Pe-ga-zus írta:
(Rosta, tudd... attól mert Indu kitörölte, attól én most nem lélegeztem fel, hogy "huhh...más akkor nem olvashatja". A véleményemet tartom, nem fogadom el érvnek senkitől sem, hogy csak az istenét védi, mikor tagadja a holokausztot.)
Igen, ezt láttam, hiszen magad küldted el a hozzászólásodat.
Ami az indulati részt illeti szerintem fékezd magad, ha úgy látod, hogy elborít a gőz, merthogy ez a fékezett habzás hozzátartozik a magyar ember mindennapi életéhez. És most nem csak egy témára gondoltam, a zsidó holokausztra, hiszen ezzel párhuzamosan számos más téma van, amely ugyanúgy indulatra készteti az embert.
A holokauszt kérdése valóban komoly ügy. Részemről ugyanaz indulat tölt el, amikor valami görény a kommunizmus bűneit tagadja, vagy megpróbálja hazug, álszent módon magyarázni, mint amikor a filoszemiták a holokauszt tagadással találkoznak. Szóval meg tudom érteni a dolgot.
A legszörnyűbb az, hogy csak jönnek és jönnek a fene sem tudja honnan ezek az értelmiséginek álcázott szörnyetegek, és jómodorral társalognak veled, hogy „ ha tudományosan bizonyítva lenne, hogy az emberiség 95 %-nak kiirtásával megoldható lenne minden társadalmi probléma és rajtam függne a dolog, minden további nélkül megtenném.”. És nekem udvariasan kell elmagyaráznom, mert üvöltve nem lehet, hogy kicsinyt problémás a gondolatmenete. Ez a gondolatmenet már sokmillió ember gyalázatos halálához vezetett és sosem oldódott meg semmi és sosem fog megoldódni ilyen módon semmi.
Szóval ha lesz ez a holokauszt tagadást büntető törvény, én marhára pártolnám azzal, amivel a fidesz akarja bevezetni. Itthon a holokauszt tagadást és a kommunizmus bűneinek a tagadását egyformán büntetni kell. Mint ahogy a franciáknál a zsidó és az örmény holokauszt tagadását is egyformán büntetik. Amint gondolom az ukránoknál a holodomor tagadását is büntetni fogják nagyon helyesen.