Teomo írta:
Már megint csúsztatsz! Nem arról van szó, hogy rosszindulattal akár még Hamasznak is olvasható, hanem Hegedűs adta neki ezt a rövidítést, mert éppen olyan kedvében volt, hogy provokálni akart. De úgy látom, hogy neked az a legnagyobb bajod velem, hogy mertem szólni egy olyan dolog ellen, amiről mindenki tudja, hogy nem jó, csak éppen próbálják szépítgetni. Te is kijelentetted, hogy rossz, amit ifj. Hegedűs tesz. Akkor meg miért baj, hogy megemlítem? Jó lenne, ha vagy nyíltan kiállnál Hegedűs mellett, vagy ha szerinted is rossz, amit tesz, akkor nem engem támadnál, amiért szóvá teszem azt.
Az a szomorú, hogy az tökre természetes, hogy Magyarországon vizesautóval oszlatják a békés tüntetéseket, amiről viszont azonnal ki lehet szúrni, hogy nem Magyarországon készült a kép, az az, hogy nemzeti színek vannak rajta
Teomo én már qrvára unom a témát, de rághatjuk tovább, ha ennyire hozzád nőtt...
Te nem szót emelsz Hegedűs, és a Hamasz szervezete ellen, hanem tajtékzol, hisztizel, dühöngsz, és toporzékolsz. Nem megemlíted a problémádat, hanem monomániásan viselkedsz, hiszen azon felül, hogy itt inkvizítori szinten adsz szót a gondolataidnak, efelett még elmész üldözni a csókát a hitközségébe, ott hisztizel a honlapjukon. Teljesen megvadult módon viselkedsz.
Erre hoztam fel érvnek, hogy mi a csudának ez az aránytévesztésed, amikor a Majsai ugyanazért a balhéért századannyit nem kapott. Tehát az arányokról van szó, erről beszélek végig, és ezt még mindig nem érzékeled. Ha az időmből fussa (ahogy Debrecenben szokás mondani), kétszázadjára is beírom majd ugyanezt, ha nem unod meg a témát.
Amit meg az oszlatásról írtál, hát a kép Photoshoppal készült, azért került rá a nemzeti szín. Szerintem jó poén...