Emilien írta:
tavasz írta:
ha a tanítást úgy tekintjük mint egy szolgálatot, akkor ezt miért ne láthatná el egy nő, mindenki más-más képességekkel lett megáldva.
Ja, tulképp a Bibliában az is benne van, hogy a gyülekezet nyílvánosságában egy nő tulképp fel se szólalhat. Akkor már értem, miért döglök meg majdnem: az internet is nyílvánosság. Szóval, ha azt szeretném, hogy a kínlódásomnak legalább egy töredéke eltűnjön, akkor még ide se kéne írni semmit.ÁÁÁÁÁÁÁ! Elegem van, az egész élet egy rohadt tiltás. Ha meg nő az ember, akkor meg végképp. Végülis a Bibliában is fel van sorolva kb. 7 dolog, amit szabad csinálni(azok, amik ellen nincs törvény). Persze pl. a levegővétel nincs köztük, ezért tehát álmában is csak bűnt követ el a ember, már a puszta létezésével, nem? Elegem van, ki akarok szállni. Ha én el tudok fogadni legalább félig-meddig néhány elviselhetetlen embert is(most nem a fórumon gondolok valakire, nyugi), Isten, miért nem fogad el legalább egy hangyányit? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Miért fáj, neki, hogy egyáltalán vagyok? Ha meg ennyire nem vagyok jó neki, tessék, öljön meg! Csak ezt kérem már tőle régóta, semmi mást. És akkor nem fogok olyan bűnöket, tovább elkövetni, amivel örökké csak megszomorítom, és akkor örülhet...
Nyugi, majd kitörlöm...
Kedves Emilien
Én is így vagyok ezzel (és ezt nem poénból írom) semmit sem tudok jót tenni magamtól sőt azt is képes vagyok elrontani amit Ő tesz.
De nekem is és neked is van egy ki út ebből a z elviselhetetlen állapotból.
--
„Ha már így sem ér semmit az életem Uram tégy belátásod szerint vele amit akarsz.
halára adom életem hogy ezentúl neked általad éljek. „
Igaz nem lesz semmim csak Ő, nincs is más szándékom csak hogy vele és neki éljek.
De hát miért ne tehetném meg hogy rá bízzam magam hiszen Ő már akkor bebizonyította hogy mindet képes nekem adni még az életét is értem hogy megszabadítson.
--
Az új életről amit tőle kaphatunk.
Egy gyenge példa.
De ha egy asztalos tanuló leszek nem én fogom tanítani mi az asztalos szakma hanem elkezdem tanulni azt amit tanítani akar az Oktató/tanár.
Nem én találom ki mit tanuljak és hogyan használjam az eszközöket sem.
Mindez már kiforrt kialakított dolgok amiket csak meg kell tanulnom.
Az eredmény sokszor lehet rossz de az Oktatod nem olyan aki egykönnyen feladná. (nem adja fel) egyben a vele való kapcsolatod ennél sokkal fontosabb mert ez nem olyan iskola hogy nélküle valaha is élhetsz.
--
Sajnos sokan be sem ülnek az iskola padban és azt hiszik hogy asztalosok.
Közben az oktatóval sem találkoztak.
Nem csoda hogy a kezüket darabolják, és kontármunkát végeznek.
Az Oktatóról meg semmit sem tudnak mondani.
--
Bocs ács is lehetne a mester ehhez is jól értet.