Időzóna: UTC + 1 óra




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 146 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő
 

Re: sátán a médiában
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2010. dec. 30., csütörtök 14:47 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
A szó szerint Sátán a médiában:


mindennapi.hu írta:
2010-12-28 15:15:00
Azt állítják, nincs bennük gyűlölet

Nyílt levélben tiltakoznak a sátánisták

A Hungarian Satanic Legion (HSL) arra kérte lapunkat, közöljük az őket veszélyes gyűlöletcsoporként definiáló Athena Intézet vezetőjéhez szóló tiltakozó levelüket. Némi habozás után úgy döntöttünk, miért ne.
Az alábbiakban tehát a sátánisták levele olvasható, szerkesztés és változtatás nélkül.


Tisztelt Domina úr!

Első hallásra ezen megszólítás egy cseppet nevetségesnek tűnhet, ezért ha nem haragszik a levelünk további részében egyszerűen Kristófnak szólítanánk.

Véletlenül bukkantunk rá a mindennapi.hu keresztény közéleti hírportálon arra a cikkre, aminek táptalajául szolgált az Athena Intézet elemzésnek nem minősíthető írása. Az bizonyára csak a véletlen műve lehet, hogy éppen a napokban lendültek működésbe és máris feltérképezték az önök által gyűlöletcsoportoknak kikiáltott közösségeket. Valamint veszélyességük szerint besorolták, pontozták azokat és éppen egy keresztény hírportál volt az, aki helyet biztosított kiáltványuk közzétételére.

Némileg értetlenül állunk az előtt és felháborítónak tartjuk, hogy a Hungarian Satanic Legion szabad gondolkodó és sátánista nézeteket valló szervezetünket is alaptalanul benevezték ebbe a nem minősíthető pontversenybe. Úgy gondoljuk, hogy az Athena Intézet megalakulása mögött, magas rangú keresztény csoportok, vezetők állhatnak, akik pillanatnyi érdekeiknek megfelelően előhúzhatják az aktuális elemzéseket, mintegy bizonyítást nyerve állításaiknak. Az intézet élére pedig kinevezték önt kedves Kristóf, így kedvére kielégítheti közszereplési vágyait.

Érthető viszont az a reakciójuk, ahogyan az önök által kreált keresztényellenességet kezelik és ezt a kreált fogalmat a saját hasznukra fordítva manipulálják. Tipikus keresztény magatartási forma. Gondoljunk csak bele mit tettek a keresztény vezetők, kereszténységgel szimpatizáló pártok mikor megtudták, hogy nem is oly régen a kormány meg akarta nyirbálni a kialkudott „zsebpénzüket"? Tele van a sajtó valamint az internet a tiltakozásaikkal, amit a lehető legtöbb helyre eljuttattak egyházellenességet kiáltva. Ugyanezt szajkózzák akkor is, mikor a pedofil botrányokkal, homoszexuális papokkal, pénzügyi visszaélésekkel foglalkozik a média. Egyházellenesség. Mit tesznek akkor, amikor valaki nyíltan kifejti álláspontját a hitükkel kapcsolatban, nem fogadja el istenük létezését, ateistának, sátánistának vallja magát? Egyházellenességet, gyűlöletkeltést és különböző abszurd veszélyeket vizionálnak a portálon megjelent cikket megíró emberrel egyetemben, akinek víziói is torzak de az ön fantáziáját nem szárnyalják túl.

A sátánizmusban nincsen keresztényellenesség sem pedig gyűlölet bár ezek a fogalmak a közvéleménybe mélyen bele vannak táplálva az egyház és a különböző médiumok által. Nem biztatunk senkit sem bűncselekmények elkövetésére és mi is tartózkodunk ettől, továbbá nem sértegetünk szándékosan senkit sem. Hétköznapi, normális életet élő emberek vagyunk és határozottan tiltakozunk az „erőszakos cselekményekre képes kompánia” jelző használata ellen is. Igaz nézeteink és kritikus hangú véleményünk egy keresztény számára a keresztényellenesség látszatát keltheti, de mint már többször is hangoztattuk, ez egy elfogult és eltúlzott megállapítás. A kereszténységgel szembeni kritikáink megfogalmazására azért van szükség, mert a társadalom számára az egyetlen járható útként kiáltják ki hitüket és azt hirdetik, hogy a mennybe menetelt, megváltást csakis az ő hitükön keresztül érhetik el. Minden más hitű ember pogány, lelke elkárhozik és a pokolra jut. Továbbá egyházellenes. Bibliájuk szerint meg is kellene ölni azokat, akik más isteneket követnek vagy nem áldoznak az úrnak.

„A ki isteneknek áldozik, nem csupán az Úrnak, megölettessék.” (2 Móz. 22.20) De további emberölésekre is akad bőven utasítás a bibliában. Még egy idézetet engedjen meg: „És ha valaki nem keresné az Urat, az Izráel Istenét, megölettessék kicsinytől fogva nagyig, úgy a férfi, mint az asszony.” (2Krón. 15.13)

Ezúton kérjük önt és feltehetőleg keresztény megbízóit, hogy hagyjanak fel az emberek szándékos megtévesztésével és armageddoni jóslataik terjesztésével. Továbbá tájékozttatjuk arról, hogy a Hungarian Satanic Legion egy a társadalom gondolkodásmódjára különösen veszélyes szervezetet térképezett fel, melynek neve Athena Intézet. Kockázati besorolása magas. A fentebb említett okok miatt 9-es értéket kapott.

Végezetül engedje meg, hogy Richard Dawkins szavaival köszönjünk el: „Egyszer egy dublini előadás után, amikor a kérdésekre került sor, valaki megkérdezett, mit gondolok az írországi katolikus papok nagy nyilvánosságot kapott bántalmazási ügyeiről. Azt feleltem, akármilyen rettenetes dolog is a szexuális visszaélés, vélhetőleg kevesebb ártalmat jelent, mint az a hosszú távú lelki sérülés, amit a gyerek katolikus neveltetése eleve okozott.

Tisztelettel:

Radics József

HSL alapító-szerkesztő

Révész Béla

HSL alapító-szerkesztő

Lapunk semmilyen kapcsolatban nem áll az Athena Intézettel, természetesen a sátánistákkal sem. A két szervezet nézeteltéréséről egyelőre nem foglalunk állást, de ha a további fejlemények érdekesnek bizonyulnak, hírt adunk róluk.


http://www.mindennapi.hu/cikk/tarsadalo ... -12-28/951


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: sátán a médiában
HozzászólásElküldve: 2010. dec. 30., csütörtök 18:54 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 29., vasárnap 16:25
Hozzászólások: 2935
Tartózkodási hely: bp
Karcsinak fel se tünt, mi van a cikkben, olyan erős a katolicizmus elleni gondolkodása :-(

_________________
Békesség Istentől


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: sátán a médiában
HozzászólásElküldve: 2011. jan. 04., kedd 15:01 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
Úgy látszik, mostmár nem csak itt-ott, hanem a teljes nyugati médiát elfoglalta a sátán. :D
http://www.presseurop.eu/en/content/pic ... gary-steps
http://hirszerzo.hu/kulfold/20110104_do ... emetorszag
De gyakorlatilag minden ismert nevű nyugati lap velünk foglalkozik, nem a legkívánatosabb értelemben.
ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: sátán a médiában
HozzászólásElküldve: 2011. jan. 04., kedd 17:52 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
A linked szerint efféle hiteles orgánumokra alapul a nyugati média vihara:

Idézet:
Press freedom is dead, the fight goes on

January 1st, the day when Hungary took over the EU Presidency, was also marked by the entry into force of new laws restricting press freedom. Criticised throughout Europe, the legislation has also sparked an angry response in the independent national press, this editorial from Népszabadság being a case to point.

03 January 2011 NÉPSZABADSÁG BUDAPEST


Kínos, hogy a törvényt még le sem fordították angolra... :wink:

A szegény rtl klubot is milyen méltatlanul támadják máris ezek az iszonyatos, kegyetlen, szadista és gyilkos lelkületű, perverz médiahatóságok! Bele mernek szólni, hogy a Barátok között szünetében az erkölcsiségére oly kényes rtl klub miért hozza le oly igen részletesen a darabolós testvérgyilkosságot, amelyet videóra vett a tettes!

Vérlázító, hogy ez az Orbán miket nem mer csinálni! Még szerencse, hogy itt a művelt nyugat... ! :?

http://www.origo.hu/itthon/20110103-az- ... tosag.html


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: sátán a médiában
HozzászólásElküldve: 2011. jan. 04., kedd 21:01 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
rosta írta:
A linked szerint efféle hiteles orgánumokra alapul a nyugati média vihara:
Kínos, hogy a törvényt még le sem fordították angolra... :wink:
Ezzel azt állítod, hogy mértékadó nyugati sajtót, beleértve a konzervatív lapokat, a kormánytisztviselőket megvezette a népszabó és egyéb ballib újságírók panaszkórusa.
Tehát az egész nyugati sajtó anékül kritizál egyöntetűen, hogy fogalmuk sincs miről beszélnek, lévén, hogy még nem olvasták.
OK, legyen így. Akkor viszont a következő napokban olvashatják az angol verziót és nyilván ki fogják nyilatkozni, hogy nem is eszik olyan forrón a kását. :)
Ha viszont nem így lesz, akkor nyilván te fogsz nyilatkozni, hogy "jól megvezetett a kormánypropaganda". :D
üdv
ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: sátán a médiában
HozzászólásElküldve: 2011. jan. 05., szerda 21:09 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
Azért ne légy ártatlan, ábrándozó kisded. Orbán és a fidesz két lábbal tapossa bizonyos hatalmi, pénzügyi köröknek a bütykeit. Had ne kelljen felsorolni, hogy melyek azok a pontok, ahol sorra hatástalanítottuk a régi tabukat. Hol lettek a dolgok néven nevezve és a még mindig óriási befolyásolással élő hatalmasságok hol lettek farba rúgva sorban. És ez az Orbán most nem csak egy kis ország első embere, hanem komoly véleményformáló helyzetbe került az EU-s elnökséggel. Ha már onnan kirakni nem lehet, akkor a személyét kell hitelteleníteniük.

Ez történik most, amikor a megszokott módon (ahogy azt akár maga a Gyurcsány is elmesélte a könyvében), démonizálással oldják meg ezt az un. Orbán problémát.

Szerintem az kicsit hiteltelen, amikor a Martonyi olyat nyilatkozik, hogy nem számítottak ekkora támadásra. Dehogynem számítottak! Remélem legalább is...! :wink:


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: sátán a médiában
HozzászólásElküldve: 2011. jan. 07., péntek 15:30 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
exrefis írta:
Tehát az egész nyugati sajtó anékül kritizál egyöntetűen, hogy fogalmuk sincs miről beszélnek, lévén, hogy még nem olvasták.


A zipp-ből egy kis tájékoztató média ügyben:

ZIPP írta:
Orbán: semmilyen diszkriminációt nem fogadunk el

MTI
| | 2011. január 6., csütörtök 17:40
A médiatörvénnyel kapcsolatban Magyarország az Európai Unió bármilyen eljárását elfogadja, hiszen tagja az EU-nak, viszont ragaszkodik a diszkriminációmentességhez - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten, külföldi újságírók előtt.

Az MTI-nek eljuttatott hangfelvétel szerint a magyar kormányfő leszögezte: a magyar médiatörvényben egyetlen olyan jogi megoldás sincs, amely valamely uniós tagállam médiatörvényében ne szerepelne, tehát az "európai médiatörvényekből összerakott törvényről beszélünk." Magyarország pedig semmilyen diszkriminációt nem fogad el, vagyis a magyar jogszabály "bármely szakaszának módosítása csak akkor képzelhető el, ha abban az országban is módosítják ezeket a szakaszokat, ahonnan átvettük" - jelentette ki Orbán Viktor.

A miniszterelnök szerint a legfontosabb elv a diszkrimináció-mentesség, ezért kizártnak tartja, hogy Európai Unió csak a magyar médiatörvényt módosíttatná, más ország szabályozását pedig nem. "Mutassanak egy olyan szakaszt, ami más ország szabályozásában nem szerepel. Csak egyet. Nincs ilyen" - hangsúlyozta Orbán.

A kormány Magyarország becsületét mindenfajta diszkriminációval szemben meg fogja védeni - tette hozzá a miniszterelnök.

A kormányfő "szükségtelennek és elhamarkodottnak" nevezte a német és francia kormány beavatkozását ebbe a vitába. Hozzátette: örül, hogy "a németek visszatértek a realitások talajára és cáfolták a külügyi államtitkáruk elhamarkodott nyilatkozatát, és azt várom, hogy a francia kormány is térjen vissza a realitások talajára."

Orbán az EU-s játékszabályok tiszteletben tartását javasolja: majd az unió eldönti, hogy egy jogszabály megfelel-e az uniós normáknak, ez nem a németek, a franciák vagy a magyarok dolga.

"Nem emlékszem, hogy Magyarország valaha kritizálta volna a francia médiatörvényt mondjuk azért, mert Magyarországon lehetetlen a tévé elnökét kinevezni kormányzati hatáskörből, ott meg lehet. Sosem gondoltam, hogy a francia médiatörvény ezért antidemokratikus lenne" - fogalmazott a miniszterelnök.


http://zipp.hu/belfold/2011/01/06/orban ... riminaciot


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: sátán a médiában
HozzászólásElküldve: 2011. júl. 08., péntek 16:37 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
Vagy 20 éve az egyik legnagyobb lap a címoldalán azzal a hírrel vakította a világot, hogy a tojás fogyasztása ártalmas az egészségre, különösen a sárgája. Ekkor jelentek meg azok a szerencsétlen félrevezetett emberek az éttermekben, akik a tükör tojást sárgája nélkül kérték...

Rá 15 évvel megjelent ugyanennek az újságnak a címoldalán, hogy bocsánat, tévedtek. A tojás egészséges, akár napi kettő-három darab is fogyasztható belőle. Ezt senki sem hallotta meg, csak lassan csorgott le az információ a gyilkos tojás hírrel megfélemlített emberek közé.

Az akábbi cikk szerint az egyik legegészségesebb élelmiszer a tojás. Nincs mit hozzá tenni... ! :|


Idézet:
2011-07-08 12:17
Egy tojássárgája felér egy almával

A természet egyik legtökéletesebb eledele lehet az ember számára a tojás. Amellett, hogy kiváló fehérje-, zsír-, vitamin- és ásványianyag-forrás, most antioxidáns tulajdonságaira is fény derült - írta a Science Daily című ismeretterjesztő portál.

Az Albertai Egyetem kutatóinak elemzéséből kiderült, hogy egy nyers tojássárgája körülbelül ugyanannyi antioxidáns anyagot tartalmaz, mint egy alma.

Ha azonban a tojást megsütik vagy megfőzik, antioxidáns tulajdonságai mintegy 50 százalékkal csökkennek, a mikrohullámú sütőben való elkészítés során pedig ennél még kicsivel több vész el értékes vegyületeiből. Ugyanakkor e veszteség után is egy tojás antioxidáns tartalma felér egy almáéval.

A kutatók szerint a tojássárgája antioxidáns tulajdonságát egyebek között két aminosavnak, a triptofánnak és a tirozinnak köszönheti. A tojás további értékes hatóanyagainak felkutatását folytatják - tudatták a Food Chemistry című tudományos folyóiratban megjelent eredeti tanulmány szerzői. Az antioxidáns hatású anyagok védhetnek a gyulladásos folyamatok, a szív- és érrendszeri betegségek és a rák kialakulása ellen is. (pr)

MTI


http://www.hirtv.hu/eletmod/?article_hid=386718


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: sátán a médiában
HozzászólásElküldve: 2011. júl. 08., péntek 18:29 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
Ez a hír nem a sátáni média sara, hanem az orvostudomány és az élelmiszeripari lobbik aktuális hülyeségének.
Az emlékeim szerint többször átéltem, hogy a tej egészséges, majd káros, a tojás egészséges majd káros állapotokon ment át. Ugyanez ment a csokoládéval. Most éppen egészséges a benne lévő kakaó miatt.
Éppen az aktuális divattól függően minősítenek károsnak illetve hasznosnak ételeket.
Nagyon nem kell komolyan venni, különösen egy kereszténynek, aki tudja, hogy nem az fertőzteti meg ami bemegy a száján, hanem az, ami kijön. :)
üdv
ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: sátán a médiában
HozzászólásElküldve: 2011. júl. 08., péntek 19:30 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
exrefis írta:
Éppen az aktuális divattól függően minősítenek károsnak illetve hasznosnak ételeket.
Nagyon nem kell komolyan venni, különösen egy kereszténynek, aki tudja, hogy nem az fertőzteti meg ami bemegy a száján, hanem az, ami kijön. :)


Keresztyén ide, keresztyén oda, azért nem mindegy, hogy a gyerekednek miféle élelmiszert adsz. Beszélhetsz nyelveken amennyit csak tudsz, vagy morzsolhatják a gyöngyfűzért órákig, azért az egészséges táplálék csak fontosabb, amit a gyermekednek adsz! Nehogymár agyontartósított, vagy vegyszerrel szennyezett, netán koli baktériumos eledelt adj neki!


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: sátán a médiában
HozzászólásElküldve: 2011. júl. 08., péntek 19:57 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
rosta írta:
Nehogymár agyontartósított, vagy vegyszerrel szennyezett, netán koli baktériumos eledelt adj neki!

Ezt, hogy deriváltad le a beírásomból??! :D


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: sátán a médiában
HozzászólásElküldve: 2011. júl. 08., péntek 20:52 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
Úgy tűnik sosem tudom megfelelően értelmezni azt a megismétlődő állításodat, miszerint neked és a többi igazi, hívő, újjászületett keresztyénnek még a vétlenül bevett méreg sem árt.

Akárhogy megpróbálom ezt visszafejteni, hát mindig az jön ki, hogy nem értem a dolgot. :|


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: sátán a médiában
HozzászólásElküldve: 2011. dec. 12., hétfő 11:29 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
Bächer Iván beszélget önmagával:

Idézet:
Bächer Iván: Nem megy


– Nem megy.

– Mi nem megy, Palikám? – kérdeztem.

Délután volt, hétköznap, fél négy körül, napi kószálásom során, az utcán botlottam bele régi cimborámba, iskolatársamba, Paliba, aki orvos amúgy, sebész.

Átölelt, aztán hosszan nézett átható kék szemével a szemembe, ahogy egy jó diagnoszta nézi az embert, a szemet, a bőrt. Hallgatott vagy két percen át, és így szólt azután:

– Nem megy nem gyűlölni őket. Tudom, hogy gyűlölni nem szabad, hogy gyűlölni bűn. De nem megy.

Nem megy.

– Ugyan már, Palikám. Annyi szép dolog van ezen a világon…

– De ők minden szépséget elrondítanak, tönkretesznek, eloroznak. Elorozzák a szépséget a világból.

– Ne hülyéskedj, Palika! Nem érnek föl addig.

– Ők nem. De a gonoszságuk igen. Nem hibáznak, nem rosszak, de elvetemültek, gonoszak. Meglátom az utcán az egyiket, odamegyek, bemutatkozom, és közlöm vele, hogy csak addig szégyellje magát, amíg él, aztán már rábízhatja az őmiatta való szégyenkezést a gyermekeire és unokáira bízvást. Tudom, hogy nem szabadna tennem ezt, de nem megy. Őnékik mindent lehet… Nekem nem szabadna a privát világot átlépni sem. Mert polgár vagyok. De nem engedik, hogy az legyek. Nem megy. Éktelen a harag bennem. És napról napra nő. Megyek városomban, mínusz nyolc a fok, s látom, hogy rendőrök igazoltatják a pékség kis meleget adó ablakánál heverő hajléktalanokat. És megbüntetik őket. Ezek keresztények?

Ezek? Belépek helyemre, meglátom hírlapírójukat, próbálom magam visszafogni, de nem megy: lefasisztakommunistázom. Tűri fel ingujját, ugrana nekem ököllel. Ehhez értenek, az ütéshez. Lefogják. Szégyellem magam. De nem tudok mit csinálni. Nem megy nem gyűlölni őket.

Két gyerekem van, és három unokám.

Hogy nézzek a szemükbe tíz év múlva, ha még élek véletlenül. Mit mondjak nekik, amikor megkérdezik: miért tűrtem? Hogy tűrhettem?

Hangja remeg, és remeg a cigaretta is kezében.

– Nyugodj meg, Palikám, nem érnek ennyit.

– Akadtak ilyenek az előzőek, a többiek között is. Korruptak, tolvajok, hazugok, gonoszak. De ez más. Itt a gonoszság intézményes. Aki nem gonosz, az nem tartozhat közéjük. Aki itt nem gonosz, az meglakol. Az ellenséggé lesz, azt megsemmisítik. – És nem vigasz, hogy félnek ők is – folytatta egy kis hallgatás után.

– Gyávák, milyenek is lennének. Luxusautóik öltönyös sofőrjeit géppisztolyos rendőrökre cserélték. Rettegnek már. Pedig nincsen okuk rá, nem lehet. Gyújtogató, csóvás embereik csak nekik vannak, csak nekik lehetnek. Családom, az asszony, testvéreim, barátaim, mindenki mondja: nyugodjak meg, legyek szelíd, megértő, megbocsátó. Kovácsoljam a csontokat, foglalkozzak macskákkal, szerelemmel, csülökkel pékné módra.

Nem megy. Szeretem őket, az enyéimet, szeretnék a kedvükbe járni. De nem megy.

– De Palikám! Hát te hívő katolikus vagy. Őszintén, mélyen hiszel. Ismered a Könyvet.

– Hát épp ez az! Épp ezért szörnyű ez nekem. Mert tudom, hogy mit levelezett Pál a korinthusbeliekhez: „Ha embereknek vagy angyaloknak nyelvén szólok is, szeretet pedig nincsen én bennem, olyanná lettem, mint a zengő ércz vagy pengő czimbalom…” De nem megy. Nem tudok nem haragra gerjedni, nem bírom nem róni fel a gonoszt. Nem megy. Ez az én keresztem. Hogy magam ellen vétkezem. Ez az én tragédiám. Hogy nem megy. De nem megy.

Éles, tiszta, kék szeme bepárásodott. Gyorsan átölelt, sarkon fordult, ment. Néztem utána. Lassan lépdelt, meggörnyedve, mint akinek mázsás súly nyomja vállát."



http://nol.hu/archivum/20111205-nem_megy


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: sátán a médiában
HozzászólásElküldve: 2011. dec. 13., kedd 11:16 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
Végre egy olyan média felület, ahol csak jó híreket lehet olvasni. Találomra belinkelek egy jó hírt, amelyről máshol nem lehetett olvasni, az alábbi oldalról:

http://www.pozitivnap.hu/


Idézet:
Harmadik helyet szerzett az ELTE csapata az egyetemisták matematikaversenyén

A harmadik helyet szerezte meg az Eötvös Lóránd Tudományegyetem (ELTE) csapata az Egyetemisták Nemzetközi Matematikaversenyén, amelyet Bulgáriában rendeztek meg.

A bulgáriai Blagoevgrad városa adott otthont az évről-évre egyre kiélezettebb versenynek, amelyen idén 77 egyetem 305 diákja vett részt - tájékoztatott Pach Péter Pál, a csapat kísérője. Az összesített csapatversenyben a krakkói Jagelló Egyetem lett az első, a kijevi Tarasz Sevcsenko pedig a második helyezett. Egyéniben a 305 résztvevő közül Lovász László Miklós lett a verseny második legjobbja, egy lengyel egyetemista előzte meg őt. Ők ketten és az utánuk végzett három másik versenyző "kiemelt első díjat" kapott. Korándi Dániel, Nagy Dániel és Tomon István "első díjasok" lettek, Nagy Csaba pedig az 59. helyével "második díjat" nyert. Az ELTE hallgatói maguk mögé utasították a moszkvai Lomonoszov Egyetem és az amerikai Princeton diákjait is. A csapattagok kiválasztását és felkészítését Keleti Tamás és Kós Géza végezték. Gratulálunk a kiváló eredményhez!

Forrás: MTI


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: sátán a médiában
HozzászólásElküldve: 2012. jan. 03., kedd 11:19 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
A nemzetközi média el van ájulva attól, hogy tegnap este a kormány ellen tüntettek az alábbi közösségek:

Magyar Szolidaritás Mozgalom
gepnarancs.hu
Civil Kontroll – EMD
Kék Szalaggal a Demokránciánkért Civil Mozgalom
HAT – Hálózat a Tanszabadságért
Börtön Helyett Lakhatást
Hallgatói Hálózat
Új Szemlélet csoport
Liberális Fiatalok Egyesület (LiFE)
Nyugdíjasok Országos Képviselete
Valódi Demokráciát Most! – Occupy Hungary
ATTAC Magyarország Mozgalom
Magyar Fokhagymafront
Magyar Demokratikus Charta
Méltóságot Mindenkinek Mozgalom
Nyugdíjasok Országos Szövetsége
Civil Akcióegység
Magyar Leszbikus, Meleg, Biszexuális, Transznemű Szövetség
Háttér Társaság a Melegekért
Labrisz Leszbikus Egyesület
Patriarchátust Ellenzők Társasága
Atlasz Sportegyesület
Baloldali Demokrata Közösség
CIVILEK A SZÉLSŐJOBB ELLEN
„Az nem lehet, hogy..." csoport
Demokratikus Polgári Ellenzék csoport
Kisgazdák Történelmi Szövetsége
PFLAG Egyesület
Újbudai Fiatalok
Neo Drom

SZEMA
4K! Negyedik Köztársaság
Demokratikus Koalíció
Lehet Más a Politika
Magyar Szocialista Párt
MSZDP
SZEM – Szövetség Az Egységes Magyarországért
SZDSZ
JESZ
Civil Mozgalom
Societas
Magyarországi Munkáspárt 2006
Európai Baloldali Párt (European Left)
Zöld Baloldal
Magyar Racionalista Párt

Az origó tupírozva hozza a híreket:

Világszerte vezető hír volt a kormányellenes tüntetés
http://www.origo.hu/itthon/20120103-vil ... tetes.html

Ez a topic címben szereplő média, már nyíltan a tudtunkra adta, hogy nem tetszik a gazdaságpolitikánk, le akarja váltani a 2/3-os kormányt. Méghogy a bankoknak adót kelljen fizetni! A 3100 milliárdos több éves nyereségből 200 milliárdot visszacsengetni!

Pedig nekünk ez tetszik! :)

A fenti szervezetek lelkesen támogatják ezt a kormányleváltó külföldi törekvést.


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 146 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 18 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Style by phpBB3 styles, zdrowe serce ziola
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség