Időzóna: UTC + 1 óra




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 682 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46
 

Re: Magyar
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2012. máj. 02., szerda 06:07 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
Erkölcsi mélyrepülésünk egy újabb fordulója zajlik. Ahogy a jobboldali sajtó mosdatta SP plágium ügyét, most a baloldali sajtó ugyanúgy mosdatja GyF plágium gyanúját.
Szánalmas.
Gyurcsány ügyét a dolgozatok eltünése miatt nem lehet bizonyítani de a tények alapján valószínűsíteni lehet, hogy ő is plagizált.
Tények:
Az azonos című dolgozatok eltűntek. Az azonos cím és a bírálati hasonlóságok nagyon gyanúsak. Ha a HirTv birtokában lennének a dolgozatok egyszerűbb lenne nyilvánosságra hozni és bizonyítani a plágiumot, ezért nem valószínű, hogy náluk van.
Mivel csak ez a két doga tűnt el, biztos, hogy csak olyan ember tehette, aki tudta, hogy a kettő minimum nagyon hasonló. Ha csak simán nyomozott volna valaki GyF után, nem gondolhatta, hogy van egy azonos című dolgozat négy évvel korábban. Azok a nyilvántartások nincsenek számítógépen kereshető formában tárolva.
(Az hogy nincs meg otthon GyF-nek a diplomája önmagában nem gyanús. Nagyon sok embernek nincs meg. Nekem sem.)
Ezért sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy GyF lopatta el mindkét dolgozatot, így bizonyíthatatlan a dolog, de a gyanú sem mosható le, tehát ez mindkét félnek elegendő. GyF karakterileg meg van gyilkolva, de tagadhat a végtelenségig. Csak nem megy vele semmire.
További valószínűsíthető körülmény, hogy sem a SP, sem GyF ügyét nem oknyomozó újságírás tárta fel, haenm egy áruló, aki valamilyen formában tudott a dologról.
Szánalmas és szomorú.


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: Magyar
HozzászólásElküldve: 2012. máj. 02., szerda 09:55 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
exrefis írta:
GyF karakterileg meg van gyilkolva, de tagadhat a végtelenségig. Csak nem megy vele semmire.


Gyurcsány nem egy egyszerű politikus, más ember már régen szégyenében elbujdokolt volna. Igazi torgyáni alkat.

Az mszp-nek már kétszer megnyerte a választást, 2002-ben és 2006-ban. Az egyik esetben az mszp csak 18 %-on állt a választás előtt, a fidesz pedig egy rendkívül pozitív kormányzás után állt.

Amikor a saját vagyonának gyarapításáról van szó, minden trükköt bedobva képes milliárdokat szerezni. Amikor az országról van szó, akkor is a saját és érdekkörének vagyonának gyarapításáról szól a kormányzása.

Nagy tömegeket nem valószínű, hogy vonzana, de ha 7 %-ot sikerül maga mögé állítani, akkor a mérleg nyelve is lehet.


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: Gyurcsány Ferenc
HozzászólásElküldve: 2012. máj. 02., szerda 17:00 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
Ahogy ő kritizál, nem kritizál úgy senki! Avagy Gyurcsány Schmitt Pál doktorijáról.:

Idézet:
2012. január 12. (Facebook): Nincs az a palotaőrség, ami meg tudná védeni a Sándor-palota jelenlegi lakóját attól az istentelen szégyentől, ami most rázuhan. […] Az elnök minden bizonnyal plágiumot követett el. Sajnálom, hogy azt kell mondjam, de ha igaz a gyanú, akkor lopott.

2012. március 27. (Facebook): Az elnök erkölcsi bukása az eddiginél is nyilvánvalóbb lesz (ha persze ez egyáltalán lehetséges), hivatala végletesen és véglegesen eljelentéktelenedik. A jobboldal híveire nehezen lemosható szégyen fog hullani, másképp mondom: mostantól ciki lesz jobboldalinak lenni.

2012. március 30. (HVG.hu): Göncz Árpád 1990-es megválasztása óta a parlamenti többség minden esetben az ellenzékkel való egyeztetés nélkül választott államfőt, de amíg minden korábbi elnök képes volt arra, hogy az alkotmányos követelményeknek és a nemzet képviseletének eleget tegyen, az Orbán Viktor által jelölt Schmitt Pál ebbe belebukott. A 2006-os őszödi beszédem a tovább élő kádári hagyományokkal és a mutyikkal, féligazságokkal terhelt rendszerváltozással
való szembenézés kísérlete volt. Schmitt Pál ügye ezzel szemben antiőszöd, a kádári hagyományok és a rendszerváltozás rossz hagyományainak folytatása.

2012. március 30. (ATV.hu): A doktori cím megszerzésének alapvető feltétele az önálló tudományos munka. Ebben a dolgozatban az önálló tudományos munkának se híre, se hamva. Becsapta önmagát, úgy látom, becsapja a világot. […] Elementárisan zavarja, bántja a magyarok sokaságának a jóérzését. Azt mondják, hogy kérem szépen, nem lehet egy csaló az országnak az elnöke, nem lehet egy hazug ember az ország elnöke, nem lehet egy morálisan elfogadhatatlan ember az ország elnöke. […] Nem egy sokunk közül, hanem úgy tűnik, hogy silányabb, mint a legtöbb magyar. Ez baj. Nem lehet silányabb ember az ország elnöke, mint a legtöbb magyar. Mi fel akarunk nézni erre az emberre – nem lehet innentől kezdve.


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: Magyar
HozzászólásElküldve: 2012. máj. 02., szerda 17:56 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
Rosszul emlékszel, a 2002-es válastáshoz Gyurcsánynak semmi köze nem volt. Azt a fidesz vesztette el Medgyesinek.


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: Gyurcsány Ferenc
HozzászólásElküldve: 2012. máj. 02., szerda 23:34 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
Hacsak az nem, hogy a Gyurcsány volt az, aki megnyerte az mszp-nek a választást.:

Idézet:
Gyurcsány vall a 23 millió románról és Kövér kötelezéséről
MNO

2006. szeptember 25., hétfő 14:50
Gyurcsány Ferenc vall Debreczeni Józsefnek: Az Új miniszterelnök című könyvben a jelenlegi kormányfő elismerte, részese volt a 23 millió román munkavállalóval való szocialista riogatás kitalálásának, s ők csinálták a „köteles akciót” is Kövér László ellen.

„A mi stábunk az, amely szembefordítja az MSZP-t és Medgyessyt az Orbán-Nastase-paktummal. Amikor kiderül, mi van a paktumban, hogy korlátozásmentesen próbál valamennyi román állampolgárnak munkavállalási lehetőséget biztosítani, akkor ott egy hosszú vitában meggyőzzük önmagunkat arról, hogy ezt meg kell támadni. Meg kell támadni, függetlenül attól, hogy Kovács az előző este rábólintott. (...) Odahívtuk Medgyessyt, hogy forduljon szembe az eddig képviselt állásponttal. Nagy nehezen meggyőztük erről, s a végén - még nehezebben - Kovács is beadja a derekát.

Így Medgyessy és maga Kovács is váratlanul szembefordul a megállapodással, majd beindul az MSZP propagadna gépezete. A gátlásosnak aligha nevezhető manőver legfőbb célja a "23 millió román munkavállaló" beözönlésétől való - valójában alaptalan - félelmek keltése.

Mi csináltuk meg a "köteles akciót is". Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés – mondja Gyurcsány Ferenc”



http://mno.hu/migr/gyurcsany-vall-a-23- ... rol-497726


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: Gyurcsány Ferenc
HozzászólásElküldve: 2012. máj. 03., csütörtök 05:56 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
Ahogy az idézett szövegben is benne van, a "23M románozás" Medgyessy miniszterelnöksége alatt volt, vagyis 2002 után.
De lényegtelen, nálunk még soha nem nyert meg magának választást egyik oldal sem, mindig, kizárólag az ellenfelek nyerik meg a választást a győztesnek.


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: Gyurcsány Ferenc
HozzászólásElküldve: 2012. máj. 03., csütörtök 10:20 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
Nem, ez volt az egyik első lépés a 2002-es választáson. Az emberek közötti félelemkeltés, a negatív kampány mintapéldánya volt. Ez a 23 millió románnal fenyegetés olyan aljas húzás volt, hogy sem a Kovács, sem a Medgyessy nem akart belemenni először. Ez jópár szavazót hozott az mszp-nek, de még mindig nem eleget. Ekkor alkotta meg a köteles beszéd hadműveletet a Gyurcsány, amiről a Debreceni könyvben büszkélkedik. Egy minden alapot nélkülöző álhírből a gyurcsányi propagandagépezet képes volt olyan vészhírt alkotni, olyan közállapotot indukálni, hogy az emberek egy része elhitte, hogy a fidesz akasztatni akar.

Írod, hogy az ellenfelek nyerik meg a választást nálunk rendre. De nem írod, hogy mivel. Rémhírterjesztéssel, félelemkeltéssel, hazugsággal, az igazság elhallgatásával nyerte meg az mszp a választást, miközben a fidesz a teljesítményében bízott. Mert 2002-ben valós teljesítménnyel a háta mögött kampányolt a fidesz. Az ellenfél viszont nem teljesítménnyel győzött, hanem negatív kampánnyal.


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 682 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 19 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Style by phpBB3 styles, zdrowe serce ziola
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség