Időzóna: UTC + 1 óra




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 657 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 44  Következő
 

Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2008. júl. 18., péntek 11:42 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 05., csütörtök 20:20
Hozzászólások: 3994
Szia kedves, kedves?? Eeyore!


Idézet:
Én nem panaszkodni szeretnék, inkább erre a régebbi panaszra válaszolni. Sajnos már nem nagyon van kinek…
(+ egyúttal, mintegy két legyet ütve egy csapásra, Net mellett is szólni egy-két szót (ha ez nem is függ össze).


De, Te panaszkodni szeretnél.


Idézet:
Így találtam rá a panaszaira: a fórum lapos. Bezzeg az Igefórum…
Hhhhhhhhhhhhhh, ha ez így van, akkor
- egyrészt marha fölösleges volt magamat agyonnyúzva lóhalálában elkapkodni a rémületesen hosszú beírásaimat
- másrészt miért nem válaszol senki



Igen, néha a kevesebb beszéd többet mond, de mindazáltal nagyra értékelem, a tudásodat, műveltségedet, olvasottságodat.Legtöbbször azért én úgy vettem észre, hogy válaszoltak Neked.

Idézet:
- harmadrészt nekem éppen az Igefórummal gyűlt meg a bajom. Az első pillanattól kezdve kötözködtek velem. Ketten. Az egyik innen tavaly lett kiakolbólítva, név gondolom fölösleges... A másik egy ottani moderátorféle: egy volt alkoholista rendőr.
Na, ez MINDENT elmond egy keresztyén fórum szellemi szabadságáról és kvalitásairól. Ahol egy volt piás rendőrt tesznek meg moderátorrá, ott megáll az ész…



Ennyire rossz indulatú beírást, már régen olvastam.Nagyon bátor vagy Istennel szemben, mert Ő hozta ki azt az embert, az előző állapotából, Hála legyen Néki!(hozzáteszem, nem ismerem Őt, a moderátort, és ahhoz, hogy megváltozzon, nem elég az embernek ereje.)


Idézet:
Ugyan nemtom, Net körül ott mi történt és ki miket mondott; de érdekes emberek vannak a vádlók oldalán.


Elárulom, hogy mindenhol érdekes emberek vannak, különböző hátterekből.


Idézet:
Ahhoz képest ez itt a szabadság, abszolút JÓ FEJEK járnak ide, nekem idáig nagyon teccik (Főleg, ha még szóba is állnának velem ezek a jófejek ).


Jó fejek????Lehet, ha megtudnád, hogy itt valaki milyen háttérből jött, már nem is lenne olyan jó fej?
Na én biztos a nem jó fejek közé tartozom, mert tény, de nem vagyok olyan okos és művelt, hogy sokszor az általad beírtakhoz hozzászóljak.Főleg ha meglátnál!Hát az borzasztó!!!
Lelakott, jóval a középkoron túl, fogatlan, csufika(habár hátulról kislánynak néztek, nem is fordultam, meg), nem egy észlény, és a hátteremről és hozadékokról nem is szólva.
Ennyit az ítélkezésről.


Idézet:
- negyedrészt: nem a fórum lapos, hanem úgy általában a kereszténység, az egyházak. Tom, hogy ez a bosziseprűm, amin lovagolok, de elég rápillantanom a Hit Gyülekezet heti folyóiratára, hogy lemérjem a keresztény egyházak szellemi magaslatait és gazdag, áldott hitéletét…


Ha ennyire rosszban vagy a Hit Gyülekezettel, akkor miért kínzod magad Velük??
Nézd, sokan vannak akik a Hit Gyülekezetben térnek meg, akiknek megváltozik az életük, és valóban Krisztusnak szánt az életük, akik ott találják meg a közösséget a testvérekkel, és még sorolhatnám….., hogy nem tökéletes?, nem, nem tökéletes, hiszen én úgy gondolom, hogy egyik sem tökéletes.Mindenhol törekedni kell arra, hogy szentek legyünk, úgy beszédünkben, mint cselekedeteinkben.Ezt pedig úgy kell megvalósítani, hogy egyéni szinten, mert miért keressem én a szálkát, mikor bennem még akkora gerenda van, hogy nem látok tőle rendesen.


Idézet:
Ha ez volt/van itt, akkor bocs; én csak azért írom le, mert ha valaki úgy érezné magát, mint ahogyan Tamás és Tiv érezték, tehát hogy építő téma nélkül maradt a fórum, könnyen segíthet a dolgon. Nem is kell senkire várni, elég, ha ő maga feldob egy igeszakaszt megfelelő figyelemfelhívó kérdésekkel egyetemben.
Na erről ennyit, sajnálom, hogy posztumusz



Ha Te is úgy érzed, hajrá!
Lehet beírni építő dolgokat!

Én lehet, hogy egyedül vagyok, de én megtalálom azt amire szükségem van, ha szomorú vagyok, ha nem értek egy igét, ha hitemben gyengülök.Persze vannak pillanatok amikor nagyon hiányoznak a Tesók, mert olyan jó lenne beszélgetni, de nem hagyom magam, mert vannak akiket bármikor felkereshetek privátban, és elmondhatom ami éppen foglalkoztat.
Ha valaki akarja megtalálja a hitépítő topikokat.

Igazán szoros közösség pedig csak személyes lehet, mert ott azonnal van reakció.
Istennel is csak személyes közösséged lehet.


Na, azt hiszem leírtam mindent, amit szerettem volna elmondani.


Üdv cilla


Most már ideteszem, Net kérdését is.

Idézet:
a kérdés a következő: legyünk-e JÓLFÉSÜLT KERESZTÉNY FÓRUM?



Szia kedves Net!


Lehet őszintének lenni, lehet felháborodni, de ha valakivel problémám van, szerintem az a legtisztább, hogy Őmagának leírom akivel gondom van.
Eddig úgy vélem sem Emilien nem kapott bántást, mindenki megpróbált a maga módján segíteni, és mellette vagyunk a harcában.
Eeyore szintén nem kapott bántást, mert sokan válaszoltak a feltett kérdésekre, szintén a maguk módján.
Kamillával, pedig főként nincs gondom.


Ami most írásra kényszerített, hogy Eeyore ítélkezett, egy ember múltját felhozva.

Üdv szeretettel cilla


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. júl. 18., péntek 11:56 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 08:52
Hozzászólások: 4464
nem védhetem most Eeyore-t, legalábbis ebben az "alkeszrendőr" kiszólás kérdésében nem

ez egy TÚLÉRZÉKENYSÉG nála (ha valaki netán hozzám hasonlóan elolvasta a hozzászólásait, neki GYURCSÁNNYAL is ez az egyik alapbaja, hogy alkoholista (akkor is ha ügyesen titkolja, vagy akár nem is iszik))

ugyanilyen TÚLÉRZÉKENYSÉG a HitGyüli is, erre is próbáltam már rábökögetni, hogy mennyire értelmetlen, de nem nagyon vette a lapot...

és akkor még a zsidókat szóba se hoztam...

igen, ezek a FÉSÜLETLEN hozzászólások... és VALÓBAN ROSSZUL MUTATNAK

(mint a te önbecsmérlő önjellemzésed is amúgy, de természetesen ha MAGÁT szidja az ember, az tolerálhatóbb, mintha MÁST)


most csak ide a te füledbe amúgy megsúgom: te vagy az egyik kedvencem ezen a fórumon! hátterestül-hozadékostul-fogsorostul (nekem is épp most mondta a fogorvos, hogy célszerű lenne a jobb oldalamon mindenkit kihúzni mert ez már nem fogsor... :S)


ami meg azt illeti, hogy "ha valakivel problémám van, szerintem az a legtisztább, hogy Őmagának leírom akivel gondom van. ":

természetesen megmondanám, ha 1) bajom lenne 2) oda tudnék valahogy jutni.... EGYIK SEM áll fenn, ambrust SZERETEM, nem akarom bántani, és ÖRÜLÖK, hogy "segített" nekem csökkenteni a terheimet

_________________
/mT


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. júl. 18., péntek 12:16 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 05., csütörtök 20:20
Hozzászólások: 3994
Te kedves Net!:D

Idézet:
(mint a te önbecsmérlő önjellemzésed is amúgy, de természetesen ha MAGÁT szidja az ember, az tolerálhatóbb, mintha MÁST)


Ebben az a vicc, hogy sokan azt hiszik ez túlzás, meg nem úgy van, de sajnos így van.Persze aki szeret engem, az nem nézi, sőt észre sem veszi.Épp tegnap nevettünk egy nagyot, mikor mondtam az egyik Tesónak, hogy csak puha dolgokat enni, és Ő csodálkozva mondta, hogy jé, észre sem vettem, hogy nincs fogad!:*:
Ja, csak alul nincs, fölül még van pár.



Idézet:
most csak ide a te füledbe amúgy megsúgom: te vagy az egyik kedvencem ezen a fórumon! hátterestül-hozadékostul-fogsorostul (nekem is épp most mondta a fogorvos, hogy célszerű lenne a jobb oldalamon mindenkit kihúzni mert ez már nem fogsor... :S)


Nekem is nagy kedvencem vagy.Nekem Te mindig is olyan Adrian Plassos
vagy, a humorával, a harcaival, a szolgálattal.............és még sorolhatnám.


Idézet:
ami meg azt illeti, hogy "ha valakivel problémám van, szerintem az a legtisztább, hogy Őmagának leírom akivel gondom van. ":

természetesen megmondanám, ha 1) bajom lenne 2) oda tudnék valahogy jutni.... EGYIK SEM áll fenn, ambrust SZERETEM, nem akarom bántani, és ÖRÜLÖK, hogy "segített" nekem csökkenteni a terheimet :D :*:


No, jól van.

Áldjon meg az ÚR Téged és családodat is!

(})cilla


Vissza a tetejére
 Profil  
 

egy személyes 'ügy' lezárásaként...
HozzászólásElküldve: 2008. júl. 18., péntek 14:25 
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 03., kedd 21:08
Hozzászólások: 69
Kedves Eeyore!

Természetesen megbocsátok, köszönöm bocsánatkérésed és az önmoderációt!
Én sem akartalak Téged előző hsz-sommal megsérteni, ha sikerült, akkor én is szíves elnézésedet kérem! Nem akartalak megbántani!
Hsz-somat én is önmoderáltam, hogy csak az építő rész maradjon benne, személyeskedés nélkül.
Röviden ennyi, bármi többre elérhető vagyok (néha) pm-ben is.


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. júl. 18., péntek 15:11 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 29., vasárnap 16:25
Hozzászólások: 2935
Tartózkodási hely: bp
Örömmel olvasom, hogy az őszinteség után képessek vagytok megbocsájtani, bocsánatot adni és elfogadni.
Áldom az Urat ezért!

Máté 5.
Ha tehát ajándékot akarsz az oltáron felajánlani, és ott eszedbe jut, hogy embertársadnak valami panasza van ellened, hagyd ott ajándékodat az oltár előtt, s menj, előbb békülj ki embertársaddal, aztán térj vissza és ajánld fel ajándékodat. Ellenfeleddel szemben légy békülékeny idejében, amikor még az úton vagy vele, nehogy átadjon ellenfeled a bírónak, a bíró pedig a poroszlónak, és börtönbe kerülj. Bizony mondom neked, nem szabadulsz ki, amíg az utolsó fillért is meg nem fizeted.

Nagyon fontos, hogy amíg az úton együtt vagyunk megbékéljünk egymással!!!!
Ennél fontosabb nincs is, még az áldozatnál is fontosabb, fontosabb annál hogy Istennek bármilyen áldozatot hozzunk! Ő maga mondja ezt!
Utána jön csak az Istennek adott áldozat!

_________________
Békesség Istentől


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. júl. 18., péntek 15:35 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 05., csütörtök 20:20
Hozzászólások: 3994
Szia kedves Eeyore!


Én különösen szeretem az őszinteséged, most egyedül ami "szúrt", hogy a régebbi életét hoztad fel, ezért ragadtam tollat és tintát.

Persze eszem ágában sincs haragudni, főleg, hogy megbeszéltétek.


Idézet:
Na ezt most itt hagyom abba, nem akarok belemenni egy lúzer-versenybe, mert még megnyerném :)


:*: :*:az vicces lenne, ahogy felüllicitálnánk egymást lúzerségben.


Idézet:
Sajnálom, hogy téged is megbotránkoztattalak. Mondjuk engem is megbotránkoztatott - más...De én legalább itt és most megkövetlek. Meg mindenkit, akinek rosszul esett, amit írtam.


Én is bocsánatot kérek, ha esetleg bántó voltam.


Üdv szeretettel cilla(})


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. júl. 18., péntek 16:08 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 05., csütörtök 20:20
Hozzászólások: 3994
Eeyore írta:
Szia Cilla, jólesett ez kis ikon: :*: (nekem nem jön elő).
Köszi szépen a megértésedet. :)


erre az ölelésre gondolsz?(})


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. júl. 18., péntek 16:40 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 29., vasárnap 16:25
Hozzászólások: 2935
Tartózkodási hely: bp
én nem értem hogy jön ebből az ölelés, annyit forgatgatom, de sehogy se jön ki, Cilla segíts kérlek
:-)

_________________
Békesség Istentől


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. júl. 18., péntek 17:22 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 05., csütörtök 20:20
Hozzászólások: 3994
pauler írta:
én nem értem hogy jön ebből az ölelés, annyit forgatgatom, de sehogy se jön ki, Cilla segíts kérlek
:-)


Sziaaaaaaaaaaaa kedves Testvérem! :*: és Eeyorénak is! :D

hogyne segítenék :D , nekem Ex tanította.

tehátzárójel: (
utána Alt Gr b vagy n { vagy }
utána zárójel bezárva ) és kész:(})

a zárójel fent van a billentyűzeten, de ezt biztos tudod :D

shift ( shift )

(})cilla :*:


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. júl. 18., péntek 17:27 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 29., vasárnap 16:25
Hozzászólások: 2935
Tartózkodási hely: bp
ez rendben is lenne, de hogy jön ki ebből az ölelés?
:-)

valahogy nem áll össze nekem a kép, van még türelmed hozzám?

_________________
Békesség Istentől


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. júl. 18., péntek 17:31 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 05., csütörtök 20:20
Hozzászólások: 3994
pauler írta:
ez rendben is lenne, de hogy jön ki ebből az ölelés?
:-)

valahogy nem áll össze nekem a kép, van még türelmed hozzám?


de jót nevettem :*: van

1.pont.shift( 2.Alt Gr n } 3.pont shift )= (})

egymás után csinálod és ez jön ki :D


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. júl. 18., péntek 17:35 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 29., vasárnap 16:25
Hozzászólások: 2935
Tartózkodási hely: bp
ok, ok, ok értem én, csak a három jelből nem látom az ölelés képét
:-(
biztos mivel te látod, nehéz elképzelned, hogy nekem nem áll össze a három jelből az a kép, ami az ölelést szimbólizálja, kicsit zavar, hogy mindenki lát valamit én meg ugyan azt nézem és nekem ez csak három karakter.....

mondom, hogy sok türelem kell hozzám, ha fogyóban van, ugye szólsz


:wink:

_________________
Békesség Istentől


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. júl. 18., péntek 17:47 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 05., csütörtök 20:20
Hozzászólások: 3994
pauler írta:
ok, ok, ok értem én, csak a három jelből nem látom az ölelés képét
:-(
biztos mivel te látod, nehéz elképzelned, hogy nekem nem áll össze a három jelből az a kép, ami az ölelést szimbólizálja, kicsit zavar, hogy mindenki lát valamit én meg ugyan azt nézem és nekem ez csak három karakter.....

mondom, hogy sok türelem kell hozzám, ha fogyóban van, ugye szólsz


:wink:


oké, igazad van kedves Péter!

:*:

én voltam a buta, hiszen csak ennyi, nincs kép
ez a három jel az ölelés :*:

jaj, bocsássatok meg, félrevittelek Titeket.


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. júl. 18., péntek 17:52 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 05., csütörtök 20:20
Hozzászólások: 3994
ezért küldök egy ölelést Mindkettőtöknek.
(látjátok ennyi eszem van :*: )

Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. júl. 18., péntek 18:24 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
pauler írta:
ok, ok, ok értem én, csak a három jelből nem látom az ölelés képét
:-(
biztos mivel te látod, nehéz elképzelned, hogy nekem nem áll össze a három jelből az a kép, ami az ölelést szimbólizálja, kicsit zavar, hogy mindenki lát valamit én meg ugyan azt nézem és nekem ez csak három karakter.....

mondom, hogy sok türelem kell hozzám, ha fogyóban van, ugye szólsz


:wink:


Mondjuk ezidáig én azt hittem, hogy ez az ölelés jel:

} vagy: {

Merthogy így szerintem valaki kitárja a karját jobbra, vagy balra. Az sosem tünt fel, hogy két normál zárójel között van ez a számomra kitárt karokat szimbolizáló kapcsos zárójel, ezek szerint rossz volt a belemagyarázásom. Annak idején mennyit szenvedtem vele, amíg végül megkérdeztem mi a csudának írják be azt a jelet, hogy kettőspont, kötőjel, zárójel... :)

Péter már ketten vagyunk, akik vizuálisan kicsit csökkent értelműek... :)


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 657 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 44  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Style by phpBB3 styles, zdrowe serce ziola
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség