A szállás: két óriási csarnokban, nemek szerint szétosztva, (pároknak annyi, hajadonok, nőtlenek előnyben :))) Mint a heringek, nemzeti színű lobogók alatt, hálózsákban, a magyaroknál (fiúk) igen jó hangulatban.

A vizesblokkokat ideiglenesen építették, ami így elég hideg volt. Szerintem sokan zuhanyzási rekordot döntöttek a hideg víz alatt. Sokan meg nem zuhanyzási rekordot, de nem a víz alatt.

Az az érzés, hogy pár ezer fanatikus keresztyénnel vagyok összazárva, szerencsére elég ritkán fogott el, de naponta többször.

Néha voltak etnikai villongások, de csak mi tudtunk róluk. A svájciak nagyon sok nemzeti öntudattal érkeztek a helyszínre. Máig nem tudom, hol szedték össze. Több százan már nagyon hangosak voltak. A franciák feltünően nyugisak voltak.

Állandóan hordtunk egy bilétát, mint a tehenek, de legalább fontosnak érezhettük magunkat. A helyszín egy repülőtérhez hasonlított, egyik végéből a másikba 7-8 perc alatt értünk el, normális forgalmi körümények között. A reggeli, délutáni és esti csúcsban ez az idő 15 perc körülire nőtt.

SamaA kiállításokon nagyszerű beszélgetések voltak. Jó volt együtt imádkozni olyan fiatalokkal akik úgy érzik Isten elhívta őket a szolgálatra de olyan sokminden van ami megakadályozza őket a továbblépésben. Sokan felírták ezeket az akadályokat egy erre kijelölt fehér falra és imádkoztunk azért, hogy ami felkerült az onnan többé le ne kerüljön. Isten elé vittük őket.

KrisztinaA város túl szép volt - különösen este hófedetten - ahhoz, hogy most, szavakat használva és leírva drabokra szaggassam azt.

Sama

Vissza a főlapra!