Re: IGEFÉNYEK,- ahogyan bevilágitanak a szivünkbe.
Szerző |
Üzenet |
szj
|
Elküldve: 2025. máj. 03., szombat 20:38 |
|
Bentlakó |
 |
Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 17:12 Hozzászólások: 3375 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Márk ev. 10:45b (egysz. ford. nyomán)
Jézus "azért jött a földre..., hogy életét váltságdíjul adja, és ezáltal sokakat megmentsen."
|
|
Vissza a tetejére |
|
szj
|
Elküldve: 2025. máj. 10., szombat 05:18 |
|
Bentlakó |
 |
Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 17:12 Hozzászólások: 3375 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Jeremiás 23:23-24a
"Nemcsak a közelben vagyok Isten, így szól az Úr, hanem Isten vagyok a távolban is! El tud-e rejtőzni valaki olyan helyre, ahol nem látom?..."
Ézsaiás 8:17
"Várom az Urat, aki Jákób háza elől elrejtette arcát, és Benne reménykedem."
|
|
Vissza a tetejére |
|
szj
|
Elküldve: 2025. máj. 18., vasárnap 03:23 |
|
Bentlakó |
 |
|
Ézsaiás 12:4
"És így szóltok ama napon: Adjatok hálát az Úrnak, magasztaljátok az Ő nevét, hirdessétek a népek közt nagyságos dolgait, mondjátok, hogy nagy az Ő neve!"
I. Péter 2:9b
"... hirdessétek Annak hatalmas dolgait, Aki a sötétségből az Ő csodálatos világosságára hívott el titeket!"
|
|
Vissza a tetejére |
|
szj
|
Elküldve: 2025. máj. 23., péntek 11:17 |
|
Bentlakó |
 |
|
Római levél 13:8
"Senkinek se tartozzatok semmivel, csak azzal, hogy egymást szeressétek; mert aki a másikat szereti, betöltötte a törvényt."
*
Aki a másikat szereti, rossz ember nem lehet.
A szeretet (boldog) adósrabszolgái.
|
|
Vissza a tetejére |
|
szj
|
Elküldve: 2025. máj. 28., szerda 04:26 |
|
Bentlakó |
 |
|
Ézsaiás 2:2, 4
"Az utolsó napokban szilárdan fog állni az Úr házának hegye a többi hegy fölött, és kimagaslik majd a halmok közül. Özönlik majd hozzá valamennyi nép. Nép a népre kardot nem emel, hadakozást többé nem tanul."
Zsid. 12:14
"Törekedjetek mindenki iránt a békességre és a szent életre, amely nélkül senki sem látja meg az Urat."
|
|
Vissza a tetejére |
|
szj
|
Elküldve: 2025. máj. 31., szombat 19:44 |
|
Bentlakó |
 |
|
23. Zsoltár
"Az Úr az én pásztorom; nem szűkölködöm.
Füves legelőkön nyugtat engem, és csendes vizekhez terelget engem.
Lelkemet megvidámítja, az igazság ösvényein vezet engem az Ő nevéért.
Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert Te velem vagy; a Te pálcád és botod, azok vigasztalnak engem.
Asztalt terítesz nékem az én ellenségeim előtt; elárasztod fejem olajjal; csordultig van a poharam.
Bizonyára jóságod és kegyelmed követnek engem életem minden napján, s az Úr házában lakozom hosszú ideig."
|
|
Vissza a tetejére |
|
szj
|
Elküldve: 2025. jún. 02., hétfő 03:59 |
|
Bentlakó |
 |
|
Jeremiás könyve 8:21-23
"Népem összetörése engem is összetört, gyászolok, rémület fogott el.
Nincs balzsamolaj Gileádban, nincs ott orvos? Miért nem tud begyógyulni népemnek a sebe?
Bárcsak a fejem víznek, és a szemem könnynek forrásává válnék! Éjjel-nappal siratnám népem megöltjeit."
|
|
Vissza a tetejére |
|
szj
|
Elküldve: 2025. jún. 04., szerda 18:11 |
|
Bentlakó |
 |
|
Ézsaiás 1:13b
"Nem tűröm együtt a bűnt és ünneplést!"
|
|
Vissza a tetejére |
|
szj
|
Elküldve: 2025. jún. 09., hétfő 05:22 |
|
Bentlakó |
 |
|
IV. Mózes 20:12
"Akkor ezt mondta az Úr Mózesnek és Áronnak: - Mivel nem hittetek bennem, és nem szenteltetek meg a nép előtt, nem mutattátok meg nekik, hogy szent vagyok, ezért nem vezethetitek be ezt a gyülekezetet arra a földre, amelyet nekik adok."
*
NAGY EMBEREKNEK NAGYON KELL VIGYÁZNI.
|
|
Vissza a tetejére |
|
szj
|
Elküldve: 2025. jún. 09., hétfő 14:32 |
|
Bentlakó |
 |
|
II. Mózes 32:7-14
"Ekkor így szólt az Úr Mózeshez: - Indulj, menj le, mert elromlott a néped, amelyet kihoztál Egyiptomból. Hamar letértek arról az útról, amelyet megparancsoltam nekik... Látom, hogy ez a nép kemény nyakú nép. És most hagyd, hogy fellángoljon ellenük haragom és végezzek velük! De téged nagy néppé teszlek.
Mózes azonban esedezett Istenéhez, az Úrhoz, és ezt mondta: - Miért gerjedsz haragra, Uram, néped ellen, amelyet nagy erővel és hatalmas kézzel hoztál ki Egyiptomból (a világból)? Ne mondhassák az egyiptomiak: Vesztükre vitte ki őket az Isten... Múljék el izzó haragod, szánd meg népedet, és ne hozz rá bajt!...
Az Úr szánalomra indult, és nem hozta rá népére azt a bajt, amit mondott."
|
|
Vissza a tetejére |
|
szj
|
Elküldve: 2025. jún. 12., csütörtök 05:31 |
|
Bentlakó |
 |
|
Apostolok cselekedetei 7:26
"Másnap éppen veszekedtek (egymással harcoltak), amikor megjelent közöttük; békességre (egységre) intette őket, és ezt mondta: Férfiak, ti testvérek vagytok, miért bántjátok egymást?"
|
|
Vissza a tetejére |
|