Időzóna: UTC + 1 óra




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1846 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 124  Következő
 

Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2009. jan. 07., szerda 13:47 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 29., vasárnap 16:25
Hozzászólások: 2935
Tartózkodási hely: bp
Ezzel szemben az USA egy kitalált hír miatt (kommunikációs háború) letámadta Irakot, mert azóta se találtak nukleáris kísérleteket.
Ha valaki nem cionista, az már antiszemita?
Tényleg ebből a kettőböl lehet választani, mert akkor én kiszállok ebből a vitából!

Még mindig nem tudom mi a neokon keresztyének célja, valaki segítene?

_________________
Békesség Istentől


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2009. jan. 07., szerda 14:30 
Aktív tag
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2008. feb. 22., péntek 22:22
Hozzászólások: 830
pauler írta:
Ezzel szemben az USA egy kitalált hír miatt (kommunikációs háború) letámadta Irakot, mert azóta se találtak nukleáris kísérleteket.
Ha valaki nem cionista, az már antiszemita?
Tényleg ebből a kettőböl lehet választani, mert akkor én kiszállok ebből a vitából!

Még mindig nem tudom mi a neokon keresztyének célja, valaki segítene?

Kedves Pauler!
Az Iraki helyzetbe én nem bonyolódok bele.

Az utóbbi kérdésed elég necces választ szülhet. Mégis megpróbálom.
Nem kell cionistának lenni, aki nem zsidó és ezzel még nem antiszemita.
Azzal viszont, hogy valaki tagadja Izráel államiságához való jogát a közel keleten, avagy annak a megszüntetése mellett érvel, az antiszemita is, az anticionizmus összefonódik az antiszemitizmussal.
Tehát aki nem zsidó az nem szükségszerűen cionista elveket vall. Mert egyszerűen számol a történelmi tényekkel és nem akar abba megmásítást(Izr.eltörlését, inkább elismeri, mint tényt) Ez van, az ENSZ határozata alapján joga van a zsidóságnak ott államot alapítani.
A cionizmus egyébként elég tág fogalom, nagyjából az a lényege, hogy a zsidók visszatérjenek az ősi földjükre és ezért ma is munkálkodnak. Nem feltétlenül területfoglalást kell ez alatt érteni, noha van ilyen ága is. A mérsékelttől a radikálisig.

Az anticionizmus már nehezebb, mert azt mondja, hogy a zsidóknak nincs helyük a közel keleten.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Anticionizmus

Neokon egy amerikai politikai irányzat, neokonzervatívat jelöl.
Bemásolok egy cikket erről:

Nagy Melinda
Az ős-új eszme



Az elmúlt két évben az Amerikai Egyesült Államok kül- és belpolitikája kapcsán a „neokonzervativizmus” fogalma napjaink leginkább vitatott témájává vált. Bár egy rendkívül szerteágazó, fiatal és korántsem egységes mozgalomról van szó, mégis mély gyökerei vannak. A neokonzervativizmus olyan, mint a búvópatak, amely bár néhány évtizede folyamatosan jelen van az amerikai politikában, az eseményektől függően hol előbukkan és hallatja hangját, hol beleolvad a Republikánus Párt olvasztótégelyébe. Ha George W. Busht idén újraválasztják, a fiatalnak mondható irányzat erősödése várható az elkövetkezendő négy évben - ha nem, a búvópatak ismét eltűnik a szemünk elől.


A Republikánus Párt tudvalevőleg a konzervatív nézeteket képviseli - de miben is nyújt újat a neokonzervativizmus? Az amerikai konzervativizmuson belül ma három irányzatot különböztethetünk meg, a tradicionalizmust, a libertarianizmust és a neokonzervativizmust, amelyek külön-külön vonalon fejlődtek ki. A konzervatív tradicionalisták meglehetősen vaskalaposan ragadják meg az alapító atyák értékrendszerét, és minden újítástól idegenkednek, a libertáriusok pedig örömmel fogadják azokat: ha tőlük függene, akár az emberklónozás is korlátok nélkül folyhatna. A neokonzervatívok (neokonok) e két szélsőség áthidalásával próbálkoznak: a „neo” annyiban módosított a tradicionálison, hogy a mai megváltozott körülményekre próbál demokratikus politikát szabni. Tehát, akinek szimpatikusak a modernitás vívmányai, de egyben aggódik is azok miatt, abból biztosan neo-konzervatív lesz. Külpolitikájuk legmarkánsabb jellemzője a nemzetek demokratizálása. Legalábbis azon országoké, amelyektől vélt vagy valós fenyegetettséget észlelnek.
Az alakuló mozgalom néhány gondolkodóból álló kis csoportjára először kívülállók ragasztották a „neokonzervatív” elnevezést, amely azóta széles körben használatossá vált, politikusok és újságírók által is. Sokan „zsidó konzervatív”-ként interpretálják a kifejezést, a „régóta tartó zsidó uralom” megnyilvánulásaként értelmezik, egy újabb kódolt kifejezést vélnek felfedezni benne - pedig nem szükséges a zsidó származás ahhoz, hogy valaki neokonzervatív legyen.
A neokonzervativizmus amerikai találmány, egyfajta meggyőződés, egyedülálló jelenség, Európában kevés kivétellel nemigen találkozhatunk vele. Gyökerei visszanyúlnak egészen a puritanizmusig, a fonalat végig lehet vezetni az alapító atyák eszméjén keresztül, Tocqueville és Leo Strauss filozófiáján át Irving Kristolig, aki közel három évtizede formálta ki a modern demokrácia neokonzervatív szárnyát, a „Nagy Régi Párt” új áramlatát. Történelmi múltjából fakadóan szoros kapcsolata alakult ki az evangéliumi kereszténységgel, és szavazóbázisának egy részét is a pünkösdi, evangéliumi keresztények képezik.
Az is tény viszont, amit Gadó János, a Szombat című folyóirat publicistája összegez A neokonzervatív külpolitika és Izrael című cikkében: „A neokonzervatív gondolkodóknak komoly szerepük van abban, hogy az Egyesült Államok továbbra is Izrael megbízható szövetségese.” Legfőbb céljuk érthetőbbé tenni a mára már kevésbé szimpatikus kozervativizmust, és rokonszenvesebb programot készíteni a szavazópolgárok számára - hasonlóan a szintén ehhez az irányzathoz sorolt Tony Blair brit miniszterelnökhöz, aki felismerte a Nagy-Britanniában végbement változásokat, miszerint a Munkáspárt régi szavazótábora ma már a középosztályt képezi, és ennek megfelelően változtatott politikai stratégiáján, elsöprő sikerrel. Az amerikai neokonok hatása a Bush-kormányzat színre lépésével, de különösen a 2001 őszén történt eseményekkel erősödött meg.
A tudományos és technológiai fejlődés, az erős gazdaság, a társadalom jóléte és az emberi szabadságjogok minden nemzetre alkalmazható demokratikus értékek. A jelenlegi elnök, neokonzervatív tanácsadóinak hatására, külpolitikai törekvéseiben ezt a nézetet kívánja megvalósítani: annál biztonságosabb a világ, minél több nemzetben honosítják meg a demokráciát.
George W. Bushnak, az Egyesült Államok elnökének egyes törvény-előterjesztéseiben kimutathatók bizonyos tradicionális elemek, például az abortusz elítélése, a halálbüntetés fenntartása és a pornográfia szabályozása. Azonban nem tud osztozni a tradicionalista konzervatívoknak az ipari forradalom és a felvilágosodás előtti időket érintő nosztalgiájában, mely szerint minden újítás elítélendő, de a libertariánusok regulázatlan piacképében sem, valamint az Amerika alapításakor lefektetett értékek örökségének feladásában sem. Az elnök osztja a neokonok nézetét: meg szeretnék őrizni a valódi szabadságot és méltóságot abban a korban, amelyben most élünk, a demokratikus korban, és nem kívánnak teret engedni a futurista utópisztikus ábrándképeknek.
A növekvő népszerűség mellett azonban több vád is éri a neokonokat. Richard Fink, a Koch Industries alelnöke egyike azoknak, akik úgy vélik, hogy a republikánusok az amerikai felsőbbrendűséget hirdetik. Ők viszont a kolonizációs idők első pionírjaira hivatkoznak, köztük John Winthorpra, aki a következőt tűzte a nemzet identitásának zászlajára: „Olyanoknak kell lennünk, mint a hegyen épített város.” Az ősi kijelentést ők úgy vonatkoztatták magukra, hogy nekik a morális mércét magasabbra kell emelniük, mint más nemzeteknek, és ezeket az értékeket meg is kell osztaniuk velük.
A mozgalom képviselőit gyakran túlzott Izrael-párti beállítottságuk miatt is vádolják, azt állítva, hogy az ellentétes az Egyesült Államok nemzeti érdekeivel. A neokonzervatívok nézetei szerint, azonban minél több a demokratikus nemzet, annál biztonságosabb a világ. Mivel Izrael az egyetlen demokratikus nemzet a többnyire demokráciaellenes arab országok tengerében, a neokonzervatív politikusok e demokrácia védelmével magyarázzák külpolitikai törekvéseiket.
Ami belpolitikai céljaikat illeti, azokat néhány fő alappontba lehet sűríteni: gazdasági realizmus, korlátozott kormányzati beavatkozás a magánszférába és a törvény tisztelete, melyek nélkül egyetlen dinamikus kapitalista gazdaság sem tud virágozni, sem fennmaradni. H. D. Thoreau-ra, a 19. századi nagy amerikai gondolkodóra hivatkozva - aki Polgári engedetlenség című levelében tiltakozott az adófizetés ellen - fontosnak tartják az adók csökkentését a gazdaság ösztönzése érdekében, még a kormány túlzott megterhelésének kockáztatásával is.

_________________
http://literaty-nazo.blogspot.com/
Üdv, Literaty


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2009. jan. 07., szerda 15:04 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
Egész jó kis összefoglaló a neokonokról.
Vajon melyik az a tulajdonság, amelyiket Rosta úgy utál? :)
üdv
ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2009. jan. 07., szerda 16:06 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
Gondolom költői kérdést tettél fel amikor a neokonokra rákérdeztél. Én némi szarkazmust érzek ki a soraidból. :)

Mindenesetre belinkelek egy ELTE töténész dolgozatot a neokonokról:

http://tortenelemszak.elte.hu/data/1256 ... rton01.pdf


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2009. jan. 07., szerda 19:35 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
rosta írta:
Gondolom költői kérdést tettél fel amikor a neokonokra rákérdeztél. Én némi szarkazmust érzek ki a soraidból. :)

Mindenesetre belinkelek egy ELTE töténész dolgozatot a neokonokról:

http://tortenelemszak.elte.hu/data/1256 ... rton01.pdf

Eddig 9 oldalt olvastam el a tanulmányból, ami nagyon korrekt. Eddig csupa jó, pozitív dolgot adott elő a neokonokról.
A kérdésem komoly: melyik tétel az amelyik ezek közöl böki a csőrödet?
Remélem elolvastad ha már belinkelted.
Persze lehet, hogy ezután jön még csak a ledorongoló kritikája. :)
üdv
ex

ui.: Elolvastam az egészet. Egész jó tanulmány és még a kereszténység szerepét is érti a dologban. Ezt nem nagyon szokták érteni a világiak.
Kedves Péter!
Neked is ajánlom elolvasni, aztán megbeszélhetjük


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára exrefis 2009. jan. 07., szerda 21:38-kor.

Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2009. jan. 07., szerda 19:46 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 29., vasárnap 16:25
Hozzászólások: 2935
Tartózkodási hely: bp
Washingtonnak is tetszik a tűzszüneti javaslat
Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter szerdán sürgette Izraelt: vegye komolyan fontolóra az egyiptomi tűzszüneti kezdeményezést. A továbbra is New Yorkban tartózkodó külügyminiszter telefonon beszélt izraeli kollégájával, Cipi Livnivel, és további egyeztetéseket folytat arab külügyminiszterekkel, valamint a francia és a brit diplomácia vezetőjével.

"Megpróbálunk előrelépni" - mondta egy magas rangú amerikai diplomata Rice kíséretéből. Leszögezte, hogy Washington támogatja a Mubarak-féle tűzszüneti javaslatot, hozzátéve, "azt üzenjük az izraelieknek, hogy érdemes rajta dolgozni". (MTI)

Izrael tárgyalást kezd a tűzszüneti javaslatról
Izrael tárgyalást kezd Egyiptommal Hoszni Mubarak egyiptomi elnök tűzszüneti javaslatáról, Amosz Gilad, Ehud Barak védelmi miniszter főtanácsadója utazik Kairóba a csütörtökre kitűzött tárgyalásra, írja a Haarec.

A tárgyalások fő témája a nemzetközi felügyelet a Gázai övezet és Egyiptom határánál húzódó philadelphiai folyosó fölött, ahol a Hamász milicistái titkos folyosókon fegyverutánpótlást kapnak.



Van miért imádkozni! Már a tűzszünet is jobb, mint a háború.

_________________
Békesség Istentől


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2009. jan. 08., csütörtök 10:43 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
Emlékeztetlek, hogy egy ELTE dolgozatot nem úgy kell olvasni, mint egy hírszerzőt, vagy heteket, népszabadságot. Fájdalmas is lenne, ha a történész beállna ezeknek a lapoknak a szintjére.

Például amikor az USA hegemóniára való törekvéséről beszél, vagy az evangéliumi keresztények cionizmusáról, akkor a szerző nem kritizál bulvár lap módon, nem tesz mondandójához hozzá semmiféle jelzőt. Tényt közöl. Az értelmezés az olvasón áll. Nálad például az említett két példa pozitív értelmű, másnál meg nem.


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2009. jan. 08., csütörtök 11:46 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
rosta írta:
Emlékeztetlek, hogy egy ELTE dolgozatot nem úgy kell olvasni, mint egy hírszerzőt, vagy heteket, népszabadságot. Fájdalmas is lenne, ha a történész beállna ezeknek a lapoknak a szintjére.

Például amikor az USA hegemóniára való törekvéséről beszél, vagy az evangéliumi keresztények cionizmusáról, akkor a szerző nem kritizál bulvár lap módon, nem tesz mondandójához hozzá semmiféle jelzőt. Tényt közöl. Az értelmezés az olvasón áll. Nálad például az említett két példa pozitív értelmű, másnál meg nem.

Na!
Tehát ez a két tétel:
az USA hegemóniára való törekvése és a
evangéliumi keresztények cionizmusa,
ami ingerel téged a neokon világnézetben. Ezekről már lehet beszélgetni.
megnézem van-e topic legalább megközelítőleg ebben a témában és ott cibálhatjuk a csontot. :) Ezt meg hagyjuk a híreknek.
üdv
ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2009. jan. 08., csütörtök 18:10 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
exrefis írta:

az USA hegemóniára való törekvése és a
evangéliumi keresztények cionizmusa,
ami ingerel téged a neokon világnézetben. Ezekről már lehet beszélgetni.
megnézem van-e topic legalább megközelítőleg ebben a témában és ott cibálhatjuk a csontot. :) Ezt meg hagyjuk a híreknek.


Komolyan azt hiszed, hogy van időm, meg energiám, meg kedvem az általad bedobott Izrael témán rágódni? No meg az USA természetén? Ez a te világod, a te problémád, a te gumicsontod, rágódj rajta te. Ha eléggé provakatív leszel újra, majd folytatjuk... :)


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2009. jan. 08., csütörtök 20:02 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
rosta írta:
exrefis írta:

az USA hegemóniára való törekvése és a
evangéliumi keresztények cionizmusa,
ami ingerel téged a neokon világnézetben. Ezekről már lehet beszélgetni.
megnézem van-e topic legalább megközelítőleg ebben a témában és ott cibálhatjuk a csontot. :) Ezt meg hagyjuk a híreknek.


Komolyan azt hiszed, hogy van időm, meg energiám, meg kedvem az általad bedobott Izrael témán rágódni? No meg az USA természetén? Ez a te világod, a te problémád, a te gumicsontod, rágódj rajta te. Ha eléggé provakatív leszel újra, majd folytatjuk... :)

Ez is egy válasz. :)


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2009. jan. 08., csütörtök 22:49 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
Egy érdekes kutatás eredményei:
http://www.hirszerzo.hu/cikk.dobbenetes ... 93294.html

"A legnagyobb csoport, a megkérdezettek 40 százaléka nyitott, alkalmazkodó, etatista (az állami gondoskodás kiterjesztését látná szívesen). Ők gazdasági értelemben ugyan erősen baloldaliak (például elutasítják az öngondoskodást), ugyanakkor inkább liberálisak, vagyis kevésbé ragaszkodnak a családban betöltött hagyományos szerepekhez. Mérsékeltebben tekintélyelvűek és elfogadóbbak a cigánysággal szemben, míg inkább elutasítják az egyház állami szerepvállalását.

A második tábor, a megkérdezettek 37 százaléka bezárkózó, tekintélyelvű, paternalista. Ők messze a legtekintélyelvűbbek, a legelutasítóbbak a társadalmi különbözőségekkel szemben, s a kemény büntetés hívei. Globalizáció- és cigányellenesek, fogékonyak az összeesküvés-elméletekre, mindemellett ők azok, akik a leginkább igényt tartanak az állami segítségnyújtásra.

A legkisebb (23 százalék) csoport tradicionalista, piacpárti, amely a társadalmi-kulturális értékeket tekintve a legellentmondásosabb: nagyon liberális és nagyon konzervatív is egyben. Ők a legelfogadóbbak a globalizációval, és rájuk jellemző legkevésbé az etnocentrizmus (azaz a magyarság különlegességébe vetett hit). Ugyanakkor meglepően konzervatívok például a nők családban betöltött szerepével kapcsolatban, elutasítják a homoszexualitást, pártolják a halálbüntetést. Gazdasági dimenzióban egyértelműen jobboldaliak: hívei az egykulcsos adónak, és nem kérnek az állami segítségből, emellett vallják a magántulajdon elsőbbségét. "

Én rosszabbnak érzékelem a helyzetet.
A legkissebb csoport, amelyik Magyarország szempontjából a legkívánatosabb, szerintem messze nincs 23%. Bár így lenne, akkor már komoly politikai erőt képviselne.
ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2009. feb. 10., kedd 19:24 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
Magyar Hírlap írta:
GYURCSÁNY BOJKOTTÁL

Állami intézmény nem fizethet elő lapunkra, az állami vállalatok nem hirdethetnek a Magyar Hírlapban.

A szocialista miniszterelnök felszólította valamennyi állami intézményt és állami tulajdonú vállalatot, hogy szüntesse meg lapunk előfizetését.

Gyurcsány emellett arra utasította az érintett állami vállalatokat, hogy szüntessék be a fizetett hirdetések és a reklámok megjelentetését a Magyar Hírlapban.

Gyurcsány megparancsolta Draskovics Tibor rendészeti és igazságügyi miniszternek, hogy készítse elő a megfelelő sajtóetikai, vagy jogi eljárást a "Betelt a pohár" című írással kapcsolatban.


Magyar Hírlap Online

Bayer cikke, amivel Gyurcsány a sajtószabadságba való belerondítást indokolja:

http://www.magyarhirlap.hu/Archivum_cik ... v=1&next=0


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2009. feb. 11., szerda 19:37 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
Amelyekre ma felfigyeltem:

Idézet:
A Kadima csak azért tudott egy fővel győzni a választáson, mert előtte hetekig bombázták Gázát.

Obama azt mondta, hogy már csak az állam képes kirántani Amerikát a válságból.

Zuschlag senkire sem tett terhelő vallomást.

Magyarországon növekszik a cigány származásúak által elkövetett súlyos bűncselekmények száma – mondta Orbán Viktor.

Nem ritka, hogy másfél-kétszeresére nőtt azoknak a havi részlete, akik devizában vettek fel lakáshitelt.


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2009. feb. 12., csütörtök 21:27 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
Amelyekre ma felfigyeltem:

Idézet:
A Fidesz a kilencvenes évek elején Amerikában bevezetett „három csapás” törvényt szeretné meghonosítani Magyarországon. Ennek az a lényege, hogy ha egy visszaeső bűnöző három esetben is súlyos illetve erőszakos bűncselekményt követ el, ténylegesen életfogytig tartó börtönbüntetést szabnak ki rá.

Harmadával csökkent az álláshirdetések száma januárban – derül ki egy kutatásból.

A bíróság csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezte Hunvald Györgyöt, a VII. kerület szocialista polgármesterét, akit bűnsegédként elkövetett hétrendbeli, különösen nagy kárt okozó, üzletszerűen, bűnszervezet tagjaként csalással és kétrendbeli, különösen jelentős kárt okozó, üzletszerűen, bűnszervezet tagjaként elkövetett csalás bűntettének kísérletével vádolnak.

Anyagilag is elérhető közelségbe került génállományunk szekvenálása. Egy kaliforniai cég, a Complete Genomics 5000 dollárért kínálja egy teljes emberi genom kiolvasását.

Nem csak a természetes kiválasztódás vezérli az evolúciót


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2009. feb. 17., kedd 21:18 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
rosta írta:
Magyar Hírlap írta:
GYURCSÁNY BOJKOTTÁL

Állami intézmény nem fizethet elő lapunkra, az állami vállalatok nem hirdethetnek a Magyar Hírlapban.

A szocialista miniszterelnök felszólította valamennyi állami intézményt és állami tulajdonú vállalatot, hogy szüntesse meg lapunk előfizetését.

Gyurcsány emellett arra utasította az érintett állami vállalatokat, hogy szüntessék be a fizetett hirdetések és a reklámok megjelentetését a Magyar Hírlapban.

Gyurcsány megparancsolta Draskovics Tibor rendészeti és igazságügyi miniszternek, hogy készítse elő a megfelelő sajtóetikai, vagy jogi eljárást a "Betelt a pohár" című írással kapcsolatban.


Magyar Hírlap Online

Bayer cikke, amivel Gyurcsány a sajtószabadságba való belerondítást indokolja:

http://www.magyarhirlap.hu/Archivum_cik ... v=1&next=0


A MH bojkott kapcsán egy ritka találó cikk a mai magyar "jobboldalról":
http://reakcio.blog.hu/2009/02/16/miert ... _hirlapert

ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1846 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 124  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Style by phpBB3 styles, zdrowe serce ziola
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség