tunde írta:
Kedves Testvéreim4
Szeretnék egy pár szót írni arról,hogy hogyan alakult mostanság a kis családom sorsa.Jómagam ismét munka nélkül maradtam.A férjem még mindig győrben dolgozik.A nagyfiam változatlanul a debreceni teologián tanul,és most már a kicsi is átkerült Debrecenbe a Refibe.Tulajdonképpen nem is tudom mit keresek még Szolnok megyében,mert ráadásul a férjemnek is felajánlottak 1 jó munkát Debrecenben ,szállással.Csakhogy nem könnyü itt eladni a házunkat(nincs rá kereslet).Ha valaki tudna Debrecen ben vagy körnékén olyan idős nénit,bácsit vagy házaspárt aki azért mert bevásárolok,takarítok,főzők szállást tudna adni nekem,nagyon hálás lennék,mert így én is tudnék dolgozni,és eggyütt lenne a családunk,amíg eladnánk a házunk és Debrecen környékén másikat vennénk.Isten áldjon mndenkit.Tünde
Kedves Tünde!
Nagyon okosnak tartom, amiről gondolkodsz. Egyáltalán azt látom, hogy ügyesen kezedben tartod a sorsod, már nem tétovázol úgy, mint régen.
Szerintem Debrecenben még valami jó állást is tudnál kapni. Gondolj arra is, hogy lakás ügyben még Debrecen környékén is szét lehetne nézni, ott már nem olyan drágák a házak, mint a városban, és viszonylag jó arra is a közlekedés.
Jövő ősszel az én lányom is oda szeretne menni tanulni, majd én is szét fogok nézni arra.
Biztasd a gyerekeidet, hogy vegyék a helyi lapokat, és próbálkozzatok a hírdetések alapján is, szerintem.