Időzóna: UTC + 1 óra




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 107 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Következő
 

Vajon igaz-e az összeesküvéselmélet?
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2006. okt. 30., hétfő 20:45 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
Egy összeesküvéselméletet mesélek el. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy van-e vajon benne valami?

:idea:

A színjáték rendezői a kormányzati politikusaink, a rendőrségi vezetőink, akik a sokat nem tudó színészeket, vagyis a rendőröket, a tüntető, ünneplő tömeget vezénylik, és színjátékukkal megvezetik még a rutinos ellenzéket is.

Mi is történt, amikor iszonyatos bajban van a kormány az öszödi beszéd, az adó, áremelkedések időszakában, hatalmas a botrány, és forr az ország? Egy még nagyobb botrány kerekedik hírtelen, amikor már az új ügy kapcsán a demokrácia elvesztéséről beszél csak az ország, és már senki sem beszél Öszödről. A demokráciát félti mindenki.

Miért is féltik a demokráciát az emberek? Azért, mert egy ez idáig nyuszi, kétbalkezes rendőrség őrjöngő orangutánként kezdett viselkedni egy óvodában, akarom mondani mindenhol, és mindenkivel szemben. Az ez idáig udvarias, és nyájas rendőri vezetők Pinochet szerű cinizmussal, szinte kéjelegve adják elő a mondandójukat a kamerák előtt, látszik, hogy élvezik a rossz fiú szerepet. Ezzel hergelik a tömeget, az országot az irányban, hogy itt most valóban veszve a demokrácia.

Mi fog most következni szerintetek? Ismeritek a hódítani akaró által lefizetett provokátor történetét a színdarabokból, akit aztán a hódító jól elver, megmutatva a hősiességét, és ezzel nyeri el a vonakodó hölgyet?

Nos ez az előre lefizetett provokátor a mi rendőri vezetésünk. Aki lefizeti őket valószínűleg kiváló végkielégítéssel, kiemelt előrehozott nyugdíjjal, és a végén politikai védelemmel, hát az meg a kormányunk.

A rendőri vezetők levezényelték ezt a világraszóló balhét, amit eleinte nem akar a kormány a helyén kezelni, mert bízik a hűséges rendőreiben. Végül azonban hallgat a nép szavára, és megvizsgálva a tényeket rájön, hogy itten a rendőrök csúnyán bántak az emberekkel! Bizonyos vagyok benne, hogy a színjáték szabályai szerint a rendőri vezetők napokon belül el lesznek csapva, meg lesznek látványosan büntetve.

Az ország népe pedig jólesőn könyveli el, hogy milyen derék kormánya is van az országnak, és már senki sem fog Öszödről beszélni, különben is tüntetni már hideg van, meg a traktorokat sem engedik be Pestre…

:roll:

_________________
Kezében óriás rostával Áll az Idő, és rostál egyre, Világokat szed, és rostál ki Vidáman és nem keseregve S búsul csak az, akit kihullat.


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2006. okt. 31., kedd 14:58 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 01., vasárnap 15:43
Hozzászólások: 1128
Tartózkodási hely: otthon
Nincs kétségem a felvetés valódiságáról.
Miután nem voltam jelen szinte sehol a történteknél, így kénytelen vagyok úgy kifejezni magamat, hogy azt beszélik. Persze, akik mindezeket tagadják, ugyancsak bizonyítékhiányosak, ezért az ő "ugyan már, marhaság, hazugság!" reakciójuk semmivel sem hitelesebb, mérvadóbb.

Tehát:
Egyik munkatársam (aki ugyancsak nem baloldali) mondja, hogy a TV székház elleni balhét egy közeli kocsmában rendelte meg a rendőrség a fradista, ún. "kemény magnál" sokezer forintért.

Másik ismerősöm, aki frekventált munkahelyen dolgozik meséli, hogy egyre több lecsúszott egzisztencia (munkanélküli?) kapott 1ooo ft-ot, és bíztatást a balhézásra, törés-zúzásra.

Ehhez jöhet még egy-két MN-beli "élménybeszámoló", hogy ne csupán szóbeszédre alapozzunk.. Például:

Szétverjük a fejét mindenkinek, rohadt szemetek! – a belvárosi Kecskeméti utcában lévő Magyar étterembe ezzel a felkiáltással rontott be nyolc, rendőrruhába öltözött, símaszkot viselő alak, hogy nyomban utána megkezdjék a helyiség szétverését és a vendégek ütlegelését. Az eseményekről Sz. Zoltán (mérnök egy építőipari cégnél) számolt be lapunknak, aki barátjával és egy fiatal hölggyel éppen vacsorához készülődött. Elmondta: október 23-án fél nyolc körül farolt be az étterem elé egy rendőrségi furgon, amelyből nyolc-tíz személy szállt ki, kettő a teraszon ülő vendégeknek esett neki, a többi trágár szavakat üvöltve a bent lévőkre támadt rá felszólítás, igazoltatás nélkül. „Rajtam tizennyolc látható ütésnyom maradt, miután tonfával agyba-főbe vertek, amikor lány ismerősömet próbáltam védeni. A fejem négy helyen szakadt fel, a koponyacsontom a fülem mögött eltörött, a bal kezem mutatóujját szilánkosra törték, mindkét kezemen zúzódások láthatók. A felgyógyuláshoz nyolc-tíz hét kell, a koponyámon keletkezett sérülés az életem végéig elkísér. Elképesztő, hogy államilag finanszírozott, rendőrruhába bújtatott emberek félholtra verhetnek békés járókelőket, lincselést folytathatnak a Belvárosban.

A helyiségben volt a szomszéd étterem szakácsa is, aki szintén kérte a hivatalos öltözéket viselőket, hogy ne bántsák, mert ő dolgozik, erre a következő választ kapta: »Dolgozol te, a k… anyádat, az életedben nem dolgoztál, te köcsög.« Miután könnygázt fújtak az étterembe, és rácsapták a tulajdonosnőre az ajtót, távoztak a rendfenntartók. A szakácsot és engem később mentővel vittek kórházba, útközben rendőrök megállították az autót, az ajtókat kinyitva trágárságokat kiabáltak a sérülteknek, az orvosok határozott fellépésére volt szükség, hogy az utunkat folytatni tudjuk. Azóta már járt nálam a nyomozó hatóság, hétfőre kihallgatásra idéztek, az biztos, hogy én feljelentem a rendőrséget, és valószínűleg kártérítési pert indítok – mondta Sz. Zoltán.
Az étteremben egyébként amerikai vendégek is voltak, ők egy órán keresztül a mellékhelyiségben bujkáltak, az eset után arról beszéltek, hogy ilyen eljárást csak a Dél-afrikai Köztársaságban, az apartheid-rendszerben láttak. Megvertek egy kanadai férfit és egy német házaspárt is, több vendég sírógörcsöt kapott. R. Gábor rendezvényszervező, akinek az ujját törték az étteremben, közölte: Moszkvából és Bécsből is jelezték, olyan városba, ahol rendőrök vétlen külföldieket lincselnek, nem merik ügyfeleiket küldeni. Több tanú is arról számolt be, a randalírozó rendőrök úgy viselkedtek, mintha narkotikum befolyása alatt lettek volna.


_________________
"Mindenekben hálát adjatok, mert ez az Isten akarata Krisztus Jézusban tihozzátok"(1Thess 5,18 )


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2006. okt. 31., kedd 15:27 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 06., péntek 15:14
Hozzászólások: 1052
Szerintem pedig külföldi segítséget kellene hívni... a demokrácia védelmére, természetesen... mert látszik, hogy a magyar kormány a magyar rendőrséggel nem képes rendet tartani...
Nov. 4-edikéig ezt még le lehetne dumálni...

_________________
http://hollocsillag.blog.hu
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: Vajon igaz-e az összeesküvéselmélet?
HozzászólásElküldve: 2006. okt. 31., kedd 16:03 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
rosta írta:
a rendőri vezetők napokon belül el lesznek csapva, meg lesznek látványosan büntetve.


Én arra leszek kíváncsi, hogy ha ez nem jönbe akkor vajon el fogsz-e gondolkodni az elmélet valószerűségén? :)

Megkérdezném az admint, hogy a program lehetővé teszi a borítékolt hoizzásztólást? Mert, ha igen, akkor most borítékolnék egy választ az előzőleg feltett kérdésemre. :)
üdv
ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2006. nov. 01., szerda 08:51 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 01., vasárnap 15:43
Hozzászólások: 1128
Tartózkodási hely: otthon
Elkeserítő, sőt kérdéses egyáltalán, hogy érdeme-e egy ilyen antidemokratikus országban élnie a becsületes embernek, ahol az ellenzék keze ilyen hosszan elér, és a köztörvényes bűnözöket ripsz-ropsz felmentik..

Olvassátok csak el, hogy meglássátok:

Kiengedtek szinte mindenkit az előzetesből



2006. október 31., kedd,



A szeptemberi zavargások ügyében hozott másodfokú ítéletek igazolták a jogvédők aggodalmait az előzetes letartóztatások elsietett, sokszor indokolatlan elrendelésével kapcsolatban. A fellebbezések után másodfokon eljáró Fővárosi Bíróság az esetek 77 százalékában megváltoztatta az elsőfokú határozatot. Az [origo]-nak nyilatkozott egy fiatalember, akit úgy vittek be, majd tartottak egy hétig előzetesben, hogy állítása szerint semmi köze nem volt a zavargásokhoz.





Igazat adtak a fellebezők többségének



A Magyar Televízió szeptemberi ostroma és a következő napok utcai zavargásai után szinte azonnal bíróság elé állították a gyanúsítottakat, és gyorsított eljárásban már szeptember 21-én megszülettek az elsőfokú bírói határozatok. A garázdasággal vagy hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsítottak közül rövid idő leforgása alatt 141 embert helyezett előzetes letartóztatásba a Pesti és a Budai Központi Kerületi Bíróság.



A bírói döntések egy része ellen szinte azonnal felemelték a szavukat a jogvédő szervezetek, amelyek szerint sokszor indokolatlan volt az előzetes elrendelése, és több olyan konkrét eset is nyilvánosságra került, amikor valóban értelmetlennek tűnt a személyi szabadság korlátozása.



Az ügyek többsége a másodfokú bíróságként eljáró Fővárosi Bíróság elé került, és a fellebezések után született határozatok azt támasztják alá, hogy nem volt megalapozatlan a jogvédők aggodalma. Az [origo] összesítést végzett a bíróság honlapján olvasható, az egyes döntéseket ismertető közlemények nyomán. E szerint másodfokon 109 esetben megszüntették, vagyis az esetek 77 százalékában megváltoztatták az elsőfokú döntést, és megszüntették az előzetes letartóztatást. 22 embernél inkább lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el, 6 másiknál pedig házi őrizetet.



Kényelmesebb elrendelni az előzetest



"Ez az arány azt mutatja, hogy az elsőfokú bíróságok nem megfelelően jártak el" - mondta az [origo]-nak Pelle Andrea, a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) jogásza, aki tíz olyan ember ügyét ismeri, akiket előzetesbe helyeztek a szeptemberi zavargások után. A jogvédő tapasztalatai szerint rendkívülinek számít, hogy ilyen nagy arányban változtatta meg a másodfokon eljáró bíró az első fokon hozott - előzetest elrendelő - határozatot.





Az előzetes letartóztatások elrendelésekor a bíróság általában arra hivatkozott, hogy a bűncselekmény (csoportosan elkövetett garázdaság) kiemelkedő tárgyi súlyú, illetve fennáll a társakkal való összebeszélés, valamint a bűnismétlés veszélye. A másodfokon eljáró bíróság azonban a legtöbb esetben úgy ítélte meg, hogy utóbbiak veszélye mégsem áll fenn. A csoportosan elkövetett garázdaságról ugyanakkor Pelle Andrea jogász azt mondta, hogy a kiszabható legmagasabb büntetési tétel alapján nem tekinthető kiemelkedő tárgyi súlyú bűncselekménynek.



Az első fokhoz képest megváltoztatott másodfokú határozatokról szerettük volna megkérdezni a Fővárosi Bíróságot is, de nem válaszoltak megkeresésünkre.



Az indokolatlannak tartott előzetes letartóztatások az országgyűlés emberi jogi bizottságának októberi ülésén is szóba kerültek. Az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium államtitkára, Kondorosi Ferenc az ülés elején még azt mondta: a bíróságok kizárólag a törvények alapján járnak el, de később ő maga is megjegyezte: jogászi meggyőződése, hogy az előzetes letartóztatásokat tényleg sokszor indokolatlanul rendelik el. Az indokolatlanul előzetesben töltött napokért az érintettek akkor kérhetnek kártalanítást, ha ügyükben jogerős felmentő határozat születik.



Korábban az [origo] is beszámolt arról, hogy a letartóztatottak, majd a másodfokú döntés nyomán szabadlábra helyezettek között volt a Tilos Rádió két munkatársa is, egyikük állami kitüntetéssel rendelkező szociológus. Ők azt állították, hogy nem tettek semmi törvénybe ütközőt az utcai harcok idején, csak bámészkodtak, a rohamrendőrök viszont egy kalap alá vették őket a provokálókkal, dobálódzókkal. A másodfokú végzés igazat adott a védőjüknek, aki szerint az ügyészi indítvány nem tartalmazott tényeket, konkrétumokat és adatokat, így a gyanú megalapozottsága is vitatható volt, emellett nem álltak fenn az előzetes letartóztatás törvényi feltételei sem.



"Mindenki 30 nap, be se kéne menni, minek?"



Az MTV ostroma utáni nap estéjén kapták el a rendőrök az [origo]-nak nyilatkozó Balogh Balázst, aki hét napot töltött előzetesben. A 26 éves angoltanár elmondása szerint semmi köze nem volt a zavargásokhoz, egy Király utcai szórakozóhelyről kedd éjjel indult volna hazafelé, amikor feléje rohanó rendőrök terítették le. Állítása szerint hiába kérdezgette a rendőröket, hogy mit követett el, senki nem válaszolt, csak a szerda délutáni kihallgatásán tudta meg, hogy csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsítják. A gyanúsításban az állt, hogy 40-50 társával együtt kukákat borogatott és rendőröket dobált a Podmaniczky utca és a Körút sarkán.



Szerdától péntekig fogdában tartották, majd pénteken tartották ügyének elsőfokú tárgyalását a VIII. kerületi bíróságon. "A rendőrök már röhögnek: mindenki 30 nap, be se kéne menni, minek? És tényleg, mindenki 30 nap" - áll a fiatalember írásos beszámolójában, amit ismerőseinek készített és az [origo]-hoz is eljuttatott. A bírósági indoklás szerint azért rendelték el a 30 napos előzetes letartóztatását, mert fennállt a bűnismétlés veszélye. "Hiába mondta az ügyvédem, hogy nem is voltam a Podmaniczky utcában és erre tanúm is van" - mesélte Balogh Balázs az [origo]-nak.



Az elsőfokú ítélet kihirdetését követően a Nagy Ignác utcai büntetés-végrehajtási intézetbe vitték. Itt találkozott a legdurvább bánásmóddal: elmondása szerint arccal a falnak kellett várakoznia, kezét hátratenni, fejét a falnak szorítani. "Nem lehetett oldalra nézni, és ha valaki nem állt elég nagy terpeszben, annak kirúgták a lábát" - mesélte. Innen a Gyorskocsi utcai fegyház 13 fős cellájába került, ahol egy hetet töltött. Cellatársai szintén előzetesben voltak. Akadt, akit embercsempészettel, volt, akit késeléssel gyanúsítottak. Őt pedig forradalmárnak nevezték. Az előzetes letartóztatása egy hét múlva ért véget, amikor az őr váratlanul közölte, hogy "Balogh szabadul".



Az ügy hivatalos menetéről egyelőre annyit tud, hogy másodfokon a bíróság helyt adott az ügyvédje fellebbezésének, ezért az előzetest megszüntették, de az eljárás nem szűnt meg ellene, jogerős ítélet még nem született az ügyben.



Janecskó Kata - Tiefenthaler Eszter



[origo]


_________________
"Mindenekben hálát adjatok, mert ez az Isten akarata Krisztus Jézusban tihozzátok"(1Thess 5,18 )


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2006. nov. 01., szerda 09:32 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
figyelő írta:
Elkeserítő, sőt kérdéses egyáltalán, hogy érdeme-e egy ilyen antidemokratikus országban élnie a becsületes embernek, ahol az ellenzék keze ilyen hosszan elér, és a köztörvényes bűnözöket ripsz-ropsz felmentik..
[/i]

Kedves Figyelő Testvérem!
Elkeseredni azért nem kell, hiszen az Úr sem vett ki minket a világból, hanem itt adott nekünk feladatot.
Abban viszont igazad van, hogy a sok megreformálandó rendszer között, olyan szépen megfeledkeztek az igazságszolgáltatás teljes csődjéről, pedig szerinte, nagyobb gáz van itt mint a gazdaságban és egyebekben.
üdv
ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2006. nov. 01., szerda 10:03 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
Ha már összeesküvésekről szeretnétek tudni, akkor itt van kiindulásnak ez a kép. Annak lesz legalább valami valóság alapja. :)

Kép

üdv
ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2006. nov. 01., szerda 15:48 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 01., vasárnap 15:43
Hozzászólások: 1128
Tartózkodási hely: otthon
Meggondoltam Exrefis tesó; mégsem megyek világgá.. Lehet, hogy mégis van igazság hazánkban, ha kisebbségben is..

A fotódhoz adhatnál magyarázó szöveget, mert az setét elmém csak azon tud sajnálkozni, hogy Sólyom László katolikus - de egyéb személyeket nem ismerek (fel). Balodalán az alacsonyabb polgár kissé hasonlít Kulcsárra is meg Eörsire is..

_________________
"Mindenekben hálát adjatok, mert ez az Isten akarata Krisztus Jézusban tihozzátok"(1Thess 5,18 )


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2006. nov. 01., szerda 18:31 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
figyelő írta:
Meggondoltam Exrefis tesó; mégsem megyek világgá.. Lehet, hogy mégis van igazság hazánkban, ha kisebbségben is..

A fotódhoz adhatnál magyarázó szöveget, mert az setét elmém csak azon tud sajnálkozni, hogy Sólyom László katolikus - de egyéb személyeket nem ismerek (fel). Balodalán az alacsonyabb polgár kissé hasonlít Kulcsárra is meg Eörsire is..


Ide linkelek egy cikket.
http://hetilap.hetek.hu/index.php?cikk=61991

Lehet, hogy így képernyőn nem annyira látszik, de
ott van a régi köztársasági elnök, az MTA elnöke, a Legfelőbb Bíróság elnöke, a legfőbb(most már volt) ügyész, az Állami Számvevőszék elnöke társalog a Semjénnel.

A cikkben meg figyeld a különböző társaságokat. :)
üdv
ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2006. nov. 01., szerda 21:16 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
exrefis írta:
Ha már összeesküvésekről szeretnétek tudni, akkor itt van kiindulásnak ez a kép. Annak lesz legalább valami valóság alapja. :)


A beillesztett képed címe a következő lenne:

Sólyom László köztársasági elnök feleségével a Szent Jobb-körmeneten 2005. augusztus 20.

Ha jól tudom az augusztus 20-án tartott körmeneten nem csak az általad említettek vettek részt, de ha jól tudom a kormányzat képviselői is. Jól értem, hogy itt egy összenemzeti összeesküvésről van szó, és mivel az ünnepségen egyedül a HGY nem vett részt, hát ez az országos méretű összeesküvés a HGY ellen állt volna össze?!

De szerintem ennél még tovább is lehetne menni, mert a körmeneten részt vett a pápa követe, és számos ország nagykövete, és mint mondtam egyedül a HGY képviselője nem vett csak részt. Lehetséges lenne, hogy itt egy világ méretű összeesküvést lepleztél le Exrefis?

Rohanj azonnal a rendőrségre, ha tanácsolhatom, vagy menekülj valami biztonságos helyre! :*:


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2006. nov. 01., szerda 21:54 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
Kedves Rosta!
Csak arra kérlek, hogy ha hülyeségeket beszélsz, akkor azt ne próbáld a számba adni. Egyetlen egy témához nem hoztam Hitgyülis tanítást. Minden témát Isten igéje alapján tárgyaltam. És ez azért van mert a HGy nem fontos, az Isten igéje fontos. Az egyik szerepel a Bibliában, a másik nem.
Megjegyzem a többi felekezet sem szerepel benne sem nagyboldogasszony sem szentkorona sem semmi ilyesmi.
üdv
ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2006. nov. 01., szerda 22:13 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
exrefis írta:
Kedves Rosta!
Csak arra kérlek, hogy ha hülyeségeket beszélsz, akkor azt ne próbáld a számba adni. Egyetlen egy témához nem hoztam Hitgyülis tanítást. Minden témát Isten igéje alapján tárgyaltam. És ez azért van mert a HGy nem fontos, az Isten igéje fontos. Az egyik szerepel a Bibliában, a másik nem.
Megjegyzem a többi felekezet sem szerepel benne sem nagyboldogasszony sem szentkorona sem semmi ilyesmi.
üdv
ex


Kedves Exrefis!

Nem értem a sértődött hangodat, mivelhogy nagyon is érthetően adtad a hitgyülis újságod idézésével elő az összeesküvéselméletedet. Legalább annyi becsület legyen benned, hogy mered vállalni azt, amire két, három hozzászólással korábban utalsz.

Erre tettem én azt tréfásan hozzá, hogy az egész országot egy összeesküvés terepnek is tekinthetnétek, mert nem csak az általad leírtak, de a kormány tagjai is jelen voltak az augusztus huszadikai ünnepélyen. Csak ti hiányoztatok.

Vagy netán ti esküdtetek volna össze az egész világgal szemben?! :*:


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2006. nov. 01., szerda 22:28 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
Egy árva betű összeesküvés elméletet nem írtam és a cikk sem arról szól.
Csak tényeket mutattam. Akinek meg van szeme lát, van füle hall.
De hitgyüliről nem volt szó.
üdv
ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2006. nov. 02., csütörtök 11:31 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
exrefis írta:
Egy árva betű összeesküvés elméletet nem írtam és a cikk sem arról szól.
Csak tényeket mutattam. Akinek meg van szeme lát, van füle hall.
De hitgyüliről nem volt szó.
üdv
ex


Én nem nagyon akarnálak ebben a kérdésben noszogatni, de milyen módi az, amikor beadunk egy képet, meg egy cikket, és azt mondjuk az embereknek, hogy ezek alapján gondolkozzunk el valamiféle összeesküvésről? Majd azt mondjuk, hogy semmiféle összeesküvéselméletet nem kreátam, csak tényeket mutattam be.

Aki "A"-t mond az mondjon "B"-t is, ehhez kérném a bátorságodat, mert csak így képeket, személyeket beadva összeesküvésre célozgatni nem korrekt dolog. Főleg, ha utána tovább célozgatunk, és nem vállaljuk hozzá a kimondani óhajtott tartalmat.

Szerintem ez egyáltalán nem korrekt dolog.


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2006. nov. 02., csütörtök 16:57 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 01., vasárnap 15:43
Hozzászólások: 1128
Tartózkodási hely: otthon
Exrefis írta:



Lehet, hogy így képernyőn nem annyira látszik, de
ott van a régi köztársasági elnök, az MTA elnöke, a Legfelőbb Bíróság elnöke, a legfőbb(most már volt) ügyész, az Állami Számvevőszék elnöke társalog a Semjénnel.


Már megbocsáss, de nektek üldözési mániátok vagy fóbiátok van (á la HGY).
A képből és a "csopoprtokból" számomra semmi más nem derül ki, minthogy a lakosság döntő hányada - azok közül is, akik úgy érzik; tennivalójuk, szólnivalójuk van a hatalom morális csődje miatt - KATOLIKUSOK.
Ám mindezek legfeljebb erkölcsi tőkével rendelkeznek - intézkedési lehetőségük szinte nulla. Az pedig nagyon méltatlan feltételezés lenne, hogy papok, teológusok, püspökök és a primás azon szervezkedik, mesterkedik, összeesküd, hogy a csőcseléket lázítsa, zavargásokra bíztassa... :?

_________________
"Mindenekben hálát adjatok, mert ez az Isten akarata Krisztus Jézusban tihozzátok"(1Thess 5,18 )


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 107 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Style by phpBB3 styles, zdrowe serce ziola
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség