net2rist írta:
ezt FINOMAN fogalmazva TÉVEDÉSnek hívják...
kb annyira pontos információ, mint hogy én és rosta ugyanaz a személy vagyunk (vagy figyelő? már nem emléxem)

oké, te akartad: ugyanez KEVÉSBÉ FINOMAN fogalmazva PARANOIÁnak nevezhető... "mindenki engem figyel" ... "mindenki rajtam köszörüli a nyelvét" rosta írta:
Legfőbb ideje volt, hogy megszólaltál, merthogy te tudod igazán mi a helyzet. Mindenesetre biztos ami biztos alapon nem árt megnézni.
ezen most elgondolkodtam... és tényleg: engem a SZEMÉLY is érdekel, nem csak a NÉZET, amire ÉN reagálhatok... azt hiszem itt a kulcs :S
eeyore és twillight NEM azonosak, se egymással, se mással itt a fórumon, ez nyilván az IPcímük alapján is kiderül, de nincs ennek kiderítéséhez erre szükség...
továbbá nem azonos egyikük se Pe-ga-zus-sal... de ez még hagyján...
ugyanis Pe-ga-zus meg aztán VÉGKÉPP nem azonos 32ezüsttel, akire most "borítod a bilit"...
csak néhány apróság: Pe-ga-zus fiatal lány, az egyetemi tanulmányai végén... 32ezüst 2 gyerekes asszony...
Pe-ga-zus NEM HÍVŐ!! ...valakinek a HarryPotter témában írt sátánozó levelén "felbuzdulva" került ide, aztán ő maga is elszörnyedt twillight "láttán": "én is ilyen borzasztóan nézek ki kívülről?"
32ezüst nem csak hogy hívő, hanem REFORMÁTUS TEOLÓGA...
hadd ne folytassam keresztnevekkel és egyéb "személyes tárgyakkal"...
nem kell ide IP-cím... csak annyi, hogy EMBEREKkel beszélgessen az ember, és ne NÉZETEKkel...