Közkívánatra - pontosabban Erika kérésére - itt is megnyitom "Az élet apró örömei" topicot.
Várom a szívet melengető, kedves pillanatokat az életből, amelyek szebbé teszik a mindennapokat!
Nekem most így hirtelen az jutott eszembe, mekkora élmény volt nyáron kimenni a Hungaroringre, élőben látni a Magyar Nagydíjat. Ez talán egy kissé nagyobb öröm, mint egy apró, de nekem akkora élmény volt, amit sosem felejetek el. Imádom Mogyoródot! (És ez az imádat most nem olyan, mint amiről a többiek írtak a "Keresők kérdései" c. topicban.
)
Vagy például minden egyes versenyhétvégén izgatottan várom a futam kezdetét, hogy ismét lássam a száguldó cirkuszt. Már az életem részévé vált a Forma-1 iránti rajongás; ezeket a hétvégék szebbé teszik a "szürke hétköznapokat".
Vagy imádom, amikor beköszönt az ősz; és a nagy sétákat a Ligetben, vagy máshol. A télben az a legszebb, hogy kint hull a hó, és az ember bent a meleg szobában, forró teát kortyolgatva
egy izgalmas könyvet olvas. De említhetném azt is, hogy az egyik kedvenc filmemet - A Karib-tenger kalózait - akárhányszor is nézem meg, nem unom mert nagyon szeretem. Főleg ezen film óta csípem igazán Johnny Deppet. Igazi boldogság járta át a szívemet, amikor olvastam, hogy végre feleségül veszi a párját és gyermekei anyját. (Lehet, hogy ez kis hülyeségnek tűnik, de én nagyon boldog voltam tőle.)
Annyira boldog vagyok, amikor örömteli dolgok történnek azzal, akiket szeretek. Szeretem, amikor párom picit féltékeny, mert csak még jobban érzem, mennyire szeret. Kimondhatatlan boldogság, hogy négy év után is napról napra bele tudok szeretni. Szeretem, hogy szeretnek, de még jobban szeretem, hogy szeretek másokat. Számomra ezek - és mág sok más is -, mind mind hozzátartoznak az élet apró örömeihez.
Folyt. köv.