Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1396 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 90, 91, 92, 93, 94

Re: Mit olvastam?
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2025. jún. 12., csütörtök 11:32 
Bentlakó

"Példabeszédek 4:23 így szól: „Minden féltve őrzött dolognál jobban óvd szívedet, mert onnan indul ki az élet!”
Ha elfogadjuk a világ hazugságait – például azt, hogy nem vagyunk elég jók, nem vagyunk szerethetők, vagy nincs bennünk valódi érték –, akkor ezek a gondolatok meghatározzák a döntéseinket, cselekedeteinket, végül pedig az életünket..."
(internetről - ezazanap magazin)

*
Megjegyzésem:

Most csak magamról beszélek.
Szerintem ez nem a világ hazugsága, hanem a valóság.
Jézus szavaival: "gonosz létemre" is tudtam néha jót tenni, de bizony meg kellett térnem, más emberré kellett lennem. Ez 180 fokos fordulat volt. És azóta is, ha letérek az Úr keskeny útjáról, vissza kell térnem.

Ha elég jó lettem volna, akkor nem kellett volna megtérnem. Ha elég jó lettem volna magamtól is, akkor miért halt meg az Úr Jézus?
Hitem szerint Ő miattam, helyettem és értem halt meg. Mert nem voltam, nem vagyok elég jó. Üdvösségem csak Jézus érdeméért van.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1396 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 90, 91, 92, 93, 94

Időzóna: UTC + 1 óra