A budapesti VÁROSMISSZIÓ keretében, szeptember 19-22. között került sor a Soul & Gospel Fesztiválra a Westend City Center tetőkertjében. A négy estén át tartó koncertsorozatra 25 ezer érdeklődő látogatott ki, s élvezte a jobbnál jobb koncerteket.
Amikor tehettük, mi is ott voltunk, és meg merjük kockáztatni azt a kijelentést, hogy az eddigi legszínvonalasabb keresztyén zenei fesztivál zajlott ezen a héten a város felett."Kétszázezer ember, vagy egy meghitt klub, mindegy, hogyha szól a rock and roll."

De mi van ha az ember mindkettőt akarja? Akkor két választása van:
Az egyik, hogy gyorsan lehűti magát azzal, hogy ugyanmár, ne légy olyan telhetetlen. De sokan voltak, akik úgy döntöttek, hogy ők mégis azok, és inkább eljöttek a Soul & Gospel Fesztiválra, ahol ha nem is kétszázezren,, de azért jóval többen voltak, mint egy klubban.
Riportunkban a fesztivál szervezőit és a csütörtöki koncertprogram előadóit kérdeztük szándékaikról és élményeikről.Windows Media formátumban is letöltheted!
Vagy akár megnézheted YouTube csatornánkon!
Fotógalériák:A fesztivál hivatalos honlapja: www.ezazanap.huHa még nem rendelkeznél RealPlayer lejátszóval - de nagyon szeretnél -, innen ingyenesen letöltheted:

Copyright: Parokia© 2007. ¤ Fotó & Video & Hang: Parókia Team