Szia kedves Ex!
Tehát, ha kérjük, és Isten is úgy akarja, lehet több napos találkozó is.
Persze a gyakorlatban biztos, hogy nehezebb megvalósítani, de nem lehetetlen.
Most is talán azért gondolták meg sokan magukat, mert féltek, vagy esetleg nem akartak találkozni olyannal akivel nem egyeznek valamiben a vélemények…….éppen ezért jó dolog egy ilyen fórumtalálkozó, mert az arctalan írásokból, megelevenedett Testvérek lesznek egyszeriben, és igen különbözőek vagyunk, különböző helyekről, különböző életkorból, élethelyzetekből, más-más adottságokkal….vannak, hallgatabbak, okosan beszélők, félősebbek, bátrak, annyira különbözőek, de Isten nem is egyformára teremtette az embereket, és itt nem az számított, hogy ki milyen, vagy milyen adottságokkal rendelkezik, vagy mi a véleménye a gazdaságról, hanem mindnyájan Jézus nevében jöttünk össze, Atyafiak vagyunk, és nem az a legfontosabb, hogy azért szeretlek amilyen vagy, hanem azért szeretlek úgy amilyen vagy, mert egyformák vagyunk Krisztusban, de különböző emberek.
(ööö, nem tudom, mennyire érthető, mit szeretnék mondani)
Szóval ezért nagyszerű találkozni, és ezért nagyszerű együtt imádkozni, mert ha Te nem tudsz hangosan mások előtt, van Testvéred aki tud, és egy a gondolatod és Áment tudsz rá mondani.
Én pl. nem valami szép hangot kaptam, de énekeltek helyettem a Többiek, és énekelt helyettem Figyelő és én nagyon halkan, de Veletek énekelhettem.
Ez a nap nemcsak arról szólt nekem, hogy találkozhattam rég nem látott Tesókkal, hanem az Úrnak szánt időm, imádatom, és szeretetem amit Tőle kaptam……és bennem még az is volt, amit Jézus mondott, hogyha ketten vagy hárman összegyűltök az én nevemben, ott leszek…
Hát nem fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!!
Hú, bocsi, de remélem nem nagyon érthetetlen amit írtam.
Üdv szeretettel cilla
És, elénekelhetnénk Erika a Velem vándorol utamon Jézus