Tamás12 írta:
kamilla írta:
ez kedves, hogy te így az írásai alapján vonzó nőnek tartod Emilient, de attól még sajnos a probléma létezik. A nők hajtanak a pasikra, a pasik csak a nekik tetsző nőket veszik emberszámba, aki meg nőből van, és nem olyan szép, az ne nyávogjon, meg van neki engedve, hogy ő is itt szívja a levegőtöket.
Mostani helyzetem a munkahelyemen!
Szeretnék beilleszkedni a dolgozók "baráti" kollektívájába!
Viszont az ami azon túl ott folyik abba NEM!
Második nap falhoz állítottak szó szerint a lányok, melyikük jön be nekem!
Az a helyzet hogy megy a pasizás, a társaim mind ketten aktívan részt vesznek benne, és két okból is szeretnék ha "beszállnék"!
Ha nekem is vaj van a fejemen, nem lehetek a dolgok árulója!
Van olyan független nő akinek én jövök be!
Nagyon nemszeretem állapot , mert egyrészt nem bírom elnézni hogy mit csinálnak, másrészt én viccelődős , azaz eléggé laza vagyok, de ebben csak a barátkozás szintjéig megyek el!
Szomorúan venném ha valaki többet venne ki a barátkozás kísérletéből , mint amennyit a tisztesség megenged számomra!
Jézusról próbáltam egyikükkel beszélni, azt hitte beütöttem a fejem!
Most komolyan azon gondolkodom innen is elkéretőzöm , másik munkahelyre!
Nem nagyon menekülnék viszont úgy hogy nem próbálom elmondani , mi számomra Jézus!
De .......! és itt áll meg a tudományom!
Kedves Kamilla, és Net mit tudtok ebben az ügyben tanácsolni?
Szeretettel Tamás
Tamás, te ilyen jól nézel ki?
"Tőlem hiába tiltanád tested selymes ritmusát, én már megtanultam rég, van, aki csak távolabbról szép, de tőlem senki meg nem véd, belőled ennyi nem elég!!!"... Épp ez megy a fejhallgatómban, gondoltam, passzol ide
Gondolj Pálra... Azokra mondott kemény dolgokat, akik már közénk tartoznak. Akik még kívülállók, azokkal nem lehetsz olyan szigorú. Nem menekülhetsz el abból a világból, ahol te vagy a
só.
A só magába szívja a nedvességet, feloldódik a világban, és mindenütt jelen lesz, anélkül, hogy meg tudnád mondani, pontosan honnan indult. Te bennük, ők benned. Ha nagyon bánt, akkor az csak annyit jelent, hogy ott, azon a helyen dolgod van. Érezd oket, és kérdezd Istent, hogy mi legyen rájuk a válaszod. Meg fogod találni a megoldást. Tudod, hogy sosem kapsz nagyobb feladatot, mint amit elbírnál...
Talán még megmenthetsz onnan is valakit... Talán nem mindenkit, de honnan tudhatod, hogy a bal- vagy a jobb szélső lesz-e az, aki rád van bízva?