Fony írta:
Rosta!
Vizsgáld meg előbb a saját pengédet, mert ha csak egy éle van, és mindig csak egyfelé csapkodsz vele, akkor semmivel nem vagy különb az Ex által képviselt vonalnál.
Igen, elvártam volna, hogy kell szájbarágósan is, de egyenes választ adj a kérdésre:
Emlékeztetőül, és hogy értsd:
„Tehát ebből mire lehet következtetni? Krisztina egyetért a palesztinok módszereivel, vagy nem?”
Tehát, ha az erőszakot pártoló és kijelentéseivel erőszak-szellemet képviselő és gerjesztő MK erőszak áldozatává válik, akkor te, mint új tömlőből új bort ivó keresztény ember mit is kifogásolhatsz ebben?
Ember, ez tényleg groteszk, hogy kiselőadást tartotok támogatva az exrefisi vonalat. Mellesleg ez a Közelkelet topic témája lenne.
Morvainak nem a gyilkos Izrael államot kell védenie, mint emberi jogokat védőnek. Azt megteszi az állam és az ő erőszakszervezete és a baráti, testvéri nemzetközi pénzhatalom kezében lévő minden erőforrás, no meg a cionista keresztyén testvérek is. Morvainak egy dolga van, hogy a megrablottak, megalázottak, gettóba zártak jogait védje.
Egy egészséges nép esetében természetesnek kell venni, hogy minden eszközt megragad a túlélése érdekében. Még a házi rakéták lövöldözését is az F16-os bombázók lézeres rakétákkal szemben. Meg kövek hajigálását a páncélozott harckocsikra.
Ha a két fél magatartását kell díjaznom egyértelműen a gettóba zárt, kirablott, megalázott, százszorosan legyilkolt, és mégis bátor fél mellett teszem le a voksomat.
Morvai palesztinokkal kapcsolatos megnyilvánulását igazából nem ismerjük. Exrefis veri a habot valami liberálbolsi blogger, meg valami hasonló forrás ürügyén. Szerintem Krisztina is valami hasonlót mondhatott, amit én leírtam.
A Krisztina honi megnyilvánulását viszont ismerjük. Kiderült róla, hogy nem egy nyálas puhány, hanem odateszi magát akkor, amikor kell, például amikor az erőszakszervezetével egy aljas hatalom ráront a polgáraira. Bizony képes a legjobban fizetett, legmotiváltabb liberálbolsi újságírókkal is elbánni, és hát kétségtelenül nem hagyja magát a politikában sem.
Nyilvánvalóan sok az ellensége, amit én természetesnek veszek. Az, hogy te is az ő ellensége vagy olyan szokványos helyzetet ad...