Szia Jen!
Annyira sokmindent kéne már mesélnem neked, kezdve a konfról, amiről el kellett jöjjetek, és a többi...
Hogy állsz a prédikációval? Pista bácsinál kell leadnod? Imádkozom érted...Bár még én is ilyenekkel gyötörhetném magam, ahelyett, hogy hülye hivatalos papírokat kell másolgatnom ma 10órában a főnökömnek
ezért kezdtem ma korábban.
Mással kapcs. is lenne mesélnivalóm, bár nem jó fejlemények
Alig várom az ifikarácsonyt...a jövőhéten veszek ki szabinapokat, és veled is szeretnék otthon talizni, vagy akár a belvárosban, teológián, akárhol...Baromi sokat gondolok rád, és rá...
Dorcsi drágám...az Úr adjon erőt neked is, hogy kibírd még ezt a néhány kemény napot. Rengeteget gondolok rád is imában...köszönöm, hogy tegnap a hangodat is hallhattam
Velem változatlan a helyzet, Zsó, köszi az érdeklődésedet..még folynak a harcok...
Nyugi apciiiiim...te vagy az őranygalom, tudtál róla?
Kamilla, tavasz, emilien, Fony, figyelő, ex, nektek is áldott napot, és sok erőt ahhoz, amire kell
Üdv mindenkinek!
JennyT írta:
Holnap délutánig csak megleszek. Nekem semmi gondolatom nincs, úgyhogy most teljesen Istenre hagyatkoztam és az Általa szóló emberekre. Most megyek aludni, és holnap reggel újúlt erővel fogok hozzá. Délután pedig átküldöm a prof-nak emailben. (jaj de furcsa profnak neveni )
Éjjel már ezzel álmodtam, de pont olyan fázisban ébresztett az óra, hogy nem tudtam visszaemlékezni egyetlen konkrétumra sem. Csak azt érzem, hogy álmomban jó gondolataim voltak, és kár, hogy ébren nem jut eszembe.
Márcsak ezért is megyek aludni, hátha ott folytatódik az álom, ahol abbahagytam