net2rist írta:
Kedves Tiv!
igen.. felvetődik a kérdés, h ki mit keres itt...
én körülbelül tudom... azt is, hogy pl. te mit gondolsz erről... borzasztó elkeserítő hírt kell közöljek:
az EGÉSZ DINNYÉS TÉMÁT én FONY BEÍRÁSÁTÓL olvastam... arra reagáltam, aztán hogy te, meg figyelő hogyan vettétek magatokra, az már csak UTÓLAG váltotta ki, hogy akkor visszaolvastam, és megnéztem figyelő beírását!!!
tehát: az ÉN BEÍRÁSOM kizárólag ENNYIT akart mondani: "remélem NEM LESZÜNK ENNYIRE DINNYÉK, hogy bár alapjában EGYETÉRTŐ EMBEREK volnánk, mégis TÖKFEJŰEN egymást le-pogányozzuk"
az összes többi: BELEHALLÁS... van ilyen, LÉTEZIK a jelenség, SOKAT elárul a "belehallóról"... csak akartam szólni, hogy mindössze ERRRŐL van szó, én TÉNYLEG nem akartam figyelőt bántani...
mióta találkoztunk a fórumtalin, KÜLÖNÖSEN NEM...
ugyanakkor ENGEDTESSÉK MEG nekem, hogy ne olvassam végig áhítatos figyelemmel mindenki minden sorát...
és SZÓLJATOK, ha szerintetek el kéne mennem innen!!!
miután FŐ SZOLGÁLATOM nem ide köt, CSAK ADDIG szeretnék maradni, amíg értelme van (nyilván nem olyan értelemben, hogy jól érzem magam, azt hiszem eddig SEHOL nem mondtak még rám ilyen TÖMEGBEN ilyen szépeket, ezt tényleg hálásan elfogadom, mint a mennyei bankszámlára befizetett BIZTOS LETÉTET, de ha a GYÜMÖLCS nem igazol: tényleg nincs értelme itt lennem)
tehát: csak egy szavatokba kerül
Én nem tartom magamat egy magabiztos embernek, most mégis azt mondom, nem fogom szavazásra bocsátani, hogy itt legyek vagy maradjak.Amikor elbizonytalanodom az ittlétem szükségessége felől, az Úr elé viszem...eddig úgy értettem meg maradjak, ha lezárja az Úr ezt a lehetőséget, akkor veszem a kalapom, s érzékeny búcsúval vagy anélkül távozom.
Net, neked is ezt ajánlom: ne légy kíváncsi a mi véleményünkre, neked tudnod kell, hol a helyed. Az nyilvánvaló,h. vannak, akik szívesebben beszélgetnek veled, míg mások zsebében kinyílik a bicska -sokszor nem a mondanivalód, de a stílusod miatt-vizsgáld felül esetleg, annak a célnak az érdekében,hogy némelyeket itt megszólíthass, nem kellene-e másképpen átadnod az üzenetet.
De ez a te harcod, ha jól harcolod meg, annak mi is a hasznát látjuk.
Gyakran elmondjuk hívő körökben: nincsenek véletlenek. Bizonyára az sem volt véletlen, h. a kényszerű nyári fórumszünetben rátaláltam a honlapodra, s mikor kifogásoltam egy bizonyos dolgot, nem egy nagyképű, nagyokos kioktató levelet kaptam, hanem közvetlen testvéri hang csendült ki a sorok közül, s mikor újra a honlapra tévedtem, örömmel láttam, h. helyt adtál a kérésemnek. Nos, én így ismertelek meg, /az igaz,h.volt rá példa,h. kiakadtam a stílusodon, dehát, nekem is fejlődni kell/,én örömmel olvasnálak továbbra is.