Parókia fórum
https://honlap.parokia.hu/forum/

Árvíz után - újrakezdés előtt / segítség kérése
https://honlap.parokia.hu/forum/viewtopic.php?f=29&t=541
Oldal: 1 / 1

Szerző:  KW_Ana [ 2010. szept. 26., vasárnap 19:57 ]
Hozzászólás témája:  Árvíz után - újrakezdés előtt / segítség kérése

Sziasztok!

Az árvíz óta tagja vagyok egy kis, budapesti önkéntesekből álló csapatnak, amelyben célunk, hogy a magunk eszközeivel segítsünk az árvíz során bajba jutott családokon. Fontos kiemelnem, hogy nem kapcsolódunk semmilyen politikai szerveződéshez vagy egyéb szervezethez, magánemberként, szabadidőnkben tevékenykedve próbálunk adományokat szervezni a borsodi családoknak. Közvetlenül a rászoruló családokhoz megyünk, nem az önkormányzatokon keresztül intézzük a segítségnyújtást és nem központi raktárakban hagyjuk az adományokat.

Bár a víz visszahúzódott, a híradásokban már kevesebbet hallunk ezekről a településekről és az adományozások lendülete is igencsak megtorpant az országban az utóbbi időszakban, de ezek a családok most vannak a legnehezebb helyzetben. Most kell újraépíteniük mindent – a semmiből.

Az elmúlt hónapokban sikerült már többször is a helyszínen járnunk és közvetlenül az érintett családokkal találkoznunk. Vittünk már teherautónyi bútort, háztartási eszközt, ruhát, játékokat.

Amiért írok nektek az az, hogy jelenleg egy nagy problémával küzdünk, és arra számítok, hogy esetleg lesznek itt önzetlen, segíteni akaró és tudó emberek.

Az elmúlt két hétben Budapesten belülről sikerült összegyűjtenünk rengeteg bútor felajánlást, amelyeket egyelőre egy csepeli raktárban tárolunk. A probléma az, hogy nem találunk olyan fuvarost, aki segítene nekünk az adományok elszállításában, pedig a családok, akikhez az adományok eljutnának, már nagyon várják a segítséget. A korábbiakban voltak olyan költöztető illetve fuvarozó cégek, akik adományként ajánlották fel a szállítást, ők azonban több utat már nem tudnak vállalni.

Kérem, hogy ha van köztetek olyan, aki tud segíteni, vagy ismer olyan fuvarozót, akivel beszélhetnék a témában, írjon nekem a hamkri@freemail.hu e-mail címre.

Ha bárki úgy érzi, hogy valamilyen segítséggel (fuvar, bútor, játék, tisztító szer, tartó élelem stb) hozzá tudna, szeretne járulni a borsodi bajba jutott családok támogatásához, szintén keressen meg engem a fenti elérhetőségen és meg tudjuk beszélni a részleteket.

Nagyon köszönöm és bízom a pozitív hozzáállásotokban, az önzetlen segítségetekben.

Üdvözlettel,

Ana

Oldal: 1 / 1 Időzóna: UTC + 1 óra
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/