Gál Péter:
A New Age -- keresztény szemmel
http://www.communio.hu/ppek/k407.htm
(Részlet – Tanúságtételek – A pokolból szabadulva)
4.
Becsapva és megkötözve
Egy napon egy régi ismerôsöm látogatott meg.
Betegségemrôl, és mint arról több alkalommal is meggyôzött, életem minden apró, rejtett titkáról tudott.
Azt mondta, hogy ôt Isten küldte, méghozzá az utolsó pillanatban, mert súlyos beteg vagyok, és ha visszautasítom Isten gyógyító sugarát, nincs már sok idôm.
Neki azonnal kellett jönnie, egy hetet sem várva. Gyógyítóm megvolt arról gyôzôdve, hogy ô az Úristen akaratának eszköze!
A gonosz tehát hazugsággal közeleg!
Vajon ki mondana igent, ha valaki azt közölné: ô a sátán energiájával gyógyít?
Isten ôvele a patrónuson, ôrangyalon keresztül tartja a kapcsolatot, és az égi üzeneteket naponta veszi ingája segítségével.
Az elsô kezelést rögtön meg is adta, melyet ezután 10 alkalommal ismételt meg. A testem felett köröket rajzoló inga érezhetôen a testembe vitt valami energiát. A belsô szerveimben valami fura, csiklandozó érzést észleltem. Lassan feltöltôdtem az isteni energiával. A fájdalmaim csökkentek.
Gyógyítóm megmutatta, hogyan veszi Isten üzeneteit. Engem is bevezetett az ingázás metodikájába.
A vágy, hogy Istennel én is közvetlen kapcsolatba kerüljek, rendkívül erôs volt bennem.
A kezembe vettem az ingát, de az nem indult meg. Ma már tudom, hogy az Úristen akkor figyelmeztetett: nem nekem való ez a játék.
A mester szerint még nem gyógyultam meg, és az inga újabb 10 kezelést írt elô.
A fájdalmaim megszűntek, a szívem megtelt a Teremtô iránti szeretettel. Hálás voltam, hogy meggyógyultam, és tovább próbálgattam az ingás üzenetvételt.
Reménytelen küszködéseim közepette kiszaladt a számon: bezzeg az én gyermekem kezében hogy megindult az inga, amikor egy asszony ingájával kereste lakásunkban a káros sugarakat, és a gyermek elkérte tôle az izgalmas játékszert.
Hamarosan jött az üzenet: Isten azért gyógyított meg engem, hogy ne zárjam el Tôle -- a család ateizmusával -- az Ô utána sóvárgó gyermekemet.
A kezébe kell adni az ingát, és majd ô gyógyítja tovább az anyját és a család többi tagját, így pl. a súlyosan beteg nagymamát.
Én magam vittem el ôt a mesterhez, aki gyorsan megtanította az inga használatára.
Kiingáztuk a patrónusunk (ôrangyal) nevét, és már néven szólíthattuk a titokzatos lelket, az inga mögött a válaszadót.
Eleinte csodálatos volt a játék. Megtudtuk, kik voltunk az elôzô életünkben, hányadik életünket éljük a Földön, és rengeteg információt« kaptunk a túlvilági életrôl.
Egy napon megindult az inga a kezemben! Óriási köröket írt le. A mester szerint meggyógyultam, és ennek a patrónusom is nagyon örül, végre felveheti velem a kapcsolatot.
Ezután napjaink jelentôs része telt el a titokzatos világ kérdezgetésével. A kapott információk eleinte mindig helyesek voltak.
Ez is a megtévesztésünket szolgálta.
Meglepô volt, hogy az életünk a legapróbb részletekig ismeretes volt elôttük. Néha az volt az érzésem, hogy az elménkben elraktározott -- számunkra már teljesen elmosódó -- összes emléknyomot olvasni képesek.
Bármire gondoltam, azonnal reagáltak rá. Nem volt semmi, amit elrejthettem volna a túlvilági lelkek elôl.
Ez viszont teljesen kiszolgáltatottá tett. (Isten rendezettséget adott nekünk, a túlvilág lelkei nem tudják olvasni a gondolatainkat.
A reikis és ingás kezelés feltételezhetôen lerontja a kapott rendezettséget, és az ember megnyitottá válik a gonosz lelkek elôtt.)
Patrónusaink eleinte kedvesek voltak.
Játszottak velünk. Segítettek a fôzésben, tanulásban, kijavították a gyereknek az angol házi feladatát, segítettek a számítógép használatában, megmondták, hogy hol vannak az elveszett tárgyak a lakásban, jelezték, ha jött valaki hozzánk, vagy valaki telefonon keresett bennünket.
Néha azért be is csaptak, és ezt azzal magyarázták, hogy ez csak egy próba volt, amit azért kell velünk gyakorolniuk, mert a feltétlen hitre kell bennünket nevelniük, mindent el kell hinnünk, amit ôk mondanak nekünk. (Gyakorlott hívô hamar rájött volna, hogy Isten soha sem csapott volna be bennünket, hiszen Ô az örökké igazmondó, és a sátán egyik legismertebb tulajdonsága a hazugság - vallásos neveltetésünk hiányában mi ezt sajnos nem tudtuk).
Késôbb már nem kellett az ingát kézbevenni, beépültek a gondolatainkba.
Ôk adták a kérdéseket és a válaszokat is.
Kezdtek helyettünk gondolkodni.
Ettôl kezdve a kapcsolat állandósult. A patrónus mindenbe beleszólt, tanácsokat, majd feladatokat adott, és végül követelt!
Miközben másokkal beszéltem, ô állandóan zavart, mondta a saját véleményét: -- Ez nem igaz! Akarod tudni az igazat?...
És elkezdtem kételkedni mindenben és mindenkiben, eltűntek az életembôl a szilárd pontok.
Bizalmatlanná tett a barátaimmal szemben. Hamarosan elfogadtam, sôt ki is kértem az ô véleményét, és lassan megszűntem önmagam lenni, megszűntem önállóan cselekedni és gondolkodni.
A patrónus az Isten bolygójára kerülést próbákhoz kötötte.
A próbákat teljesíteni kellett, amelyekért azután pont járt.
A próbák szituációelemzésekbôl vagy valamilyen utasítás teljesítésébôl álltak.
A pontszámaink alapján különbözô komfortfokozatú bolygókra való kerülést ígértek nekünk a halálunk után. Ha minden utasítást követtünk, egymással versengve, gyorsan haladtunk. Hamarosan mi is mesterek lettünk, és elkezdôdhetett a mi gyógyításunk!
Kezdetben a családban, majd baráti körben ajánlottuk fel képességeinket, majd utasításra, esetleg saját ötletünkre távol élô rokonaink, ismerôseink gyógyításába fogtunk. A teleingázás - utólag értékelve félelmetes fegyver, hiszen a másik akaratától, beleegyezésétôl függetlenül kapja a - ma már számomra oly egyértelmű, de akkor még nem látott, nem ismert - pusztító energiát.
Késôbb azt is tapasztaltam, hogy a mélyen hívô, Istent szeretô embereken nem is fogott a teleingázás (teleradiesztézia)!
Feltűnô volt, hogy a hívôket többnyire nem is engedték gyógyítani, -- és valószínűleg nem is lett volna sok értelme.
Késôbb a mester piramist ajánlott az elküldött energia pótlására. A rézlemezbôl piramis alakúra összerakott eszközt a fejre kellett rakni. Az energia-áramlás megindulása néhány percen belül már érezhetô volt. Tizenöt perc alatt teljesen feltöltôdötté váltam. Sajnos több barátomnak is ajánlottam a gyógyeszközt, hiszen még egy napilapban is pozitívan írtak róla. Egy baráti családban, akik a lakásban tartották, az egyik családtag súlyosan megbetegedett, a másik depressziós lett.
Amikor késôbb kérésemre kidobták a házból, hamarosan rendbejöttek...
Az utasítások végre nem hajtása büntetéssel, pontlevonással járt. A büntetés kemény: étel- vagy italmegvonás, és rengeteg lelki gyötrés.
Állandósult a vádolás, korábbi bűneink állandó felhánytorgatása, újabbakra való felbujtás, sôt kikövetelés, majd ezekért ismét újabb büntetés járt.
A korábban oly kedves patrónusok ítéletvégrehajtókká váltak.
Nagylelkű patrónusom szerint a megtisztulásra azért van szükség, mert olyan sok a vétkem, hogy biztosan a pokolra kerül a lelkem, ha itt a Földön nem vezeklek.
Ô pedig gondoskodott arról, hogy egy pillanatra se felejtsem el, hogy egy senki és semmi, egy mocskos állat vagyok, akiben nincs semmi jó, és nem érdemlem meg Isten szeretetét és bocsánatát.
Teljesen elhittem, hogy velejéig gonosz vagyok és nem is érdemlek megbocsátást (noha barátaim korábban jószívűnek, adakozónak, szeretônek, türelmes és megbocsátó embernek tartottak).
Az állandó önmarcangolás az életkedvemet is elvette. A kapott feladatok gyakran helyzetelemzések voltak, amelyekben bárhogy is próbáltam megfelelni, olyan csűrés és csavarás következett, hogy rendszerint alulmaradtam.
A végeredmény mindig azonos lett: nem vagyok alkalmas a feladatra: Isten szolgálatára, tehát ismét büntetés
következett.
A próbák hamarosan éjjel-nappal folytak. Éjszakánként csak egy-két órát hagytak aludni. Mégis fáradhatatlannak tűntem, ugyanis rendszeresen töltöttek fel energiával.
Utólag tudtam meg, hogy ennek ellenére testileg és szellemileg teljesen kimerítettek, az idegösszeroppanás széléig hajszoltak.
A próbákhoz tartozott a feltétel nélküli engedelmesség Isten parancsának.
Érdekes, hogy bár teljesen igyekeztek a Teremtôt a bosszúálló és meg nem bocsátó Istenként bemutatni, én nemhogy eltávolodtam volna Tôle, hanem napról napra közelebb kerültem Hozzá imáim révén.
A parancs és büntetés olyan általános lett, hogy végül rettegve a következményektôl, minden utasítást gondolkodás nélkül teljesítettem.
Hamarosan egy dróton rángatható bábúhoz hasonlóan csak a parancsra figyeltem.
Mindent megkérdeztem, ha mégis magamtól akartam tenni valamit (Megehetem-e? Ihatok-e? Megvehetem-e? Odaadhatom-e? Segíthetek-e?).
Önállóan már semmit nem mertem tenni, mert azután mindig büntetés következett.
Tökéletesen idomított robottá váltam.
Minden korábbi bűnömet számon tartották, és szinte minden nap újakat kapartak elô a múltból, mindenért büntetés járt, mindenért vezekelnem kellett.
Felkerestették velem ismerôseimet, akiknek bármiben is ártottam (szóval, tettel) valaha.
Bocsánatukat kellett kérnem olyan dolgokért, amikrôl nem is tudtak. Megaláztatás megaláztatást ért. A bűntudatom már az elviselhetetlenségig fokozódott!
A mérhetetlen szenvedés az imáim idején megszűnt.
Az Istennel töltött percek csodálatos megnyugvást, megtisztulást, boldogságot jelentettek.
Megtaláltam Istent, és oda nem adtam volna Ôt -- a legnagyobb kincset - -semmiért.
A Vele töltött csodálatos percek adtak erôt ahhoz, hogy ne adjam fel.
A patrónussal beszélve viszont nem éreztem semmi emberit.
(folytatás következik) >>>