gyurci írta:
Üdvözlök újra Mindenkit! Minap láttam a neten egy kisfilmet és megdöbbentem.Nem vagyok egy nagy összeesküvés hívő de ha csak a fele igaz az is szörnyű.A film azt sugalta,hogy a háborúk egy szűk kör érdekeit szolgálja amit gonosz módon kitervelten kirobbantanak,és ez egy ördögi kör amiből csak az ÚR tud kiszabadítani belőle.Csatározhatunk ezen a felületen éjjel-nappal,ez a jó nekik.Összeugrasztani mindenkit.ők meg a profitot zsebre vágják.De legalább "még"nem lövünk egymásra.Maradjunk sokáig a szavak pufogtatásánál!
Kedves Gyurci!
Én szeretem az összeeskövés elméleteket, mert amikor konkrétumokról van szó, akkor általában mindegyik magában hordozza a saját cáfolatát.
Valójában egyetlen nagy és létező összeeskövés van az pedig a sátáné.
Tapasztalatom szerint a többi csak gumicsontnak jó, hogy a nagy "gondolkodók" azokon rágódjanak, míg az igazi nyugodtan működik.
És az összeesküvés elméletek gyártásában van egy jó adag elhárítás is.
A bajokért nem mi vagyunk felelősek, hanem egy gonosz titkos társaság okoz mindent, és ha azokat elhárítanánk, akkor mindjár itt lenne a boldogság.
Gondolod, hogy a nálunk napi szinten parázsló gyűlöletnek valami gonosz titkos társaság az oka nem az itt egymásnak feszülő habzószájú gyűlölködők?
De lehetne sorolni a dolgokat.
A sátán összeesküvése sem működne, ha mi nem járulnánk hozzá. Ott van a megoldás a porosodó kis fekete könyvben a polcon.
A világon minden szinten folyik kisebb nagyobb versengés. A kis vegyesboltok is versenyeznek meg a nagy áruház láncok is. Verseny folyik a hatalomért a politikában és szintén versenyeznek a nagyobb befolyásért még magasabb szinten a világpolitikában és a pénzvilágban.
Nem úgy tűnik, hogy bármelyik is közülük egyeduralkodó lenne.
Csak a sátánról tudjuk elmondani, hogy e világ istene.
üdv
ex