Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 138 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Következő
 

Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2007. szept. 29., szombat 15:36 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
A polgári jobboldali értékekről:
A polgár önálló, öngondoskodó, önmagáért felelős ember, aki nem szereti, ha megmondják, hogy mit csináljon, mert tudja, hogy mi a dolga.
Szereti a szabadságot, az önállóságot, nem szereti, ha más akar helyette dönteni, pláne a pénzét elosztani. Tiszteli a magántulajdont.
A polgári jobboldal nem államközpontú.
Nem szereti a nagy erős államot és főként nem a nagy újraelosztó államot, nem gondolja, hogy támogatni kellene rétegeket, hanem azt gondolja, hogy mindenki felelősen felnőtt módjára magáról gondoskodjon és nem mástól, főleg ne az államtól várja az élete megoldását.
A valódi polgárságot, a középosztályt nem kell támogatni, hanem békén kell hagyni.
A polgári jobboldal NEM ANTISZEMITA, nem rasszista, nem nacionalista! A polgár hazafi, de a nacionalizmus távol áll tőle.
Tiszteli a bibliai erkölcsöket, de herótja van, ha egy felekezet állammal összefonódva, előnyökhöz jutva, pláne erőszakosan akarja terjeszteni a hitét.
A polgári jobboldal kapitalista, haszonelvűen néz a világra. Értékmérője a teljesítmény és távol áll tőle minden feudális előjogokat biztosító rendszer.
A polgári jobboldal tudja, hogy nincs ingyen egészségügy, nincsen ingyen oktatás, ezért ilyen hazug, demagóg dolgokat nem terjeszt. Mindem ilyen ártorzító ideológia alapja igazságtalanság, vagyis elveszünk az emberektől erővel és másoknak adjuk. Ez mindig melegágya az igazságtalanságnak rablásnak, korrupciónak.
A polgár tudja, hogy a minőségi életet a világon nem az állami vezénylések, hanem a tiszta versem biztosítja, ezért tudja, hogy minden versenyellenes kapitalista ellenes, protekcionista stb gondolat forrása a rossz és csakis rosszat fog gyümölcsözni.
Tehát nem antikapitalista és nem antiglobalista.

Ezeket az elveket hangoztatja az európai jobboldal, (Sárközy, Merkel), és a gazdaságaikat is ebben a szellemben igyekeznek megreformálni. Ami ilyen tételekből áll többek között:
Tandíj, vizitdíj, receptdíj, korházi díj, szociális ellátások lefaragása, privatizáció, stb.
Na ezekhez hasonlítsátok a magyar jobboldalt, a programját a jelszavait, szándékait, stb!
üdv
ex

Kis szemléltető:
Idézet:
....
Sarko (akárcsak Merkel) ugyanis pont hogy ama neoliberális reformszellem markáns képviselője, amit az imént ekézni méltóztatott. Úgy lett francia államfő, hogy gazdasági miniszter korában privatizálta az energiaszektort, a 35 órás munkahét hosszabbítását, a sztrájkjog nyirbálását javasolta. Bejelentette, hogy eladják a 10 percentnyi állami tulajdonrészt a France Télécomban. Azt megelőzően – a ’90-es évek költségvetési minisztereként – a felsőoktatatási hallgatók lakhatási támogatásának megszüntetését indítványozta. Szembe is került Francois Fillon oktatási miniszterrel, aki nem támogatta a „társadalmi vívmány” leépítését.

Most azonban Fillon – Sarko miniszterelnökeként – ha választékosabban is, de lényegében kijelentette: elkúrtuk. Pontosabban "túl sokáig titkoltuk el az igazságot a franciák előtt". Így aztán ugyanolyan (vagy rendkívül hasonló) intézkedéseket vezet be, mint Gyurcsány: beteg által ellátásért fizetendő önrész, mentődíj, korkedvezményes nyugdíj adóztatása, stb. Merthogy csődben van az ország. Orbánnak – ha konzekvens volna – le kéne szögeznie, a Sarko által kinevezett kormány hazudott a francia népnek és azt megnyomorító intézkedéseket vezet be. ....

http://www.hirszerzo.hu/cikk.a_fidesz-e ... 45862.html


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2007. szept. 29., szombat 19:53 
Kedves Ex!

Ahhoz, hogy a gazdaságban BECSÜLETESEN lehessen versenyezni, BETARTHATÓ törvényekre van szükség!
Van olyan állami vezetés, (pl. a mostani) akiknek nem céljuk ilyen törvényeket hozni.
Evezzünk mélyebbre, hogy miért nem!

Ha a lakosság nagy része csalások által tud csak versenyben maradni, akkor ezek az emberek lelkileg zsarolhatók lesznek és ezzel a vezetés bátran és arcátlanul végezheti a dolgait.

Továbbra is támogatok minden olyan országvezetőt, akinek célja, hogy betartható terheket tegyen a vállalkozókra és ne gyerekként és ne tolvajként tekintsen az ország polgáraira.

Köszönet ennek a kormánynak is, ha ébred!


Vissza a tetejére
  
 

HozzászólásElküldve: 2007. szept. 29., szombat 20:16 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
Betartható terhek.
Nos ahhoz be kellene fejezni az osztogató politikát először is.
Továbbá elismerve, hogy jobb törvények kellenének, azt mondom, ne légy naiv.
Van sok olyan törvényünk, amelyek tökéletlenségük ellenére egy másik társadalomban egész jó elüzemelnének. Nálunk meg használhatatlanok.
Nincsenek tökéletes emberi törvények.
üdv
ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2007. szept. 29., szombat 20:34 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
Az idézet mindegy kitől származik, mert ez egy eléggé elterjedt tévképzet. A témát azért tettem ide mert az illető nehezményezte, hogy az ő topicjába írtam.
Idézet:
Saját tapasztalat, és ez nem a politizálás helye, hanem a tényeké, hogy a multik a bőrt is leszednék a dolgozóról, de lassan már mindenki.


Tipikus magyar jelenség, politikai oldaltól függetlenül, hogy a problémáink okait mindig kívülre helyezzük, ahelyett, hogy először mindindig magunkban keresnénk az okokat is meg a megoldásokat is.
Ebben az esetben a kihelyezett probléma ok, a multik.
Emlékeim szerint a multik előtti korszalban ugyanúgy le volt nyúzva a bőr, csakhogy vele szemben a nagy nulla állt, a hiány gazdaság. A lenyúzás fejében semmit nem kaptál. Én nem sírom vissza a kommunizmust.
Igen, tudomásul kell venni, hogy a multik nem jótékonysági intézmények, nem is segélyszervezetek, de ezt soha nem is állítottták. Ők üzletet kötni mennek bárhová és ha egyszer a magyar társadalomnak, vagy nekik nem lesz jó üzlet itt működni, akkor továbbállnak, vagy el lesznek lehetetlenítve.
A magyar nemzeti termék kb 70%-át a multik állítják elő, ha ők most lelépnének, akkor Banglades után kullognánk. Ebből az következik, hogy ezidáig nemcsak a multiknak, hanem a magyar társadalomnak is jó üzlet, hogy ők itt üzemelnek.
A probléma oka és megoldása máshol van.
üdv
ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2007. szept. 29., szombat 21:23 
Offline

Csatlakozott: 2007. aug. 19., vasárnap 12:51
Hozzászólások: 298
Ne haragudjatok Kavics és Ex, hogy közbeszólok, de én úgy értelmeztem, hogy ez a topik azért jött létre, hogy összehasonlítsuk a Magyarországon jelenlévő jobboldalt és az európai (azaz nyugat-európai) országokban működő jobboldalt. Ezt meg lehetne tenni objektív szempontok alapján is, annélkül ,hogy értékítéletekkel dobálóznánk és lesilányítanánk a topikot a mostanság szokásos politikai sárdobálás szintjére.
Tudom,hogy nem én vagyok a topiknyitó,és ezért semmiféle jogom nincs meghatározni a topik menetét, ezért ezt a hozzászólást egy kérésnek tekintsétek csupán.
Személy szerint kíváncsi volnék arra, hogy ki milyen objektív szempontokat tud behozni, amely az összehasonlítás alapjául szolgálhat, és milyen következtetésekre jutunk, miután elvégeztük az összehasonlítást, mennyire hasonlít a magyar jobboldal motivációiban, törekvéseiben az európai jobboldalhoz.
Én tanulságosnak érzem Ex felsorolását az európai jobboldal értékeiről (bár egy szofisztikáltabb írásnak jobban örültem volna,de ez az én bajom), és számos nyilvánvaló eltérést találtam a magyar jobboldal által képviselt értékektől. Ilyen pl. a szociális juttatásokhoz való viszony. Szerintem ezeket a különbségeket lehet annélkül is tárgyalni, hogy belemennénk abba, hogy pl. a szociális juttatások kellenek e avagy sem.
Vagy hogy milyenek a törvényeink.

(Bocs,azért vagyok ilyen aktív most a politikában ,mert a vallással kapcsolatos topikokban visszavonultam 8) )


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2007. szept. 29., szombat 22:49 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
Kedves MM!
Nem tudom milyen objeltív szempontokra gondolsz azon kívül, hogy az általános jobboldali értékekkel összevetjük a nyugati és a mi jobboldalunk hangoztatott és megcselekedett dolgait.
üdv
ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2007. szept. 29., szombat 23:33 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
Kikértem az Admin véleményét. Szerinte ne bohóckodjunk egymás kitiltásával, mivel arra nincs jogunk. Konkrétan a témádra való válaszolásból való kitiltásomra, melyet voltál szíves megfogalmazni, ez az álláspont:

Admin írta:
- Egy téma felvetője ki van téve annak, hogy véleményét megvitatják, más álláspontokkal ütköztetik, kérdéseire válaszolnak.


Ami a francia jobboldal, és a magyar jobboldal közötti különbséget illeti, hát itt nagy hasonlóságok vannak, és nagy különbségek.

Azonosság a jobboldalon, hogy a Sárközy vezette állam nem akar kivonulni a gazdaságból, hanem inkább visszaállamosítja, de legalább is támogatja a kulcságazatban lévő cégeket, ezzel segítve őket a globális versenyben. Például a létrejövő energetikai óriásban 35 % lesz az állami részesedés, és még további 12 %-ot Párizstól függő cégek birtokolják.
Támogatja a francia állam a kis, és középvállalatokat a globális versenyben.
A gazdaság fellendítéséhez adócsökkentési politikát akar Sárközy folytatni.
A globális verseny közepén a családpolitikára, és a szociális szolidaritásra teszi a hangsúlyt.
A népességpolitikája nem a bevándorlásra épít.

Eltérés a jobboldalon, hogy a radikális jobboldal a franciáknál bent ül a parlamentben, míg nálunk a radikális jobboldal marginalizálódott. Le Pen a 2002-es elnökválasztásokon 13 %-al a harmadik volt a 23 %-os, és a 21 %-os első, második helyezett jelöltek mögött. Ez évben az eredmény gyengébb volt, de 10 %-ával a negyedik lett. Nálunk a MIÉP, a Jobbik alig mérhető, alig 1-2 % körül mozognak.

Nálunk nincs zsinagóga felgyújtás, idegen verés, rasszizmus. Nálunk parlagfűirtó, véradó Magyar gárda van maximum.


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2007. szept. 29., szombat 23:42 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 08:52
Hozzászólások: 4464
Népújság.ro írta:
Több hónaposak a horogkeresztek
A marosvásárhelyi zsidó temetô környéki épületeken felfedezett horogkereszteket ugyanazok a fiatalok rajzolhatták, akik hasonló jeleket mázoltak a zsinagóga falára tavaly októberben. A Megyei Rendôr-felügyelôség csütörtöki sajtóközleménye szerint a horogkeresztek három- négy hónaposak és ugyanazon az útvonalon vannak, amelyen végighaladtak a fiatalok, akik ellen 2005-ben indult vizsgálat fasiszta, rasszista vagy xenofób jelképek használata miatt. "A két fiatal ellen vizsgálat indult fasiszta, rasszista vagy xenofób jelképek használata miatt és 6 hónaptól 5 évig terjedô börtönbüntetésre számíthatnak. A rendôrségi vizsgálat folyamatban van" – áll a közleményben. Traian Gliga, a Megyei Rendôr- felügyelôség felügyelôje szerdán közölte, hogy a városi rendôrség lakossági bejelentésekbôl értesült arról, hogy a Nyár és Barátság utcában több épületre és kapura fekete festékkel rajzolt horogkeresztek jelentek meg. Tavaly októberben a marosvásárhelyi zsinagóga falára néhány fiatal mázolt horogkereszteket, elmondásuk szerint szórakozásból.


http://portal.jobbik.net/index.php?q=node/2914

részlet:
Idézet:
Suchmann Tamásnak, aki csak azért, mert egy tiltakozó falon sok magyar neve mellett az ő neve is megjelent, azt találta hajtogatni, hogy ez akár még antiszemitizmus is lehet, mert hogy kerül egy zsidó neve tiltakozó falra, nehogy kritika érje azt, aki fajilag zsidónak nevezi magát, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szavait üzenem:

Ha nem tetszik, el lehet menni az országból.

De ha már a Dohány utcai zsinagógánál tartunk, hadd kérdezzek rá valami égető égető dologra:
Hogy a pokolba került Isten templomára (a zsinagóga falára) egy olyan hírhedt zsidó- és nem zsidóölő nemzetközi izraeli-orosz keresztapa neve, mint amilyen Szemjon Mogiljevics, ama Szeva bácsi? Mennyit fizetett és milyen szívességeket tett az orosz maffia, hogy Jahve Isten Nevében a Jézus Krisztus Neve helyett, Kinek bitófa járt, egy hírhedt nemzetközi maffiavezér viszont nem börtönbüntetést, hanem a legigazabbaknak kijáró jeruzsálemi aranytáblát kapott?

Mert - ahogyan Jézus Mondja:
"Meg van írva: Az Én házam imádság házának mondatik. Ti pedig azt latrok barlangjává tettétek." (Máté Evangéliuma 21:13)

Másutt pedig:

"Meg van írva: Az Én házam imádság háza; ti pedig azt latrok barlangjává tettétek." (Lukács Evangéliuma 19:46)

Üdvözlettel M.E.http://www.lelkiismeret88.hu/about2396.html

_________________
/mT


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2007. szept. 30., vasárnap 06:46 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
rosta írta:
Kikértem az Admin véleményét. Szerinte ne bohóckodjunk egymás kitiltásával, mivel arra nincs jogunk. Konkrétan a témádra való válaszolásból való kitiltásomra, melyet voltál szíves megfogalmazni, ez az álláspont:

Admin írta:
- Egy téma felvetője ki van téve annak, hogy véleményét megvitatják, más álláspontokkal ütköztetik, kérdéseire válaszolnak.


Ami a francia jobboldal, és a magyar jobboldal közötti különbséget illeti, hát itt nagy hasonlóságok vannak, és nagy különbségek.

Azonosság a jobboldalon, hogy a Sárközy vezette állam nem akar kivonulni a gazdaságból, hanem inkább visszaállamosítja, de legalább is támogatja a kulcságazatban lévő cégeket, ezzel segítve őket a globális versenyben. Például a létrejövő energetikai óriásban 35 % lesz az állami részesedés, és még további 12 %-ot Párizstól függő cégek birtokolják.
Támogatja a francia állam a kis, és középvállalatokat a globális versenyben.
A gazdaság fellendítéséhez adócsökkentési politikát akar Sárközy folytatni.
A globális verseny közepén a családpolitikára, és a szociális szolidaritásra teszi a hangsúlyt.
A népességpolitikája nem a bevándorlásra épít.

Eltérés a jobboldalon, hogy a radikális jobboldal a franciáknál bent ül a parlamentben, míg nálunk a radikális jobboldal marginalizálódott. Le Pen a 2002-es elnökválasztásokon 13 %-al a harmadik volt a 23 %-os, és a 21 %-os első, második helyezett jelöltek mögött. Ez évben az eredmény gyengébb volt, de 10 %-ával a negyedik lett. Nálunk a MIÉP, a Jobbik alig mérhető, alig 1-2 % körül mozognak.

Nálunk nincs zsinagóga felgyújtás, idegen verés, rasszizmus. Nálunk parlagfűirtó, véradó Magyar gárda van maximum.

Tisztázzunk valami!
Nem kitiltottalak a topicból, ugyanis ilyet nem lehet, ezt csak az admin teheti meg, neki van erre joga, lehetősége.
Azért írtam, hogy a rajtad kívüli jobbosok véleményét várom, mert a témát komolyan meg szerettem volna beszélni. A te véleményedet előre lehet tudni, de főként nem akartam veled újabb személyeskedő szóharcba bonyolódni. Ha ez utóbbit elhagyod, szívesen megtárgyalok veled is bármilyen témát.
Vissza a témához.
A francia államosítás, vagy privatizáció, nem vélemény, hanem tény kérdése. Én éppen ellenkező, privatizációról szóló híreket olvastam, úgyhogy kellene a forrás a francia államosításról.
ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2007. szept. 30., vasárnap 07:49 
Kedves ex!

Továbbra is azt a pártot támogatom, aki olyan adóterheket akar bevezetni, ami BECSÜLETESEN betartható!
Ahol nincs szükség csalásra, mert a mostani nem ez!

Ezt vállalkozó keresztyén testvéreim szenvedik!


Vissza a tetejére
  
 

HozzászólásElküldve: 2007. szept. 30., vasárnap 08:23 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
kavics írta:
Kedves ex!

Továbbra is azt a pártot támogatom, aki olyan adóterheket akar bevezetni, ami BECSÜLETESEN betartható!
Ahol nincs szükség csalásra, mert a mostani nem ez!

Ezt vállalkozó keresztyén testvéreim szenvedik!

Drága Péter!
Mondd melyik az? Én is azt akarom támogatni! :D
üdv
ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2007. szept. 30., vasárnap 08:41 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
exrefis írta:
nem akartam veled újabb személyeskedő szóharcba bonyolódni. Ha ez utóbbit elhagyod, szívesen megtárgyalok veled is bármilyen témát.
Vissza a témához.
A francia államosítás, vagy privatizáció, nem vélemény, hanem tény kérdése. Én éppen ellenkező, privatizációról szóló híreket olvastam, úgyhogy kellene a forrás a francia államosításról.
ex


Ha jól emlékszem te vádolsz azzal, hogy legszívesebben a Dunába lövetnélek. Ennyit arról, hogy ki személyeskedik.

A francia cégek állami támogatására, a privatizáció fékezésére példa az alábbi cikk:

MN írta:
SARKOZY offenzívája
2007.09.04 00:00

Sitkei Levente
Augusztus utolsó napján találkozott egymással a francia köztársasági elnök és az ország gazdaságának motorjai, a nagyvállalkozók. A téma Nicolas SARKOZY tervezett gazdasági programja, amelyet részben a francia cégek fognak megvalósítani. Ennek egy fontos eleme az, hogy a francia állam nem fog kivonulni a gazdaságból a kulcságazatokban, inkább saját súlyánál fogva segít a stratégiai cégeknek lendületet venni a globális versenyhez. A most létrejövő energiaipari óriásban ugyan hivatalosan csak 35 százalék lesz az állami tulajdon, ám a részvények 12 százalékát olyan cégek birtokolják, amelyek maguk is Párizstól függenek. Ilyen például az Areva atomipari cég. Ezt a céget 2003-ban akarták privatizálni, majd két éve Dominique de Villepin akkori miniszterelnök bejelentette, hogy felfüggesztik az eljárást. Nemrégiben kiderült, a francia állam kivásárolja a Siemens cég 34 százalékos részesedését az Arevából.
A kialakítandó energiaóriás alapját képezné a jövendő francia gazdasági sikereknek. Úgy tűnik, a harcot elsősorban Németországgal fogja megvívni a hatszögű állam, mégpedig komoly esélyekkel. A Nemzetközi Munkaügyi Hivatal kimutatása szerint a világon a leghatékonyabban a norvégok dolgoznak, őket az amerikaiak követik, majd a franciák következnek.


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2007. szept. 30., vasárnap 08:52 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
rosta írta:
Ha jól emlékszem te vádolsz azzal, hogy legszívesebben a Dunába lövetnélek. Ennyit arról, hogy ki személyeskedik.

Idáig el kellett jutni. Mással kapcsolatban miért nem jutott eszembe ilyesmi, szerinted?
ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2007. szept. 30., vasárnap 09:15 
Offline

Csatlakozott: 2007. aug. 19., vasárnap 12:51
Hozzászólások: 298
exrefis írta:
Kedves MM!
Nem tudom milyen objeltív szempontokra gondolsz azon kívül, hogy az általános jobboldali értékekkel összevetjük a nyugati és a mi jobboldalunk hangoztatott és megcselekedett dolgait.
üdv
ex


Azon kívül semmilyenre,de most nem az folyik éppen a topikban,ahogy elnéztem. 8)

Rosta mondata kapcsán azért beillesztenék ide valamit:
(A népességpolitikája nem a bevándorlásra épít.)

Sarkozy póbálta enyhíteni az olykor feszült viszonyt a francia népesség többsége és a muzulmán közösség között. A protestánsokkal és katolikusokkal ellentétben a mohamedánoknak nem volt se szervezete, se megfelelő képviselőcsoportja, ami közösségüket a kormány előtt jogilag képviselhette volna. Sarkozy kívánatosnak vélte egy ilyen szervezet létrehozássát. Helyeselte és elősegítette a muzulmánok képviseletére 2003-ban eredetileg 1999-ben fr:Jean-Pierre Chevènement által kezdeményezett profitmentes Francia Muzulmán Tanács a fr:Conseil français du culte musulman (CFCM) felállítását. Ezzel kapcsolatban javasolta az 1905-ös, vallás és állam szétválasztását illető törvény módosítását is, hogy mecset építésére a muzulmánok francia állami segítséget kaphassanak és ne legyenek külföldi segítségre utalva.


Forrás:http://hu.wikipedia.org/wiki/Nicolas_Sarkozy#Politikai_p.C3.A1lyafut.C3.A1sa

A bevándorlás nyomán Franciaországban láhatóan valóban nem népességpolitika épül, hanem szép kis mecsetek. :*:

Egyébként Rosta valóban egy fontos különbséget ragadott meg, mert ha jól értem szerinte Magyaroszág népességpolitikája a bevándorlásra épül. :*:


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2007. szept. 30., vasárnap 14:01 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
exrefis írta:
rosta írta:
Ha jól emlékszem te vádolsz azzal, hogy legszívesebben a Dunába lövetnélek. Ennyit arról, hogy ki személyeskedik.

Idáig el kellett jutni. Mással kapcsolatban miért nem jutott eszembe ilyesmi, szerinted?
ex


Sajnálatos, hogy már megint személyeskedsz, ahelyett, hogy a topic-od témájához szólnál hozzá, főleg, hogy nem tudod bizonyítani, hogy okod van a személyeskedésedre.

Én már érdemben hozzászóltam. Te mikor? :roll:


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 138 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Style by phpBB3 styles, zdrowe serce ziola
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség