alatt megkerestem.Nézzétek meg a munkámat:
http://www.gportal.hu/korengizellaez vagyok én..illetve voltam.A honlapom mottóját nem sokára átírom, folytatva"ha az élet eltörik, a játék véget ér"
Email címem ott van a honlapon.Titeket, nem zavarlak Többet.
Merre Jár ilyenkor a JÓ Isten? Ég áldjon Titeket.
Kedves Gizella!
Úgy születtem meg 5 héttel hamarabb hogy , édesapám ennek hírére nem szált le a Zobáki Bányaüzembe, 1964 július 2.án , ő lett volna a sulytólég robbanás 8. áldozata! Én ezzel szemben fél szememre elvesztettem a látásomat mert oxigén hiány miatt a koraszüléstől, elhaltak a látóidegsejtek a szememben! Mégis megérte!
19 évesen a katonaságnál egy kerékcsere közben szétroppant az erőfeszítéstől a gerincem a 4. csigolyánál, azóta fáj!
Negyven éves koromig bár hittem Istenben , de nem adtam át Jézusnak az életem, elfogadva , hogy szükségem van az Ő értem való halálából elnyerhető Kegyelemre!
Most vették el az 50% munkaképességcsökkenésem, a saját cégünket 10 milla jelzálog hitellel a házunkon, szétlopták, csődbe mentünk! A leszázalékolásom elvesztése egyben az új munkahelyem elvesztését is jelentette, mert nem foglalkoztathatnak "rehabilitáltként"!
A D.D.reg. munkaügyi központban kiderült hogy a leleteimmel nem tanulhatok semmilyen új szakmát, mert alkalmatlan vagyok bármire, vagy nincs meg az alapiskolám egy felsőbbszintű oktatáshoz!
A munkanélküli központnál semmilyen támogatásra nem vagyok jogosult, mert 1 NAP híjján a pályázatok beadási határidejekor, nem töltöttem be a három hónapos munkanélküliséget!
Elhelyezkedni nem tudok , mert ha meglátják a leleteimet az üzem nem vállalja hogy valami sullyosbodás érjen és náluk rosszabbodjon az állapotom "üzemi balesetként"!
Maradt az hogy csináljak magamnak munkahelyet, ahol magamat alkalmazom! De miből és mire vállalkozzam?
Én is segítettem ha volt miből , a kidobott csecsemők fogadására egy "lépcsőházi inkubátor" kihelyezésénél, a Leukémiás beteg gyerekeknek adománynal, egy üvegcsontú gyerek külföldi gyógyításához járultam hozzá, most a komlói mentősök esetkocsijának , sürgősségi kocsivá alakításához járultam hozzá,ami egy deflibrillátort és egy csecsemőujraélesztő táskát tartalmaz!
Nem azért sorolom hogy érdemként addjam elő!!!
Nem az élet napos oldalán élek és itt sokan nem ott élnek, akik írtak!
Isten a szenvedéssel magára fordítja a figyelmünket!
A legőszintébben a bajban a reménytelenségben fordulunk Hozzá, nem kigondolt pátoszos szöveggel hanem a szív sóhajtásaival!
Amikor jól fut a szekér "gépiesen imádkozunk --áldalak, magasztallak, imádlak STB! De ha kemény a sorunk akkor odaborulunk őszintén Elé , és kitárjuk a szívünk kapuját és őszinték vagyunk!
Így formál és alakít az Úr olyanná , amilyennek látni szeretne!
Zsolt 34:19 {KJV 34:18} Közel van az Úr a megtört szívekhez, és megsegíti a sebhedt lelkeket.
Zsolt 34:20 {KJV 34:19} Sok baja van az igaznak, de valamennyiből kimenti az Úr.
Nem gondolom hogy jó helyen kerestél segítséget! Pótolja a férjed hiányát, hogy időben felébreszt egy hang?
Az Úr aki bekötöz minden sebet!
Beleszületni nem lehet az üdvösségbe , a farízeusok és a papok Jézus földi ittjártakor ugyanebben a hibában tévelyegtek!
Még Nikodémus sem értette hogyan lehet , mért kell ujjászületni!
Mert aki hallja az én beszédemet és HISZ Annak aki engem elküldött , örök élete van, nem megy az ítéletre, hanem átalment a halálból az életre!
Ezt nem kopiztam!
Hogy az Isten szólongat , az azt jelenti rossz úton jársz!
Szeretné a megmenekedésedet, és csak örülhetsz , ha van még veled Őneki közös ügye!
Ime láttál engem és nem dicsekedni szeretnék hiszen én csak, egy utolsó senki vagyok ,DE AKI BENNEM ÉL AZ A VALAKI!!!!
Fordulj az Úrhoz , tedd le előtte eddigi életed és azt hogy te érdemekkel akartál üdvözülni, áés sajnos az okkultizmus is bűn ahogy Cilla írta!
A Bibliai, igazságot fogadd el, az Isten kinyilatkoztatott Igazsága!
Szeretettel Tamás