Korengizella írta:
Sziasztok!Azért jöttem közétek,hogy megkérdezzem merre jár az emberség, a becsület ebbe az országba.Én egy pap családból származok.De ez nem is lényeges.
A lényeg az,hogy 54 évesen törött kézzel,egy két napon belűl az utcára kerülök.Elvesztem a fedélt a fejem felől.Ide két tragikus baleset vezetett.
Én egész életembe idáig segítettem az embereknek.9 évig agyvérzéses Édesapámat ápoltam, aztán,4 évig , haláláig drága férjemet, közben 6 évig megállás nélkül a magányosokkal törődtem, és férjem halála óta a gyászolóknak segítettem újra talpra állni.Előszőr vagyok,nagy bajba, de nekem nem segít senki.
3 hete elütött egy biciglis járdán.Képző művész vagyok.Törött kézzel azóta nem tudok dolgozni.Korábban darabos sípcsont törésem volt ami belekergetett egy hitel felvételébe.Most hiába könyörgök mindenkinek,nem tudnak segíteni.Jó tudom,ilyen világot élünk.De 54 évesen hova menejk?Egy kedves ismerős aki annak idején a lakásfelújításomat végezte,férjem halála után,azt mondta, tudjam,hogy az a kampó amin a csillár lóg, kibír engem,ha itt a vég.az én hitemmel ellenkezik ez a gondolkodás,de az közel van hozzám,hogy mindent feladjak, störténik mindez 150 ezer forintért,amit régen egy hét alatt megkerestem.Nézzétek meg a munkámat:
http://www.gportal.hu/korengizellaez vagyok én..illetve voltam.A honlapom mottóját nem sokára átírom, folytatva"ha az élet eltörik, a játék véget ér"
Email címem ott van a honlapon.Titeket, nem zavarlak Többet.
Merre Jár ilyenkor a JÓ Isten? Ég áldjon Titeket.
Kedves Gizella!
Tudom írtad, hogy nem jössz ide többet, de azért én mégis ide válaszolok
éppen azok az emberek miatt akik esetleg ugyanilyen vagy még nehezebb helyzetben vannak.
Kérdésem is lenne, hiszel Te Istenben, vagy csak úgy számonkéred, hogy hol van Ő most, hogy bajba kerültél?Tudod beleolvastam egyik kis írásodba amiből nem az jött le, hogy Istenben hiszel.
Részlet:
"2001 szeptemberében halt meg a férjem 47 évesen.Hihetetlenűl nehezen tudtam elengedni.Rendkívűl sok segítsléget kértem,és kaptam...pl Kovács Zoltán léleklától.Majd amikor semmi nem használt,úgy döntöttem elmegyek Hamikuss Zsuzsi angyalképző tanfolyamára.Ez végeredménybe két napos sok meditációval,és előadásokkal teli hét vége.A második napon,beavatással,és kapcsolatteremtés az örangyallal.Azt megfigelhettem,hogy utána,folyamatosan kezdett minden szebb lenni.
Egyik nap,reggel időre kellett volna üzleti tárgyalásra mennem.Elfelejtettem felhúzni a vekkert.Egyszercsak arra ébredtem,hogy egy vékony női hang a nevemen szólít"Ébredj Gizi .......vagyok!"Hírtelen kipattant a szemem rá néztem az órára és percre pontosan annyi idő volt mint amikor kellni akartam.Azóta tudom az őrangyalom nevét.
Ha megnézitek a honlapomat találtok rajta angyal képeket is.
http://www.gportal.hu/portal/korengizella/ "
Nem tudom olvastad-e a Bibliában, hogy amit cselekedtél az Isten előtt nem kedves, sőt utálatos.
10.
Ne találtassék te közötted, a ki az ő fiát vagy leányát átvigye a tűzön, se jövendőmondó, se igéző, se jegymagyarázó, se varázsló;
11.
Se bűbájos, se ördöngősöktől tudakozó, se titok-fejtő, se halottidéző;
12.
Mert mind útálja az Úr, a ki ezeket míveli, és ez ilyen útálatosságokért űzi ki őket az Úr, a te Istened te előled.
13.
Tökéletes légy az Úrral, a te Isteneddel.
Kívánom Neked, hogy gondolkozz el kérlek, vedd elő a Bibliádat, és állj az ÚR elé.Hidd el tudom milyen a helyzeted, ha tudnék segítenék, de első dolog rendezni az ÚRRAL a bűneidet.
Üdvözöllek és imádkozom Érted. cilla