Nyomtat Elküld Olvasási nézet

Templomunk felújítása

2010. november 8-án elkezdtük templomunk részleges felújítását a Tiszántúli Református Egyházkerület, a "Kovácsházi reformátusokért" Alapítvány, valamint magánszemélyek támogatásával.

A felújítás első ütemébe a torony záró sisakjának a cseréje, a templomon lévő bádogozás cseréje, a torony ablakainak cseréje, a homlokzat teljes felújítása, valamint a karzati mennyezet cseréje történt meg.

Templomunk felújításának első ütemét 2010. decemberében fejeztük be. Munkánkat 2011-ben templomunk villamos rendszerének a cseréjével folytattuk.

2012-ben egyedülálló orgonánk villamosítása, és teljes felújítása történt meg, melynek hangjában azóta is számos koncert alkalmával gyönyörködhettünk.

2016-ban ismét újítunk. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának a támogatásával Templomunk falszigetelée valósul meg. Fényképeket a facebook oldalunkon, vagy lent a csatolt képek között láthatnak.

Köszönjük imádásgaikat, adományaikat, a munkák szervezésében nyújtott segítségüket!

 

Templomunk felújítását 2018- ban, a "Széchenyi 2020" Vidékfejleszzési Programon keresztül folytattuk. Pályázaton Gyülekezetünk 22.948.819.- Forintot nyert, melyt nyílászárók cseréjére, külső felújításra fordítottunk.

 

Galéria:

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 16, összesen: 43069

 • 2021. február 23., kedd

  A második világháború végén legalább egymillió magyar állampolgár került szovjet hadifogságba vagy kényszermunkatáborba. Minden harmadik magyarországi...
 • 2021. február 23., kedd

  A tehetség kibontakozásához fontos, hogy a diák minél több oldalról megtapasztalhassa mindazt, ami benne rejlik, és mindezt bibliai üzenet is gazdagít...
 • 2021. február 21., vasárnap

  A Bibliamúzeum az igei alapok megőrzése mellett bővíti megújult honlapjának kínálatát, de lélekben már a személyes találkozásokra készül.
 • 2021. február 18., csütörtök

  Jézus negyven napon át böjtölt, mintát adott, hogy megértsük: az ember több biológiai testnél.
 • 2021. február 17., szerda

  Istenhitről, gyógyulásról és a krízishelyzetekben rejlő fejlődési lehetőségekről beszélgettünk Komlósi Piroskával és Ferenczi Enikővel.
 • 2021. február 17., szerda

  Balog Zoltán dunamelléki püspököt választotta lelkészi elnökévé a Magyarországi Református Egyház legfőbb törvényhozó testülete, a Zsinat 2021. februá...
 • 2021. február 16., kedd

  Február 19-e az Ápolók napja. Ebből az alkalomból a Bethesda Gyermekkórház egy egész hetet szentel az ápolóik szerepének bemutatására a betegellátásba...
 • 2021. február 15., hétfő

  Elindultak az első INTRO kurzusok a református gyülekezetekben. A kereszténységet bemutató tematikus videokurzus nem hívő emberekkel ismertetné meg a ...
 • 2021. február 15., hétfő

  Melyikre írassam vagy átírassam a gyermekem?
 • 2021. február 14., vasárnap

  Sok esetben a családok életére nézve is pozitív változást hozhat, ha gyermekük református óvodába jár.