Kedves Tiv!
Írásaid igen tanulságosak, végre találtál valamit, amivel megvádolhatsz, így próbálva igazolni a saját botlásaidat, sértődöttségedet.
A keserűség méreg, még „igébe” csomagolva is.
Úgy látom, én kerültem a célkeresztedbe, úgy mondtál ítéletet felettem, hogy saját emlékezetedet és a sértődöttségedet tetted az ítélkezésed alapjává.
Néhány gondolatodra azért röviden, reagálnék:
A többiek – akik akkoriban tanúi voltak a „történteknek”- Matefival kapcsolatban a lényeges dolgokat elmondták.
Nem te vagy az első, aki ezzel vádol, szinte szóról szóra, mint most te tetted.
Egy közös pont van bennetek: Matefiért tényleg nem tett egyikőtök sem semmit, az Admin kérdését egy csűrcsavarral kikerülted.
Először azzal vádolsz, hogy megsértettem Matefit, ezért jött utánam a fórumra, majd utána azt mondod én sértődtem meg, ezért voltam alkalmatlan felé szolgálni.
Fogalmad sincs a történtekről, mégis ítéletet mondtál felettem.
Tiv írta:
Kedves Fony akinek mindenki testvére.
Úgy látszik mégsem!!!
„…Aki hisz és megkeresztelkedett az Atyának, a Fiúnak és a Szent Léleknek a Nevében….”
Meg akartál győzni arról, hogy ezek az emberek nem a testvéreim.
Ugyanezzel a „logikával” pedig meg akarsz győzni arról, hogy Matefi a testvérem?
Tavaszról pedig nem mondtam ki, hogy nem a testvérem.
Rólad sem mondom, annak ellenére, hogy most a „vádló” szerepét játszod – nem csak velem szemben.
- G777:
Az eltelt időt - annak ellenére, hogy Matefi semmit nem változott, - javára írod, G777 esetében nem veszed figyelembe.
G777 a tévelygései ellenére hallgatott Puritan intésére, Matefi és te viszont senkire nem hallgatsz, még magadra sem, mert egyik szavaddal agyon csapod a másikat.
A vagdalkozásoddal a továbbiakban nem kívánok foglalkozni, mert többet rombolna, mint építene, és mert nincs szükség rá - vádló szavaid ellened is beszélnek.
Az Úr Jézus pedig ítéljen meg mindkettőnket.
üdv
fony