Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 23 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
  Nyomtatóbarát verzió

Karácsonyi jókívánságok
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2006. dec. 22., péntek 19:51 
Sziasztok!

Feleségem és családom karácsonyi ajándéka tőlem, hogy idén már nem netezek.
:-)

Mielőtt elpályáznék, köszönöm a Parókia portál adminjának, moderátorainak a munkaidőn túli, munkaidőt, amin túl ezt a munkát végzik.

Mindenkinek kívánok Isten Igéjével és Lelkével gazdag napokat.

Szeretettel:
Péter

Nekem az olyan böjt tetszik, amikor leoldod a bűnösen fölrakott bilincseket, kibontod a járom köteleit, szabadon bocsátod az elnyomottakat, és összetörsz minden jármot! Oszd meg kenyeredet az éhezővel, vidd be házadba a szegény bujdosókat, ha mezítelent látsz, ruházd fel, és ne zárkózz el testvéred elől. Akkor eljön világosságod, mint a hajnalhasadás, és hamar beheged a sebed. Igazságod jár előtted, és az Úr dicsősége lesz mögötted. Ha segítségül hívod az Urat, ő válaszol, ha kiáltasz, ezt mondja: Itt vagyok! Ha majd senkire sem raksz jármot, nem mutogatsz ujjal, és nem beszélsz álnokul, ha kenyeret adsz az éhezőnek, és jól tartod a nyomorultat, akkor fölragyog a sötétben világosságod, és homályod olyan lesz, mint a déli napfény.
Az Úr vezet majd szüntelen, kopár földön is jól tart téged. Csontjaidat megerősíti, olyan leszel, mint a jól öntözött kert, mint a forrás, amelyből nem fogy ki a víz. Fölépítik fiaid az ősi romokat, falat emelsz a régiek által lerakott alapokra; a rések befalazójának neveznek, aki romokat tesz újra lakhatóvá. Ha nem jársz kedvteléseid után a nyugalom napján, az én szent napomon, ha a nyugalom napját gyönyörűségesnek hívod, az Úr szent napját dicsőségesnek, és azzal dicsőíted, hogy abbahagyod munkáidat, nem keresed kedvteléseidet, és nem tárgyalsz ügyeidről, akkor gyönyörködni fogsz az Úrban, én pedig a föld magaslatain foglak hordozni, és táplállak ősödnek, Jákóbnak örökségében. Az Úr maga mondja ezt.

Kép


Vissza a tetejére
  
 

HozzászólásElküldve: 2006. dec. 23., szombat 21:42 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. aug. 29., kedd 09:37
Hozzászólások: 6067
Sziasztok!

Egy Árvai Emil verssel kívánok MINDENKINEK
áldott ünnepeket!


MOST CSENDRE VÁGYOM

Most csendre vágyom - de magamban is,
hol gondolatoknak már zaja nincs.

Kérdéseimet is csendre intem;
halk, szelíd hangot keresek éppen.

A találkozás csendjére vágyom:
a Mindenható, hogy rám találjon.


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2006. dec. 23., szombat 23:30 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
Kedves Mindnyájan!

Holnap már Szenteste. Holnap már valószínüleg nem jutok nethez, így már ma szeretnék Nektek, és minden ide belátogató, beolvasó kedves Vendégünknek, és családjaitoknak boldog Karácsonyt kívánni! Azt kívánom, hogy a szeretet töltse meg a napjaitokat, és szeretteitekkel harmóniában, és és békében tudjátok ünnepelni Jézus születését, a világosság gyermekeinek az ünnepét!

Áldás, békesség!


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2006. dec. 24., vasárnap 15:12 
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 11., szerda 13:59
Hozzászólások: 496
Tartózkodási hely: Kassa kerülete
Nagyon szép ajándékokat választottatok és hoztatok, kedves testvérek, köszönet érte.
Én a mai gondolatot a főoldalról szeretném itt maradandóvá tenni és így kívánni további áldott napokat mindenkinek!

"Isten kezet nyújtott a bukott embernek. Mi elestünk, Ő aláereszkedett; mi feküdtünk, Ő lehajolt."
Augustinus

_________________
Én választottalak titeket.. Jn 15,16


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2006. dec. 24., vasárnap 23:03 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 03., kedd 07:57
Hozzászólások: 1476
Tartózkodási hely: Rákoskeresztúr
Lázár Ervin: A Hétfejű Tündér
A Hétfejű Tündér
Nem volt nálam csúnyább gyerek Rácpácegresen. Azazhogy mit beszélek, hetedhét országon nem akadt nálam csúnyább gyerek. A lábam gacsos volt, a hasam hordóhas, a fejem úritök, az orrom ocsmonda, egyik szemem balra nézett, másik szemem jobbra nézett, hívtak emiatt kancsalnak, bandzsalnak, sandának, bandzsának, kancsinak, bandzsinak, árokba nézőnek; tyúkmellem volt, suta voltam, fülem, mint az elefánté, harcsaszám volt, puklis karom, a termetem girbegurba.

Hát ilyen csúnya voltam.

Vagy tán még annál is csúnyább.

Úgy szégyenkeztem emiatt, ahogy még senki Rácpácegresen. És forrt bennem a düh, emésztett a méreg, rágtam magam, elöntött az epe. Miért vagyok én ilyen csúnya? Kiért? Miért? Mi végre? Ki végre?

Két zenész lakott a szomszédomban Rácpácegresen. Jobbról Rácegresi, balról Pácegresi. Rácegresi tudott furulyázni, Pácegresi nem.

Rácegresi azt mondta nekem:

- Csúnya vagy, csúnya vagy, de azért rád is süt a nap. Ha egyszer jó szíved lesz, el is felejted, hogy csúnya vagy. És meg is szépülsz tőle.

De én nem jó akartam lenni. Szép akartam lenni. Mérgelődtem, acsarkodtam, kardoskodtam, epéskedtem.

Pácegresi meg azt mondta:

- Olyan randa vagy, hogy nem lehet rád nézni. Téged elvarázsoltak. Ez a hétfejű szörny varázsolt el téged biztos, aki itt lakik Csodaországban. Azt kellene megölnöd.

- De amikor olyan szépen énekel - mondtam neki.

Pácegresi legyintett.

- Álnok ének az - mondta. - Így csalja tőrbe az áldozatait.

Ez a hétfejű szörny vagy hétfejű sárkány, avagy hétfejű boszorka ott élt hozzánk közel. Mert Rácpácegres a Négyszögletű Kerek Erdő közepén van, s innen csak egy ugrás Ajahtan Kutarbani király fazsindelyes palotája, s a palota mögött meg rögtön kezdődik Csodaország. Ott lakott ez a hétfejű micsoda. És esténként gyönyörűen énekelt. Hét szólamban. Mind a hét szájával más szólamot. Hát ő varázsolt el engem. Őmiatta lettem ilyen rút. Na megállj! - gondoltam magamban! Elhatároztam, hogy megölöm.

- Ez az egyetlen lehetőség - helyeselt Pácegresi, a zenész, aki annyira nem tudott furulyázni, hogy már nem is akart, a furulyája is tömör arany volt, lyuk se volt rajta.

Ettől kezdve mindennap edzettem, hogy legyőzhessem a hétfejű szörnyet. Hétfőn sárkánytejet ittam, kedden lándzsát szórtam, szerdán karddal hadakoztam, csütörtökön baloskával, pénteken péklapáttal, szombaton szablyával, vasárnap vassal, vérrel, vencsellővel.

Meg is erősödtem hamar, s egy éjszaka nekiindultam. Karddal, lándzsával, baloskával, péklapáttal, szablyával, vassal, vérrel, vencsellővel.

- Megöllek, gonosz szörny, megöllek, elvarázslóm - ropogtattam a fogaim között.

A talpam alatt rídogáltak a füvek. Csak mentem: bimm-bumm. Mit nekem füvek! A fejem felett recsegtek, sírdogáltak a fák. Csak mentem: dimm-dömm. Mit nekem fák! Az ég sóhajtozott, a föld nyöszörgött. Csak mentem: zitty-zutty. Mit nekem ég, mit nekem föld!

Hajnaltájt értem Csodaországba, még alig-alig pirkadt. De rátaláltam a hétfejűre. Ott aludt egy eukaliptuszfa alatt, be volt hunyva mind a tizennégy szeme.

Nosza, nekiestem. Sutty, levágtam az első fejét - mintha egy húr pattant volna el, földtől holdig érő, megzengett a világ. Fölébredt persze, álmélkodva bámult rám tizenkét szemével. Nem kíméltem, nyissz, levágtam a második fejét is! Illatok szabadultak el ekkor, kikerics, fodormenta, kakukkfű, orgona és nárcisz illata. Felém nyúlt, meg akart fogni. De nem hagytam magam. Dolgoztam keményen a karddal, lándzsával, baloskával, péklapáttal, szablyával, vassal, vérrel, vencsellővel.

Lehullt a harmadik feje is - források, csermelyek bugyogtak fel egy pillanatra.

A negyedik is - aranyhajfonatok libbentek s tüntek el a fák közt.

Az ötödik is - felcsilingeltek s elhaltak szánhúzó lovak téli csengettyűi.

A hatodikat nagyon féltette, húzta, óvta, de nem menekült. Lenyisszantottam. Harang szólalt meg akkor, sok békességes harang. Egyre halkabban, egyre halkabban...

De akkor, jaj, elkapott! Szorosan magához ölelt, mozdulni se tudtam. A fejem épp a mellére szorult, hallottam a szívdobbanásait. Kopp-kopp - dobogott a szíve. És azt kérdezte tőlem:

- Mit vétettem én neked, ember fia?

- Megölhetsz - mondtam neki -, szétroppanthasz. De akkor is jól tettem, amit tettem, mert ilyen csúnyává varázsoltál. Én vagyok a legcsúnyább ember a földön.

Fölpillantottam, megláttam a szemét. Fénylett a szeme, mint a szép távoli csillag. Megláttam az arcát. Tavak jóságos tükre, föld barna nyugalma, templomok békéje, májusi rétek szépsége - ilyen volt az arca.

- Te bolond, te bolond - mondta kedvesen. Megcsókolt jobbról, megcsókolt balról, megcirógatott.

Ez nem öl meg engem, ez nem varázsolt el engem, ez nem bánt engem, ez szeret engem. És már sírtam is; te úristen, hat fejét levágtam!

Elengedett. A szeme tükrében megláttam magam. A lábam egyenes volt, a hasam sima, a fejem hosszúkás, nem voltam se bandzsa, se lapátfülű, se tyúkmellű, se harcsaszájú.

Térdre estem előtte.

- Nem érdemlem én ezt - mondtam neki -, változtass vissza rúttá. Hiszen hat fejed levágtam. Jaj, csak visszaragaszthatnám!

Rázta a fejét, hogy nem lehet. Mosolygott. Ekkor kelt föl a nap, rásütött. Akkor jöttem rá, hogy hiszen a Hétfejű Tündért akartam megölni, a világ legjóságosabb tündérét. Balga ésszel hat fejét levágtam.

Mi lesz, ha ez az egy feje is elvész?

- Engedd meg, hogy a testőröd legyek, engedd, meg, hogy őrizzelek - mondtam neki.

Bólintott.

Soha többé nem mentem vissza Rácpácegresre, ott maradtam a tündért vigyázni.

Őrzöm őt ma is, lándzsával, karddal, baloskával, péklapáttal, szablyával, vassal, vérrel, vencsellővel.

Ne is próbáljatok rossz szándékkal közeledni hozzá! Nem engedhetem bántani.

Mert egy bolond levágta hat fejét, csak egy maradt neki. Erre az egyre vigyázzunk hát mindannyian. Lándzsával, karddal, baloskával, péklapáttal, szablyával, vassal, vérrel, vencsellővel. És szeretettel.


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2007. dec. 19., szerda 12:05 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 01., vasárnap 15:43
Hozzászólások: 1127
Tartózkodási hely: otthon
A mellékelt írással kívánok minden fórumozónak, testvérnek, barátnak áldott ünnepeket.

A szeretet színe


Ott állt az ablak előtt és üres tekintettel merengett a távolba. Erősen szürkülőben volt, hiszen ilyenkor, december vég közeledtével, hamar esteledik. Hangulatát - a komor felhőkből álló égbolthoz hasonlóan - ólomszürkének érzékelte. Ugyan, ki csodálkozhatna ezen, hiszen egyedül, magányosan élt, ami karácsonyhoz közeledően egyre nagyobb súllyal nehezedett rá. Igen, a „szeretet ünnepe” az ilyenkori alkalom, és ez mindenképpen társas kapcsolatot feltételez, amiben neki sok éve már nincs része.
- Istenem! - sóhajt nagyot. Férjére gondol, aki meghalt immár négy éve, és nagyon sajog az a seb, ami soha begyógyulni nem akar; fiát, az egyetlen gyermekét 15 esztendeje temette el. Bárcsak szülhetett volna legalább még egy lányt vagy fiút - ám férje hallani sem akart róla.
- Karácsony? Ugyan minek és kinek? - tör fel szívéből a keserűség, szinte kétségbeesett erővel. Nincs senki, akinek kiönthetné bánatát, akivel megoszthatná az egyedüllét terhét. Még az időjárás is rátesz egy lapáttal a maga szürke-mocskosságával. Valamikor magától értetődő volt a karácsonyi hóesés, a „fehér karácsony”. De hát „hol van már a tavalyi hó?” (Akkor se volt). Mára már az időjárásban sem lehet megbízni. Esik, esik, vigasztalanul. Sáros, koszos minden. Legalább szomszédival lett volna baráti viszonyban! Sajnos, férje nem kért semmi-féle „bratyizásból”… - Milyen is lehet az - próbálja elképzelni a soha nem próbáltat, nem tapasztaltat - : játszani a fenyőfa alatt az unokákkal, miközben betölti a karácsonyfa-illat az egész szobát és mindenki örül a másik örömének és jelenlétének..? - Jaj, nem, nem! - hessenti el magától a víziót, ami a valóság kontrasztjaként inkább fáj, semmint andalít.
Szenteste van. Ködösen rémlik csupán, hogy mitől vagy Kiről is neveztetik annak. Nem volt vallásos, noha valamikor konfirmált, de a „szocialista realizmus” és a napi dolgok, tennivalók hamar betemették meddőhányóval azt, ami, ha nem vigyázzák, éltetik - magától is elsorvad. Hat óra lehetett. Lefeküdni még korai. Kapcsolja be a TV-t? Ettől az ötlettől is félt. Annyi ostobaságot, sőt ocsmányságot sugároznak az év egyéb időszakában is, most meg erősítse fel az ünnepi műsor hiányérzetét? Ez aztán a „róka fogta csuka, csuka fogta róka” dilemma. Ostobaságra, ocsmányságra nem kíváncsi, a szeretet téma meg hiánybetegségként gyötörné… Hirtelen csengetésre riad vissza a valóságba. Ki lehet az ilyenkor? - Csak..neem..? Az nem lehet - hitetlenkedik. Most jut eszébe, hogy néhány napja, a piacon találkozott egy ismeretlen fiatalemberrel, aki látva tétovaságát és a bevásároltakkal való fáradságos cipekedését - előzékenyen felajánlotta segítségét. Hazáig hozta szatyrait és az úton beszélgettek. Egy-kettőre kiderült, hogy milyen szomorú karácsonynak néz elébe, hogy egyedül kell lennie, nincsen kivel- és nem is akar ünnepelni. Akkor Béla - mert így mutatkozott be - megígérte; a szenteste meglátogatja. Ám hitte is meg nem is, mert igaz, hogy olyan kedves volt és jó szándékú, de már annyi mindenki ígért, annyifélét, aminek fele sem volt igaz… Sietve ment ajtót nyitni, és valóban, Béla állt az ajtóban. - Kezét csókolom, Lívia néni - köszöntötte a hitetlenkedve rátekintő asszonyt. - Béluskám, hát eljött?
- Hát megígértem Lívia néni, nem? - De, igen fiam, csakhát…- vált némi szégyenkezéssel közvetlenebb hangra, amibe némileg bele sugározza rég eltemetett anyai érzéseit is…- Megvallom magának, titkon készültem is egy kis szerény vacsorával. Ugye itt marad egy órácskára? -- Persze, Lívia néni. Nem is úgy gondoltam, hogy átadom az ajándékot, és futok haza. A gyerekek megkapták már a játékokat, most azzal lesznek elfoglalva. Tán nem is veszik észre a hiányomat, arra a kis időre. Az asszony immár szinte lebeg az örömtől, nem is emlékszik néhány perccel ez előtti elkeseredettségére. Mosolygós arcán kezdnek legördülni azok az örömkönnyek, amiken át a világot már sokkal inkább más színben látja. Az örömkönnyek felbontják a szürkét szivárványszínűre….


A történet üzenete, tanulsága : Isten szempontjából nézve e meghatónak, önzetlen szeretettel telinek tetsző üzenet kár és szemét, ha Béla a beszélgetés alkalmával nem tesz bizonyságot a Jó Hírről, a Szabadító, Vigasztaló Istenről, Aki mindenre elég, Akinek társaságában sohasem kell senkinek egyedül lennie, Aki túl azon, hogy meghalt bűneinkért, hogy kiváltson Sátán fogságából - mindennapra szavatolja övéinek a „karácsonyt”, mert szeret és mindenkinek az üdvösségét akarja.

(Elnézést azoktól, akiknek "ismétlésül már unalmas,,,,)

_________________
"Mindenekben hálát adjatok, mert ez az Isten akarata Krisztus Jézusban tihozzátok"(1Thess 5,18 )


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2007. dec. 20., csütörtök 12:46 
Békés ünnepeket testvéreim az Úr Jézusban!


Vissza a tetejére
  
 

HozzászólásElküldve: 2007. dec. 20., csütörtök 13:14 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
Minden topikoló testvérnek boldog békés ünnepeket kívánok. :)
üdv
ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Jó kívánság!
HozzászólásElküldve: 2007. dec. 20., csütörtök 15:58 
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 13:22
Hozzászólások: 185
Tartózkodási hely: Budapest/Érd
Drága testvéreim az Úrban!

Nagyon boldog, Jézus jelenlétében gazdag karácsonyi ünnepeket, és Lélekkel teljes, boldog, elégedett új évet kívánok nektek szívem minden szeretetével!

Kikka :)

_________________
"Örvendek igazságodon, magasztallak minden napon, Örökké éneklek és szereteted áldom!
Mindig csak rólad énekelnék!...Mindig csak rólad énekelnék!"


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2007. dec. 20., csütörtök 19:31 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 05., csütörtök 20:20
Hozzászólások: 3994
Szeretett Testvéreim az Úrban!

Mindenkinek kívánok áldott békés karácsonyt!
Egy Igés képet hoztam, mindenkinek szeretettel!
Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2007. dec. 21., péntek 09:53 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. aug. 29., kedd 09:37
Hozzászólások: 6067
Sziasztok!

Sokáig keresgéltem, mivel csatlakozhatnék én is a jókívánságokhoz: erre esett a választásom:

http://www.youtube.com/watch?v=oB3_ya5I ... re=related


Legyen számotokra ez az ünnep különleges, hiszen egy csillag jelzi jöttét..

egy következő feldolgozás:

http://www.youtube.com/watch?v=vc51WcVL ... re=related


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2007. dec. 21., péntek 12:52 
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. dec. 04., hétfő 16:04
Hozzászólások: 90
Tartózkodási hely: Budapest
Kívánok Áldott Karácsonyt Kedves Mindnyájatoknak!


http://www.youtube.com/watch?v=4puLybRGSAw


http://www.youtube.com/watch?v=iXpO78FyGDA

_________________
"Éneklek az Úrnak egész életemben, zengedezek az én Istenemnek amíg csak vagyok."


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2007. dec. 21., péntek 16:35 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. aug. 29., kedd 09:37
Hozzászólások: 6067
Bojtor István

Én zörgetek!

„ Imé az ajtó előtt állok és zörgetek, ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz, és vele vacsorálok és ő én velem. "
Jelenések könyve 1:20.


Jézus Krisztus az élő Istennek egyszülött Fia, karácsonykor beleszületett a nyomorúságos, sötét világunkba. Földi útját végigjárta a betlehemi istállótól a Golgotáig, ahol az én, a te, és a világ bűneit keresztfára szegezte. Húsvétkor mennyei dicsőséges testben mutatta meg magát választottainak. Feltámadott! Pünkösdkor tanítványai a Szentlélek ereje által hirdették, hogy Jézus Krisztust Úrrá és Királlyá emelte mennyei Atyánk.

És most hozzád beszél. - A bezárt ajtónál, a szíved előtt állok és zörgetek. Türelmesen várok arra, hogy beléphessek hozzád, akinek fontosabb céljai vannak, mint én. Belevetetted magadat a hétköznapok küzdelmeibe, mert azt képzeled, hogy egyszer megnyugszol, és igazán boldog leszel.
Fölismersz? Tudod, ki vagyok? A te Megváltód, az élő Isten beszél hozzád. Én belátok az ajtó mögé, a szíved mélyére. Szenvedsz. Irigység, félelem, megaláztatás, betegség, kiközösítés gyötör. Látom a jövendődet, hogy a kárhozat felé zuhansz. Azért jöttem, hogy segítsek rajtad, bűneidet megbocsássam, fájdalmaidon enyhítsek, megáldjalak, és bevigyelek az örökéletre. Ne zárj ki. Ne űzz el, mert senki, semmi más nem segít rajtad!
Ha valaki hisz nekem, és meghallja szómat, ha valaki hit által fölismeri, hogy Isten zörget nála, és hit által megnyitja a szívét, azzal együtt vacsorálok. Nem te gazdagítasz engem, hanem én ajándékozlak meg téged. Megszabadítlak bűneidtől, és közösségre lépek veled. Önmagamat, a szeretetet, békességet, örömet, tisztaságot, üdvösséget hozok neked.
Ha valaki nem nyit ajtót, bezárkózik előttem és ellene áll az én szómnak, annak rettenetes a sorsa. Kárhozatra jut. Élete végén elgyengül, vagy hirtelen csap reá a halál. Utolsót dobban a szíved. Állsz a mennyország kapujánál, és zörgetsz. Odabent angyal kezek és mennyei szentek elkészítették a Bárány Jézus menyegzőjét, dicsőségben örvendeznek, te pedig kívül maradsz. Nem fogadlak be, mert elutasítottál engem, amikor előtted álltam a nyomorúságos, sötét világban, és hiába kopogtattam a szíved ajtaja előtt.

Jézus érkezett hozzád. Ez a kegyelem, az üdvösség pillanata számodra. Ha befogadod, mert hiszel Neki, akkor idvességes a karácsonyod, áldott lesz a földi életed, és halálod után mennyei fényben és dicsőségben örvendezel.

Jézus szól: zörgetek! Higgy nekem. Fogadj be hát! Most! Ámen.


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2007. dec. 21., péntek 16:42 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 30., szombat 08:33
Hozzászólások: 1884
Tartózkodási hely: Bács-Kiskun megye
Nagyon szép, amiket küldtetek, köszönöm!

Egy képeslappal kívánok minden fórumozónak
áldott, lélekben elcsendesülő ünnepnapokat, és Isten szeretetét, áldásait megtapasztaló új évet!

Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2007. dec. 21., péntek 20:29 
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 30., szombat 09:09
Hozzászólások: 43
Tartózkodási hely: Budapest
Minden kedves fórumozó tesónak boldog karácsonyt szeretnék kívánni ezzel a kis videóval:
http://www.youtube.com/watch?v=j2J8n_Kb ... re=related
Szeretettel üdv: Ami

_________________
"Minden pecsét felszakad, elsötétül majd a Nap, de lesz aki semmitől se fél... Lesz aki örvend, ünnepel, mert a Megszabadító így jön el és a remény újra él..."
/Kovács Ákos:Utolsó Hangos Dal/


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 23 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Style by phpBB3 styles, zdrowe serce ziola
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség