dezi írta:
[quote="TivKedves Dezi
Tudod a politikában én nem avatkozom, és be kell valljam magyarságom sem zavar.
Ne haragudj, hogy ezt írom, de ezt az első mondatodat úgy élem meg, mintha azt mondanád: "-Nem lépek kia világba, mert én a mennyben élek, ahol nincs se sírás, fájdalom, stb.
Isten azt mondta, hogy ezektől nem fogunk mentesülni, amíg itt vagyunk, de velünk lesz ezekben.
És Dícsérem Szent Nevét, hogy ezt nap, mint nap megtapasztalhatom.
Az igazi megnyugvás valóban nem emrektől jön, de attól még társas lények vagyunk, és megoszthatjuk örömeinket, bánatainkat gymással.
Egyébként mindenki ott él, már e földön is, aki Jézus Krizstust befogadta.
Hozzászólásaidat olvasna, nagy bölcsesség adatott neked.
Nem lehetünk egyformák. Egyszerűen megszerettelek volna ölelni az Úrban mint testvéremet.
És gondolok rád az Úr előtt.
Itt, háromszorosan is pironkodom
, mert nem vettem észre ezt az ölelést. (de nem magyarázkódni szeretnék)
Bocsájsd meg ezt nekem.
A te ölelésed őszinteségéről egy percig sincs kétségem.
Köszönöm, jól esett.
Ezt a levelet ölelésed viszonysásául küldöm, mnit testvér a Krisztusban.
Zoli
Ui A válasz nem nálam találod a megnyugvást sem.
Kedves Dezi
Nagyon jól eset testvéri ölelésed.
Ha testre néznék hogy lás bele hát legyen.
(gerincsérvre rokkant vagyok, három 4,7, 10. éves gyerekkel)
Kb 1,5- 2 éve kezdtem el úgy ahogy járni.)
Műteni szeretek volna de Jézus vérén kívül más vér nem veszek el.
Így a pihenést úszást és fizikoterápiát javasolták. egyben szóltak ha lebénulok szóljak.
Kéthelyen is nyomta az ideggyököt (két helyen volt sérv).
A szokásos ellenőrzéseken kiderül hogy már nem nyomja igaz nincs teljesen rendben.
De mindennap erőt kapok ha kell a fájdalom elviselésére, de akár ház felújításra is.
Egész nyáron ez volt a munkám az Úr erejéből: betonoztam, ajtót bontottam, falaztam, fürdőkádat cseréltem és sorolhatná még. Dicsőség az Úrnak volt olyan amit soha nem csinálta azt sem tudtam hogy lesz, de még a megfelelő anyagok is úgy jöttek elénk mintha megrendelték volna.
(Pl, fürdőkád mást rendeltünk és nem az jött, (sűrű bocsánat kérés mellet fel ajánlottak festéket ami nagyon is kellet) Az Úr segítségével (nem csináltam soha) be építtetem a kádat. Addig azt gondoltam na jó ez nagyobb, és hála az Úrnak elfér.
Csakhogy első fürdésnél vettem csak észre hogy 5-5 cm pereme van míg a réginek nem volt.
Így bizony kisebb lett volna mint az előző, el sem fértem volna benne. Most pont olyan.
Tudom hogy jelentéktelen, de nekünk nem volt az volt miért hálát adni. )
Hogy miből? Na ezt az Úrtól kérdezd meg.
Ha kellet, a községünkben addig nem létező munkahelyet készíttet.
És a nekem legmegfelelőbb állást adta.
Bizony ajtók nyílnak és ha kell csukódnak.
De ez nem csak most volt így míg nem volt családom bizony így ment előtte is.
Csak most azt tapasztalom meg hogy ez családostól is megy.
Hiszem hogy az Úr kezében vagyunk és minden javunkra van, hajunk szála is számon van tartva.
És ő valóban képes gondoskodni rólunk.
Ne a testre néz testvérem, akkor tudunk panaszkodni, de ha ránézünk Urunkra akkor viszont hálát adni.
Egyben meglátod a kivezető utat is Tőle.
Szerető testvéred Tivadar.