cilla írta:
Azt szeretem Netben, hogy mély mondanivalója mellett, bizony sokszor
megnevettett.Azt szeretem Tavaszban, hogy ilyen kitartóan keres, és keresi a szeretet az emberekben.Induban a bölcs hozzászólásait, és hogy odafigyel
arra, hogy a másik ember mit mond.Exben, azt szeretem, hogy egyenes, és nyíltan válaszol.Tamást a kedvességéért, az emberségéért.Kikkát és Dorcsikát, mert frissek, fiatalok, és annyira szeretik Istent, és ez áthat a beírásaikon.Tivben, a sebezhetőségét és mert ennyi Igét ismer.Kuruc, hát Ő is lenyűgöz a hozzászólásaival.Ezüst, aki valóban ARANY.Magdában, hogy sokszor nem értem, de Isten rámutatott, hogy az Ő gyermeke.Figyelőnek, a beírt, hitépítő történeteit.Kamilla őszinteségét.SZ.J., verseit.Rosta szeretetét.
Adminnak, hogy elvisel engem.Kavics, drága Kavics!Semit, az áldott jó szívéért.Utoljára hagytam, Erikát és Boglárkát.Nem is tudom igazán megfogalmazni, de Ők szólítottak meg először és nagy szerepük volt abban,
hogy ne zárjam el magam a Testvérek közül.Nagyon sokat kapok az írásaikból. :*:
Kedves Cilla
Tudom hogy szeretsz és én is szeretlek mert az Úr is nagyon szeret téged is mint mindenkit .
Csak félre ismersz.
Ha valaki keresztre adta magát és méltónak tartja életét az ítéletre, de az Úr Jézustól kapott kegyelemben reménykedve neki szánja életét.
Ugyan miért sértődne meg ha valaki Ugyan azt állítja róla mint amit saját magáról állít?
Nincs okom sértődöttet játszani, nem is teszem.
Azt elhiszem hogy nem értesz mit miért teszek és így arra tippelsz, de ez csak tipp.
http://www.ernoe.de/hu/