Fony! Egyoldalú a kommunikációd. A kérdésemre nem válaszoltál, de követeled az én válaszomat. Nem probléma, ugyanis én nem vagyok rabja semmilyen logikátlan és önellentmondásos összeesküvés elméletnek és nem vagyok emberben bízó sem, úgyhogy nem esik nehezemre válaszolni.
Azért még próbálkozom nálad: Mivel magyarázod azt, hogy szerintetetek a pénzvilág mindenkivel jól elvan (Szlovákia, Csehország, Lengyelország), csak miket utál és akar kifosztani, eltaposni stb.?
Idézet:
Mi volt benne a hack, és ki derítette ki, hogy az volt?
A bbc-t megetették ezzel a médiahack-el. Már másnak mondták a rádiók és olvasni is lehetett, hogy a nyilatkozó illető egyáltalán nem a riportban állított pénzügyi szakember, hanem az egész kamu.
A többire. Elöre bocsátom, hogy nem tartom a pénz/bankszektort fehérruhás szűzlánynak, de amit az összeesküvéshívők gondolnak az marhaság.
Idézem szabadon Orbánt:"Ha az ellenfeledet megölheted, akkor meg kell tenni."
A pénzvilág pedig ha üzletet tud csinálni, akkor fog is. Egy valamit biztosan lehet tudni róla, azt, hogy következetesen az érdekei szerint cselekszik és nem érzelmi alapon. Nem jótékonysági intézmény és nem gonosz.
A honi jobboldal másik mellélövése: Folymatosan az IMF -t teszi a főgonosszá, aki ki akar fosztani minket. Az Eu és az IMF mindig együtt tárgyalnak az ilyen kölcsön ügyekben és a szakemberek tudják, hogy a kettő közül az IMF az engedékenyebb és az EU keményebb.
Azzal egyetértek, hogy minél kevésbbé szabad kiszolgáltatva lenni a pénzvilágnak és persze másnak is. De annak az egyetlen útja az ésszerű gazdálkodás és adósság mentesség. Tehát addig nagyon is egyetértek, hogy az államadósság az egyik legnagyobb problélma, mert a rossz adós mindig ki van szolgáltatva, a kölcsön adónak. Ez az egyéni életben is így van. A kiszolgáltatottságot tehát a profi gazdálkodással lehet csökkenteni, aminek eredménye az adósság felszámolása. Namost tényszerűen az Orbánkormány éppen az ellenkezőjét tette és mostanra még jobban ki vagyunk szolgáltatva az adósságunk nem csókkent és eltűnt a magyán nyugdíj pénztári vagyon.
Ha a gyurcsány tette volna ezt, teli torokból hazaárulóznátok és szándékos nemzetvesztésről beszélnétek.
Az Euro nem fog bedőlni, mert az a pénzügyi köröknek is nagyon nagy veszteség lenne, viszont ennek a lebegtetésével akarják a birodalomban gondolkodók elérni a pénzügyi, katonai és politikai egységet, ami végeredményben a Római Biridalom feltámasztása lesz. Ezért idézett bank tanácsadód pontosan azoknak a szócsöve, akiktől valóban függetlenednünk kellene.