net2rist írta:
NÉZD, két út van:
VAGY "békénhagysz", és akkor NEM kényszerülsz arra, hogy személyes síkra tereld a dolgokat... végtelenül sajnálom, ahogy ennek keretében olyanokat mondasz el, amit alapvetően nem akarsz... ez a fórum TÉNYLEG NEM ennek a közege...
VAGY belemászol... akkor viszont az ilyesmin nem "jogos" megsértődni...
NEM RÓLAD BESZÉLTEM amúgy... tapasztalatom szerint a magyar emberek 95%-a KAP káros "utasításokat" a szüleitől (pl. nem fogod semmire vinni...)
iszonyat fontos erről beszélni, nekem rendkívül szívügyem... TE döntöd el, hogy TE akarsz-e erről beszélni... de ha BESZÉLSZ, utána ne ENGEM hibáztass...
uff...
Na, beszólsz a szüleimre, aztán még megsértődsz, amikor szóvá teszem.
Olvasd csak vissza, mit írtál:
"Isten szeret!
NEM olyan, mint a TEST SZERINTI szüleid! "
Mi jut eszedbe róla? (A te saját gondolataidat még mindig nem ismerem, mert már megint csak rám mutogatsz ahelyett, hogy azokról beszélnél.)
Szóval: a te test szerinti szüleid nem szeretnek. A te test szerinti szüleid lószart se érnek, képtelenek arra a szeretetre, ami mindenkinek a kötelessége volna, amit Jézus is tanított nekünk. Következmények: TÉRJENEK MEG! Másik következmény: én sem tudok semmit erről a szeretetről, mivel ilyen szüleim vannak, következésképp TE majd elmagyarázod. De nem akarod rám erőltetni, csak ha pitizek neked, és én is fikázni kezdem a szüleimet. Különben maradunk tisztelettel ősellenségek.
És ha erre a te bölcs stílusodban inkább nem szólok semmit, akkor pedig én vagyok a pszichiátriai eset, akitől meg kell kérdezni, hogy akarok-e róla beszélni.
Semmi olyat nem mondtam még el ezen a fórumon, amit ne akartam volna.