Kedves mindenki.
Biztos igazatok van, és elnézést hogy újra felhoztam ezt a témát.
Kedves Kavics.
Én alkoholt csak Úrvacsorán iszom ha alkalmam van rá azt is egy kortyot.
Soha nem ittam, és szüleim is elvetették, így ebben segíteni nem tudok.
Az aki ebből lábalt ki az tud megérteni és segíteni neked.
Természetesen Urunk nélkül nem megy.
Amit le írsz szerintem más is eltudná mondani, és a végén kiderülne kikkel is beszélgetünk itt a fórumon és kik magyarázták nekünk mi a helyes. (na és milyen állapotban?)
--
Minden esetre köszönöm neked, hogy töredelmes szívű vagy Urunk felé, és nem félsz megalázni magad akár emberek ellőt is. Ezt nem magáért teszi az ember.
Én minden esetre ha tudnálak megölelnélek. Nem biztos hogy tudnék bármit is mondani, de …
Bár a helyes írásom nagyon-nagyon rossz, de most is nagyon jó volt olvasni téged.
Így Net2-nek is köszönöm hogy felhívta rá a figyelmem.
Őrülök- örülök
Betűket is kiszoktam hagyni, érdekes módon sokszor ismétlődő szavaknál pont ugyan ott.
(kézírásnál ennél kevesebb hibát ejtek, csak épp legyen aki elolvassa.)
--
Kedves Cilla
A „napi Ige” alatt ezekre a bemásolt dolgokra is gondoltam.
Ezt bárki megtalálja a netten ha ilyesmit keres, és ha ezt szakaszosan másolja valaki, de nincs akivel megbeszélje nem sok értelme van, egy link is elég ahol a többit is megtalálja ha érdekli.
Úgyis egyedül olvasgatja. A másik meglátása a dolgokról nincs benne, amire talán én eddig nem figyeltem fel.
Igét is naponta olvassuk, de másképp látunk dolgokat. Ki így ki úgy.
Elég lehet egy kis figyelem felkeltés és lehet hogy másra is felfigyelünk amire eddig nem.
De nem volt szándékom megbántani sőt számomra erőlködésed, aranyosnak tűnt.
Te próbáltad napi jó pofi dolgokkal a látszatot fenntartani hogy írnak a fórumra.
Így a fő lapon úgy néz ki van is élet a fórumon, csak akkor van baj aha rá kattintanak, és egy viccecske jön elő.
Valóban aranyos, de ha ennyi egy napi termés, vagy több napi is. (egy ember beír három helyre ebből egy kép egy vicc, egy bemásolás.).
Na jó hagyjuk...
Ne haragudj tudom hogy jó szándékú ember vagy semmiképp nem akarlak megbántani.
Egyre nagyobb a meggyőződésem hogy nem is kellet volna beírnom már a legelején sem.
--
Kedves Rosta
Valóban te váltottad ki bennem hogy beírjak.
Olvastam ezt a vitát amit Silverman kezdeményezet, két hívő ember Igével zárta le ezt a témát ezzel indokolva mit gondolnak erről. (ill. az egyik a másik meg helyeselt, ez talán jelentheti azt is hogy megértette mire céloz a másik)
Te viszont megtámadtad őket, minősítteted, és ..
Írod:
„Részemről egyik fél fórumozását sem tartom helyénvalónak. Net2rist, Exrefis sajnos nem érvel, hanem felsőbbrendű módon”...
--
Tudod féltem attól hogy én is segíttetem kihozni belőled a rosszat, de itt sem vagyunk mégis ilyeneket írsz.
Hogy ki tartja magát „felsőbbrendűnek”... és döntő bírónak...
Ez döbbentet meg leginkább alig él a fórum, állítólag csendes, mégis ekkor gyűlölet?
De gondolom ezt is kilehet magyarázni, akár szeretetnek is belehet állítani.
Csak épp rossz olvasni hogy itt semmi nem változik.
--
Kedves Erika
Nem tudom miről tudnánk beszélgetni.
Én semmilyen fórumért nem áldoznám fel a testvéreimet.
Ha pedig nem tarom annak a másikat akkor nem is vezetem félre hogy ők azt higgyék hogy testvérként kezelik...
--
Ha elolvastátok részemről törölhető mert nem a témához tartozik.
Köszönöm.
Üdv Tivadar
És bocsánat hogy beírtam nem fog elő fordulni, ha csak Lucius nem tart igényt rá.
(természetesen törölhetek is és akkor ezt is lezártuk.)
Még egyszer nagyon köszönöm az őszinteséged kedves Kavics.
És a hogy írtam a legelején lehet hogy rosszul látom, nem vagyok itt folyamatosan a fórumon.
(de igazából már olvasni sem érdemes, bízom benne hogy ti másképp gondoljátok és tesztek is érte hogy ez másképp legyen. Ez rajtatok múlik. Vagy nem.)
Urunk áldása legyen veletek.
(bocs az elő forduló helyesírási hibákért.)