GABRIEL777 írta:
Most,hogy bele olvastam a Kuruc.infó-ba
ami számomra egyértelműen a sátán
szócsövét jelenti,hisz az írásaival az ember alantas ösztöneire próbál hatni,és azokra
hatva gyülöletet kelteni,úgy gondoltam
időszerű egy ilyen jellegü topicot is nyitni,
ami mint az irott mint a sugárzott médiát
ölelné át.
Félreértések elkerülése végett,értelemszerűen nem az adott média,médiák olvasóit kivánom minősíteni ezzel.
Mert egy dolog olvasni ezt a médiát és
másik dolog azt,létre hozni,és üzemeltetni és gyülölködő szellemiséget
terjeszteni.
A demokráciában az a jó,hogy mindenről lehet írni.
És a demokráciában az a rossz,hogy
mindenről lehet írni.
Még annyit tennék hozzá,hogy nem hinném,hogy a gyülöletkeltés a médiában az jobb vagy bal oldali sajátosság lenne,
úgy vélem ez kizárólag emberi sajátosság,az emberek pedig köztudottan
jobb és bal oldali beállítottságuak lehetnek.
Én nem tartom a kuruc infót egy grammal sem sátánibbnak, mint az Indexet, vagy mondjuk a tv-k közt az ATV műsorát, vagy a királyiban a Napkeltét.
A kuruc info bevallottan kuruc. Magyarpárti. A kormány által támogatott média meg Gyurcsány által bavallottan kormány által vezérelt, bevallottan egy politikai párt, réteg érdekei szerint manipulálja a lakosságot. Ilyen értelemben még a Tilos rádiónál is kisebb hatásúnak, és kevésbé sátáninak gondolom a kuruc infót. Merthát nem akarnak az írásaikban senkit kiírtani.
Nacionalista, nemzeti gondolatok szerint van szerkesztve, ami a média javarészéből az undort váltja ki. Én meg kedvelem az efféle gondolkodást, márha ez saját érdekeink ekos védelmével jár, és realistán mutatja a világot.
Azt viszont látom, hogy a világban rengeteg olyan szemétség van, amelyet nem csak a kurucnak kellene megírni, hanem vezető helyen kellene szerepelni minden újságban.
Ha például annak idején valaki a Medgyessy pezsgőzését a Kempinskyben, a román kormányfővel nehezményezte, mivel az éppen Erdély elcsatolásának az évfordulója okán történt, hát az például szembe került a kormánypárti sajtóval. Ekkor a kuruc volt a sátáni, a nacionalista, az összes többi kormánypárti meg a haladó. Hát nekem pedig ebben a felállásban éppen a kuruc volt a szimpatikus.
Innen is lehet látni, hogy ami egyeseknek sátáni, az másoknak éppenhogy nagyon is korrekt. Én különben nem olvasom, mást olvasok. De mint mondtam nekem sokkal kevésbé sátáni, mint rengeteg más médium...