Cikkek

B e s z á m o l ó - Darlene Zschech koncertje a debreceni Főnix Csarnokban

Először koncertezett Magyarországon a világszerte ismert ausztrál énekes, dalszerző és dicsőítésvezető Darlene Zschech, aki a debreceni Nagytemplomi Református gyülekezet vendégeként lépett fel 2011. november 18-án a Főnix Csarnokban.

Darlene koncertje több mint egy egyszerű fellépés. Számára a színpadra állás egyfajta szolgálat: istentisztelet és dicsőítő alkalom, olyan hely, ahol az ember találkozhat a mindenható Istennel. Darlene Zschech igazi példa arra, hogy az ember lehet sikeres Isten szolgálatába állva, hiszen dalait a világ sok országában ismerik és számos aranylemezzel is büszkélkedhet. Darlene részese a Compassionart programnak, melyben keresztyén dicsőítésvezetők és dalszerzők közösen létrehoztak egy albumot, amelynek az eladásából származó összeg teljes bevételét szegény és nehéz körülmények között élő embereknek ajánlják fel.

A koncert keretein belül bemutatkozott a Református Szeretetszolgálat egy kisfilmmel, mely a másokhoz való odafordulást hangsúlyozta (Legyetek felkiáltójellé!), valamint céladományt gyűjtöttek rászorulók számára.

Darlene és a Hillsong zenekar dicsőítő estéje egyedülálló és felekezeteken túlmutató alkalom volt, amely mérföldkő lehet a dicsőítő szolgálat kiteljesedésében Magyarországon.

Juhász Betti és Juhász Apollónia

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 514, összesen: 295011