Időzóna: UTC + 1 óra




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1420 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 95  Következő
 

Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2008. okt. 05., vasárnap 08:55 
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2008. júl. 23., szerda 15:57
Hozzászólások: 271
Idézet:
Gömbös is felhagyott a kormányzása során a korábbi fajvédő elveivel, és támogatta a zsidóságot az ország fejlesztésében.



:*: :*: :*: :D :D

_________________
Zsoltárok 103.
.."2. Áldjad én lelkem az Urat, .."


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. okt. 05., vasárnap 16:28 
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2008. júl. 23., szerda 15:57
Hozzászólások: 271
Eeyore írta:
centralpark írta:
Idézet:
Gömbös is felhagyott a kormányzása során a korábbi fajvédő elveivel, és támogatta a zsidóságot az ország fejlesztésében.



:*: :*: :*: :D :D


Kedves Centralpark, itt egy történészi szakvélemény Gömbösről:

Gergely Jenő írta:
Gömbös bûne a fajvédelem, a faji alapozású antiszemitizmus, amelynek célja a zsidóság visszaszorítása a társadalmon belüli számarányuknak megfelelõ mértékig. A fent említett politikusok mindegyike antiszemita volt, bár megvallását Bethlen taktikailag eltitkolta, de Teleki még tett is érte. Gömbös rengeteg fajvédõ beszédet mondott, cikket írt. A magyar faj védelmét elsõsorban a zsidósággal szemben tartotta szükségesnek nemcsak 1918-19 vagy Trianon tanulságaként, hanem már korábban is. Miniszterelnökként azonban "revideálta" álláspontját, és kormányzása alatt egyetlen, a magyarországi zsidóság jogait sértõ jogszabály, rendelet nem született!

Itt a teljes cikk: http://www.historia.hu/archivum/2000/0003gergely.htm


:D tudom torteneszek szeretnek irni :D

ez a dolguk :)

_________________
Zsoltárok 103.
.."2. Áldjad én lelkem az Urat, .."


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. okt. 05., vasárnap 18:21 
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 03., kedd 21:08
Hozzászólások: 69
Akkor ki is az elvakultan csak a saját ideológiájára hallgató és azt szajkózó ember? :roll: :arrow:


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. okt. 05., vasárnap 21:45 
Offline

Csatlakozott: 2006. nov. 08., szerda 14:51
Hozzászólások: 353
Tartózkodási hely: Bp.
Morvai Krisztina levele a tarkákhoz: cigány gyerekeket a zsidó iskolákba!
2008-10-05. 10:14


Kérem a Tarka Magyar mozgalomhoz csatlakozott Magyar Zsidó Kulturális Egyesületet, hogy álljon élére a kezdeményezésnek. Hívjon fel minden egyes zsidó iskolát arra, hogy nyissák meg kapuikat a vidéki roma gyerekek előtt! Váljon tarkává a Lauder iskola, s sorra a többi is! Üljön minden zsidó gyermek mellett egy cigány gyermek, ismerkedjenek egymás kultúrájával, hagyományaival, szokásaival! Ne szerénykedjenek tovább fővárosi zsidó identitású honfitársaink, ne mondjanak le a sokszínűség, a tarkaság hétköznapi örömeiről a vidék nem tarka magyarjainak javára. Vegyék ki aktívabban részüket a tarkaság igazi örömeiből!



Kedves Magyar Tarka Aláírók!

Némi csalódottsággal értesültem róla, hogy mozgalmuk nem valamelyik kihalóban lévő magyar szarvasmarha fajta megmentésére irányul, mint ahogyan azt a „Tarka Magyar” elnevezés sugallja.

Vigasztal viszont, hogy olyan feladatot tűztek zászlajukra – a kirekesztés, a diszkrimináció elleni fellépést – amely jogászként mindig is szívügyem volt. Engedjék meg, hogy javaslatokat tegyek arra, mely területeket tekintse kiemelt fontosságúnak a Tarka Magyar mozgalom a diszkrimináció, az emberi jogok terén ma Magyarországon.

Mindenekelőtt rögzíteni szeretném, hogy elméleti és gyakorlati ismereteim tükrében ma Magyarországon a legsúlyosabb diszkrimináció és kirekesztés a MAGYAR EMBEREKET éri, ideértve a magyar gazdákat, a magyar vállalkozókat, a magyar munkavállalókat. Különösen súlyos kirekesztést élnek meg azok, akik büszkén vallják és vállalják a magyar nemzethez tartozásukat – a csonka Magyarország határain belül és az elszakított területeken egyaránt. Az úgynevezett „rendszerváltozás” óta csak és kizárólag a magyar nemzethez tartozás miatt ért diszkriminatív, kirekesztő, durva bántalmazás embereket, mégpedig nem csupán magánszemélyek, hanem a hatalom rendőrsége részéről, s tömeges mértékben. Semmilyen más nemzethez, nemzetiséghez, vagy etnikumhoz, valláshoz tartozó csoportot nem ért szervezett erőszak vagy diszkrimináció hazánkban a második világháború óta.

Annál kirívóbb kirekesztést, megfélemlítést, diszkriminatív alapú bántalmazást kellett viszont elszenvednie nemzeti érzelmű MAGYAR EMBEREK tömegeinek. Az 1956. évi magyar forradalom és szabadságharc ötvenedik évfordulóján például ezeket az embereket a nemzethez tartozásuk kifejezése miatt a rendőrök durván bántalmazták, mind szóban, mind tettekkel. A kirekesztés legdurvább formáit alkalmazva egyebek mellett „rohadt magyaroknak” szólították a megemlékezés résztvevőit, a magyar zászlót, a kokárdákat, jelképeket, a magyar népművészet jegyeit viselő tarsolyokat egyaránt „bűnjelnek” tekintették, s akik ilyesmit viseltek, azokat összeverték, megtaposták, nemzeti jelképnek minősülő tárgyaikat megrongálták, volt, hogy a Dunába dobálták. Olyan eset is volt, hogy egy békés emlékezőt a nála lévő magyar zászlóval fojtogattak, hosszú perceken át, egyértelműen megvalósítva ezzel az emberölés bűntettének kísérletét. Sem ezt a személyt, sem a többszáz további áldozatot, akiket a magyar nemzethez tartozás vállalása miatt ért kirekesztés, diszkrimináció és bántalmazás, mind a mai napig nem kártalanították s az elkövetők felelősségrevonása is elmaradt. Ez az emberi jogok tömeges és durva megsértését valósítja meg, ahogy erre a magyar állam figyelmét már két évvel ezelőtt felhívta az ENSZ egyik emberi jogi bizottsága, a kínzás elleni bizottság.

Sajnálatos módon a 2006. őszi tömeges rendőri brutalitásokat megelőzően s azóta is rendszeresen előfordul, hogy a magyar nemzethez tartozást kifejező zászló vagy más jelkép birtokolása miatt előállítanak, őrizetbe vesznek, vagy más módon kirekesztően kezelnek magyar állampolgárokat a magyar rendőrök. Az ezzel összefüggő ügyeket legjobban a Nemzeti Jogvédő Alapítvány és Szolgálat honlapjáról ismerhetik meg (www.nja.hu). Éppen ezért, a Tarka Magyar mozgalom színre lépésének napján arra kérem a magunkfajtákat, a nem tarka magyarokat, a jelző nélküli magyarokat, hogy emeljük fel a fejünket, nyerjük vissza öntudatunkat, védjük meg emberi jogainkat, s a magyargyűlölet, a mi kirekesztésünk elleni fellépés jeleként is használjunk minden lehetséges alkalommal magyar nemzeti jelképeket. Tegyünk házunkra, autónkra, táskánkra, ruhánkra magyar zászlót vagy más jelképet, s viseljük azt büszkén. Soha ne felejtsük el: ez mi HAZÁNK, mi itt itthon vagyunk és nem hagyhatjuk magunkat terrorizálni, megfélemlíteni, kirekeszteni. Tégy tehát a magyargyűlölet ellen, legyél büszke magyarságodra és ezt fejezd ki mától kezdve zászlóval, nemzeti jelképpel! Bíztass erre másokat is, kedves Magunkfajta, kedves jelző nélküli magyar, kedves nem tarka magyar!

Kérem a Kedves Tarka Magyarok haladéktalan és hatékony fellépését a magyar nemzethez tartozás miatti hatalmi erőszak és az emberi jogok durva, diszkriminációra alapuló megsértésével szemben. Bízom benne, hogy a Tarka Magyar mozgalom színrelépésével a magyargyűlölet és magyarüldözés, a diszkrimináció és kirekesztés e látványos megnyilvánulásai gyorsan megszűnnek. Bízom abban is, hogy a 2006. őszi tömeges, megfélemlítő, kirekesztő emberi jogi jogsértések ügyében - amelyeket elsősorban az MSZP-SZDSZ kormány és az általa irányított rendőrség követett el -, végre megtörténik a felelősségrevonás és az áldozatok irányában a kártérítés. Legyen ez a Tarka Magyarok által kitűzött első komoly cél. S mi pedig, a nem tarka magyarok, a jelző nélküli MAGYAROK ünnepeljük a kirekesztés elleni határozott fellépés kezdetét úgy, hogy nem tűrjük többet a magyargyűlöletet, annak súlyosan diszkriminativ, a magyar embereket megalázó, elszegényítő, Magyarországot pusztulásba vívő megnyilvánulásait.

Elég volt a magyar vállalkozókkal és a magyar gazdákkal szembeni súlyos, kirekesztő fellépésből, a multikkal és külföldiekkel szemben a magyarok hátrányos helyzetben tartásából, diszkriminációjából! Legyen vége a magyar vállalkozók és gazdák folyamatos megfélemlítő jellegű zaklatásának, amit eddig az adóhatóságok, munkaügyi hatóságok, köjál és más hivatalok gyakoroltak, súlyosan diszkriminálva a magyar embert a külföldivel, illetve a multicégekkel szemben, ahol a bevétel és a profit a többszöröse, az ellenőrzés a tört hányada, mint a magyaroknál. Elég volt abból, ahogy a magyar munkavállalókat diszkriminálják, kirekesztik az emberi élethez szükséges jövedelmekből, a nemzeti vagyonból, a munkavállalói jogokból, a szakszervezeti érdekvédelemből – miközben egy szűk, kivételezett réteg hatalmas profitra tesz szert és kifosztja az országot.

Munkára fel, Kedves Tarka Magyarok, tegyenek a kirekesztés, a diszkrimináció ellen!

Kérem azt is, hogy végre tegyék magukat igazán tarkává! Figyelem egyre gyakoribb vonulásaikat, s hiányolom, hogy kéz a kézben vonulna cigányember és nem cigányember. Miért nem fogják meg egymás kezét, Kedves Tarkák? Miért olyan fehér az egész tömeg? A rossznyelvek szerint azért, mert önök leginkább olyan kivételezett, gazdag, luxuskörülmények között élő emberek, akik romával még soha életükben nem találkoztak, legfeljebb egy méregdrága belvárosi étteremben cigányzenét hallgatva.

Olyan aljas rágalmak is elhangzanak, hogy önök nem is vegyülnének a magyar cigánysággal és az integrált oktatást például meghagyják a kiszolgáltatott falusi embereknek. Tegyenek a megalapozatlan rágalmak ellen, kedves tarkák! Mindenki, aki csatlakozott a Tarka Magyar mozgalomhoz, hívjon meg évente legalább egy hónapra egy sokgyerekes vidéki cigánycsaládot és lássa vendégül saját otthonában. Gyermekeit pedig a Rózsadombról vagy Lipótvárosból küldje el Dél-Somogyba, Borsodba, Szabolcsba és járassa ott iskolába, mondjuk egy tanéven át. Szűnjön meg a szegregáció! Tarkítsák az országot.

Kérem a Tarka Magyar mozgalomhoz csatlakozott Magyar Zsidó Kulturális Egyesületet, hogy álljon élére a kezdeményezésnek. Hívjon fel minden egyes zsidó iskolát arra, hogy nyissák meg kapuikat a vidéki roma gyerekek előtt! Váljon tarkává a Lauder iskola, s sorra a többi is! Üljön minden zsidó gyermek mellett egy cigány gyermek, ismerkedjenek egymás kultúrájával, hagyományaival, szokásaival! Ne szerénykedjenek tovább fővárosi zsidó identitású honfitársaink, ne mondjanak le a sokszínűség, a tarkaság hétköznapi örömeiről a vidék nem tarka magyarjainak javára. Vegyék ki aktívabban részüket a tarkaság igazi örömeiből!

Remélem, jó tanácsaimat megfogadják, szívből kívánok sok sikert a Tarka Magyaroknak!

Szeretettel

Morvai Krisztina

Budapest, 2008. október 4.


----
Ja és ki halotta, hogy a felvonuláson felemelték volna szavukat a múlt héten megvert óvonő és tanárnő védelmében???
Na ugye, hogy senki.
Nagyon bűzlik ez a válogatás erőszak és erőszak között.
Ha már ekkora összeborulást szeretnének elérni az erőszak ellen, nem szerencsés, hogy szétválaszják a tarkamagyart a magyartól...
Ejnye, bejnye!
Azért becsületükre legyen mondva, dícséretes, hogy nyíltan vállalják a tarkamarhaságukat.
Alapvetően ezzel nincs is semmi baj, csak ne köpjenek MÁSOK levesébe.


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. okt. 06., hétfő 01:56 
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2008. júl. 23., szerda 15:57
Hozzászólások: 271
Kedves Dezi

ezek az iskolak vallasos iskolak ...
nem ertem miert irtad ide

vallasos iskolakban kotelezo a vallas gyakorlasa is ..

muszlim iskolaba se jar kereszteny es forditva ...

ahhoz hogy oda bekeruljenek fel kell venni a zsido hitet is..
sot a nyelvet is .legalabbis ige olvasasi szinten ...

publikus iskolak az mas kerdes
gyenge pelda volt ...

bar a celjat sejtem ,hogy miert irtad be ..
gratulalok..

_________________
Zsoltárok 103.
.."2. Áldjad én lelkem az Urat, .."


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. okt. 06., hétfő 04:24 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 08:52
Hozzászólások: 4464
rosszul tudod: az a Scheiber, ahol "kötelező a zsidó hit", a Lauder VILÁGI zsidó iskola

véletlenül a négy gyerekemből négy járt egy ideig a Lauderba, tehát BELSŐ információt tudok közölni:

JÁRNAK romák a Lauderbe, TERMÉSZETESEN nem a putri-sorról, ahogy a kedves levélíró szeretné, az alapítványi hozzájárulás elég komoly összeg, nekünk is mindig keményen alkudni kellett, hogy kifizethető mértékűre redukáljuk...

ezen kívül odajár pár "magukfajta" ember gyereke is, Deutsch Tamás "kisfia" például az iskola egyik legnagyobb "büszkesége"


sok-sok pénzt kereshettem volna azzal az el nem készült fotóval (jó tíz éve), amin egy évnyitó után békésen beszélget egymással Szerekes Apuka és Deutsch Apuka....

_________________
/mT


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. okt. 06., hétfő 04:48 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 08:52
Hozzászólások: 4464
:) ({)

amúgy: Lippner György valószínűleg az első igazgató lehetett, már mi se ismertük, előbb halt meg, az ő koncepciója teljesen "tarkaMagyaros" volt, tandíj nélküli NYITOTT iskola

de a tandíjas időszakban is sokminden megmaradt azért ebből...


EGYETLEN epizód: mikor Esztó lányunkat "kiírattuk", és átment a területileg illetékes nagykovácsi állami iskolába, teljesen elképedve jött haza az első napok valamelyikén:

"én nem értem! ezek nem fogják fel, hogy a tanár és a diák UGYANAZÉRT van az iskolában? mi értelme van HARCOLNI egymás ellen?"

ami engem illet, ÖRÜLÖK a sok pozitív dolognak, amit ott tanultak

(igenigen, gondolom jön a kérdés, hogy józanéletű keresztény hogyan irathatja a gyerekét egy ILYEN iskolába, nos EGYSZERŰ: mikor az alapítványi KERESZTÉNY iskola becsődölt, ahova jártak a legelején, egy HASONLÓAN SZABAD és NEM POROSZ SZELLEMŰ sulit kerestünk... ezt találtuk... JÓPÁR negatívumot is volt szerencsénk tapasztalni, de ÖSSZESSÉGÉBEN azért MEGÉRTE oda járni a gyerekeinknek)

_________________
/mT


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. okt. 06., hétfő 08:08 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 08:52
Hozzászólások: 4464
a suli a "szokásos" okok miatt esett szét: HitGyülis tanárok fellázadtak, széthúzás-befújás, brrr...

más téma: Dezi "mindent pontosan értő" hozzászólásait figyelve beugrott, amit egy kedves közeli barátom mit írt a blogjában (neki még Erdélyt jelenti az "otthon"...)

Idézet:
mi történik???
Hüledezve olvasom az otthoni híreket: 50%-os tanári fizetésemelés (az egyetemi tanároknak 74%-os), nyugdíjemelés, tervezetek áfacsökkentésről, gyógyszerek korlátlan ártámogatásáról...
Értem én, hogy választási kampány következik, de már egy ideje tart ez a pumpálás (anyum nyugdíja vagy háromszor emelkedett az utóbbi időben). Ez félelmetes... Ebben az iramban 2-3 év alatt kiürül az államkassza, és akkor következhet a magyarországihoz hasonló helyzet.
Teljesen megőrült a kormány?

Ti miket tapasztaltok, olvastok ezekről?
Meséljetek, küldjetek linkeket!

_________________
/mT


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. okt. 06., hétfő 08:40 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 08:52
Hozzászólások: 4464
előre is elnézést kérek, csak gondoltam a "másik oldali intelligencia" is hallgattassék meg (brrrr...)

ez a kedves fiatalember Rácz Róbert névre hallgat, a myVip keresztény klubjában "virít" és ezt írta:

Idézet:
Nyílt titkok a 21. században:

Az utóbbi időben egyre több probléma van, olyan, a társadalomról leszakadó, illetve a fasizálódott réteghez csapódott, azzal egybeolvadt személyekkel, akik számonkérik tőlünk azt, hogy miért nem pártoljuk azokat, akik válogatás nélkül megtámadnak mindenkit az utcán csuklyákban mint a rebisz és válogatás nélkül mint a rebisz. Ilyenkor a magyar gárdára, vona gáborra és a miép-jobbikra hivatkoznak. Automatikusan úgy kezelve, hogy aki nem támogatja azt, hogy az emberekre csuklyákban mint a rebisz válogatás nélkül rátámadjanak az nem magyar és az megbélyegzi őket.
Tehát megtehetik hogy akár rám akár bárki másra csak azért mert nem rasszista megtámadják, összeverjék csontjait törjék mint a rebisz patkányok. Te vona gábor, aki mindezért a legfőbb felelős vagy, a gyurcsány ferencen kívűl, szintén rád, a jobbikra és a magyar gárdára hivatkozva valami elképesztően soha nem tapasztalt gátlástalansággal - talán a szállasi rendszerben volt hasonló ahol ilyen módon lehetett kérkedni a gonosszal és a rosszindulattal, a butasággal és a sötétséggel, - für lajos védelmében olyan nyilatkozatok és támadások születnek amik für lajost a tömeggyilkos honvédelmi minisztert valamennyi gyilkossági ügyéből, valamennyi korrupciós ügyéből, amelyet az MDF élén miniszterként elkövetett, A-Z-ig kimossák, a holtak családjait teljességgel semmibe veszik, - szereted ezt a kifejezést csak nem tudom miért használod, magyar családokról van szó - akik, egy messzemenően titkosszolgálati vezető, lakitelek óta eladott rendszerváltásban élő, azon jól kereső, hazaárulásról hazaárulásra menetelő, azon busásan megélő, nagy hatalmat szerző für lajosról van szó, akinek honvédelmi minisztersége alatt burjánzott a hadseregben az olajszőkítés, a kábítószerkereskedelem, a nemzetközi fegyverkereskedelem, és az öngyilkosságnak álcázott, állami gyilkosságok katonatisztek ellen.A saját beosztottait mészároltatta abban az időben is. És közben fürdött a médián keresztül, hogy ő a becsületes és a tisztességes ember. Ennek bújtatásából, hogy te ezt fedezed, bújtatod a tömeggyilkost, nem tudom elképzelni hogy miért, talán attól bocsánatos minden bűne és tömegmészárlásai, valamint az, hogy benne volt nyakig, vezető emberként az ország totális eladósításában és eladásában, talán azért bújtatod annyira, vona gábor és azért plántálod ezt a betegséget a lakosságba, mert für lajos mondjuk cigánygyűlölő. És ez például önmagában - én úgy gondolom - önmagában felment mindenkit az alól, hogy a jobboldal fasizálódó, erkölcsileg lecsúszó antikrisztussá válló rétege számára mindenféle egyéb bűncselekményből felmentést adjon. Tehát talán a gyűlölet lehet az összefogó erő, mivel mást nem vélek fölfedezni, de ha valakinek valami más elgondolása van, netán az hogy a tömeggyilkos, annak a hazáért tett eddigi tevékenysége, a kádár-rendszer eladott lakitelkétől kezdve, az mdf tömeggyilkos minisztersége és az országot eladósító miniszterségén át a mostani fasizált, általam előre bejelentett - és ez még csak sokkal súlyosabb lesz a későbbiekben - fasizált állapotaiban való tobzódás, mint valami harmadik rendszerváltás, mindig, mint gerinctelen légy a tej felszínén, mindig megmaradt, és ott úszkált. A harmadik,vona gábor az az, amikor ott - forgó szemekkel az összes zsidó média leközölte, annyira minősítő jellegű volt rátok nézve -, közölted, hogy a mi fajunk, a munkanélküli faj, amelyik szociális segélyen él, az mind a léhűtő, ingyenélő, ennek is meglettek a következményei, mert fasizálta, és erkölcsileg lerobbantotta mindazokat, akik téged követnek és nem tőled függetlenül, mindig egy erkölcsi eszmét, vagy akár a Jézus Krisztust, azt mondtad, hogy azok mind léhűtők, semmirekellők, és hogy a te pénzedet, tehát a multimilliomos pénzét, így például, ki nem mondva, a tömeggyilkos für lajos honvédelmi miniszternek a pénzéből élősködnek. Ti meg vagytok a tisztességes réteg, mi pedig ilyen alsóbbrendű állampolgárok vagyunk.
Innen már csak egy lépés, és most sokan nagyon idegesek lesznek, mert tudják, hogy ez az igazság, és ellenérvet semmit nem tudnak mondani. Innen már csak egy lépés az, hogy sárga csillagot aggattni azokra, akiknek nincs munkája, vagy akik szociális segélyen élnek, és a sárga csillag most a zsidók helyett azt jelképzené, hogy az ott egy léhűtő ingyenélő, aki a te pénzedből él. Ez egy fasiszta hozzáállás a te részedről, a kollektív bűn az, amit hitler használt, és amit használsz ellenünk. Ennek megvannak azok a következményei, hogy engem is azzal támadtak, most már nem először - mert ez olyan, mint a szlovákoknál a magyar-kártya: mindig előhúzható. Ha valami problémám van, például a másik nem elég feketegyűlölő, nem hívja őket niggereknek, nem gyűlöli a cigányokat, bármiért, mindig előhúzható, azért, mert te abból a fajból való vagy - és akkor lehet hivatkozni vona gáborra - terád öcsém - te abból a fajból való vagy, amelyik elszedi a pénzünket én tisztességes állampolgár, mint jön ez az idióta füzesi tímea, a magyar gárda tagjaként, - ez csak az utolsó eset - mert állandóan jönnek ilyen spontán támadások, egy-egy baráti levélre, egy-egy tényfeltáró riport elküldésére. Egyedülálló és példátlan az amit teszünk, szemben azzal, amit a tömeggyilkos honvédelmi miniszter, für lajos, akit ebben tömeggyilkosi állapotában védelmeznek a fasiszták - nevezzük nevén, fasisztákról van szó, antiszociális, szélsőséges, közveszélyes eszmékkel rendelkező bűnöző alkatú pszichopatákról, akik egyre lejjebb csúsznak erkölcsileg. Védelmezik az ártatlan magyar családok megcsonkítását, és azok gyilkosait. Itt Hatvanban például nagyon kevés cigány van, ha bemegy az ember a munkaügyi központba. vona gábor neked olyan fasiszta hőzöngő férgeid vannak, ezeket te nevelted ki, te személy szerint nevelted ki, akik még azt is számonkérik tőlem, hogy a nagyanyám miért lett politikai gyilkosság áldozata. És előhuzzák a fasiszta kártyát, hogy mindenki bűnös aki szociális segélyen van, és az menjen mint a skizofrének a gödörbe füvet tépkedni, mert a ti fajotok, vona gábor, egy olyan faj, amelyik tisztességes, és a tisztességes tartja el a söpredéket. Hát söpredék vagy te, vona gábor, meg söpredék az a fasiszta, lezüllött, antiszociális patológiás réteg, aki ezt a szart, vona gábor, megeszi. A mi torkunkra ezt a szart, nem fogod lenyomni. Itt Hatvanban bemegy az ember, alig lát cigányt, vagy egyáltalán nem, a munkaügyi központban. De ti annyira bele vagytok parázva a cigánygyűlöletbe, hogy azt is összemostátok: mindent összemostok, vona gábor. a gyűlölet mindent egybemos. Ezek fasiszta eszmék, vona gábor. Én meg keresztyén vagyok. Nálam nem fér meg a fasizmus. Akkor már nem vagyok keresztyén. Rengeteg magyar a legkülönfélébb okokból, tízezrek, százezrek, vagy milliók munka nélkül maradnak: vannak komplett községek és települések, ahol nyolcvan vagy száz százalékos a munkanélküliség, és nem cigányok lakják. És nem tudnak elmenni dolgozni. Ez a mi fajunk: a népi faj, vona gábor. A NÉP! Olyan vagy, vona gábor, mint egy disznógyár. Én azokkal a fasisztákkal szemben, akik minket fajként kezelnek, azokat visszakezelem fajként, és közlöm, nem vagyunk mi antikrisztusok, vona gábor, hogy ránk lehessen erőltetni és kötelező legyen a cigányság egységes gyűlölete és megvetése. Vannak magyarországon - a disznó réteg, a leglecsúszottabb réteg, amely pont ugyanolyan mint a rebisz - amely mindig irányításra vár és amely disznó réteg egyébként terád hivatkozik. És ami eme beszédnek témája: a munkanélküli faj, amely fajelméletet te vezetted be, azóta előrejelzéseimnek halálpontosan megfelelően, mint magyar kártyát, mint munkanélküli kártyát húzzák elő, és mindenféle tömeggyilkosság és egyéb cigánygyűlölet védelmében, magyar családok – (ártatlan magyar családok, te hibbant idióta erkölcstelen tróger!) Ártatlan magyar családok, akik a tömeggyilkos honvédelmi miniszter für lajosodnak az áldozatai, annak védelmében, és a TÖMEGMÉSZÁRLÁSOK, védelmében éppen eme érzelmi kíméletlenség, antiszociális viselkedés és pszichopátiás magatartás következtében az összes létező munkanélkülit fajként kezelik, bármelyikőnk ellen előhúzható kártyaként használják, mint ahogy hitler a zsidók ellen a zsidókártyát, ahogy szállasi a cigányok ellen a cigány-kártyát, ahogy jan slota miniszterelnök szlovákiában a magyarkártyát. Tehát egy olyan állapotot idéztél elő, ahol a lakosság egyre jelentősebb tömegeit fajként kezeled, amolyan lebecsülendő, lekezelendő csőcselékként és söpredékként. Ennek a fokozódó rasszizmusnak és fasizmusnak te vagy a legfőbb előidézője. gyurcsány mellett a legfőbb előidézője. A következmény az, hogy a magyar gárda bandái mostmár faji alapon támadnak településeket, sorban, válogatás nélkül, személyeket nem vizsgálva. Személyi felelősséget, családi felelősséget nem vizsgálva, mint a minapi hírben, sorra egyik házat a másik után támadják meg molotov koktélokkal faji alapon. Tehát ez faji alapú üldözés. A nácik sem vizsgálták hogy személy szerint melyik zsidó génnel rendelkező és melyik cigány génnel rendelkező ember életében mit követett el, hogy életében milyen életet élt, hogy tisztességes, becsületes, katolikus, protestáns, szent ember, szegény, gazdag: ott sem vizsgáltak semmit, hanem faji alapon folytak a támadások, ahogy te is faji alapon bélyegezted meg az összes munkanélkülit aki csak létezik a magyar köztársaság területén a kisgyermekektől az öregekig és a rokkantakig, nem kértél bocsánatot, viszont rád hivatkoznak a faji alapú támadások kapcsán mint eszmei háttérre, és vezérdisznóra.
Ezek - tudom hogy sokaknak felgyorsult megint a pulzusa - ezek a molotov koktélos válogatás nélküli támadások a fasizmus jelei. Ez nem rasszizmus: a faji alapú támadásokat fasizmusnak hívják. Ott nem a cigánybűnözésről van szó, hanem egy fajgyűlöletről, faji gyűlöletről, amelynek célpontja nem a bűnözés, hanem a cigányság. Kimondom kereken: hogy a vona gábor által védett és fedezett ezen támadások bizonyítékai annak, hogy Magyarországon fajüldözés van. Igen, Magyarországon beköszöntött a fajüldözés.
Olyan fasizmusról, amely nem vizsgálja a személyi felelősséget, tehát „hungarista”, hitler vagy szállasi-mániákus antiszociális, lecsúszott erkölcsű: fasiszta. Értsük meg, fogjuk fel és a Magyar Köztársaság, vona gábor és más nem sok ember által kitermelt utolsó disznói közül is legyen talán egy-egy aki felfogja, bár azt mondja Jézus, hogy oda ne hintsünk gyöngyöket, mert a csülkeikkel tapossák meg. Tehát te, egy moslék féreg vagy, és arra uszítasz, hogy ezek nem számítanak, mert ez a cigány fajból való, de ezt még magadnak sem akarod bevallani, hogy te már fasiszta lettél. Pedig ez fasizmus. Te ugye támogatod - akkor te fasiszta vagy! Támogatod hogy odamenjenek az emberek és válogatás nélkül minden házra molotov koktélt dobjanak, kisgyerekekre, idős asszonyokra. Ahogy például bombázzák dél-oszétiát, válogatás nélkül, mindegy kit talál el a bomba, mert ott ilyen alsóbb rendű faj van. Nem, vona gábor: te vagy az alsóbbrendű, te vagy a fasiszta, aki mindezeket létrehozta, aki mindezeket tudatosan gerjeszti. Ez tudatos gyűlöletkeltés és tudatos gyűlöletgerjesztés. Ezt még a hülye is látta, és ezt már nagyon sokan tudták régen is a magyar gárdából, más kérdés, hogy nem sokan voltak akik ezt be is merték maguknak vallani. De ott volt előttük a kép, hiszen az ábra nyilvánvaló volt. Ez a te felelősséged, vona gábor, mert ezt te kerested, te gyártottad a válogatás nélküli fajüldözést. Fajüldözés lett Magyarországon vona gábor, és ennek te vagy a vezéreszméje. Aki ismeri a történelmet az tudja, hogy az SS is valahogy így alakult. Egy csodálatos közbeavatkozás (felszabadítás 1945.) folytán még mind a mai napig a legszélsőségesebb fasiszták is tiltakoznak az ellen, hogy ők fasiszták és ettől idegesek lesznek és még fasisztábbak lesznek. De mindenki aki nem az utolsó moslék disznókból való, mint például a tömeggyilkos, hazaáruló bűnöző für lajos, a tömeggyilkos ügynök, aki nagy örömmel és nagy haszonnal szemléli, hogy ezek az idióták akikben egy csöpp ész nincsen csak barbárság, vona gábor, rád és für lajosra hivatkozva hazaárulózzák azokat az ügynöki tömegeket, akik für lajos beosztottai voltak, mint hogy für lajos volt a katonai titkosszolgálatok és a polgári titkosszolgálatok kvázi legmagasabb ura, és für lajosnak engedelmeskedtek meg akik egyáltalán túlélték, azok rátok hivatkozva, ügynöközik, és mondván ügynökök tehát hazaárulók, hazaárulók, hazaárulók, és akkor van a tömeggyilkos főnök, akit mint valami istenséget érinteni nem lehet, kritikával illetni nem lehet, jobbító-javító szándékú felvetés semmiféle szinten nem merülhet fel, be van tiltva, mert a fasizmusnak van egy olyan tulajdonsága, vona gábor, hogy nem érdeklik az érvek, nincsenek mögötte eszmék hanem állati ösztönök vannak. Állati ösztönök: a gyűlölet az első, és a gyűlölethez az antiszociális viselkedéshez, a pszichopátiás viselkedéshez és magatartáshoz képest nincsen semmi, ami felsőrendűbb volna, nincsen semmi ami fontosabb volna. Ez a fasizmus tulajdonsága. Kifejtettem véleményemben azt is, hogy rátok hivatkozva folytatják a kisebbség és baloldaliak verését, mondván, hogy az nem magyar, de "magyar" az, aki ártatlan embereket megtámad az utcán, mert az munkanélküli ingyenélő faj, erre ti "mé nem dógozik, mé járt arra". Söpredékek? Te vagy a söpredék vona gábor: "mé járt arra mé nem dógozik. Mé él segélyből". A rád hivatkozó fasiszta agresszív söpredék és a gyurcsányi rebisz között nem látható a különbség vona gábor, olyanok vagytok, mint az állatok, aberrált gondolkodásotok minden nyilvánvaló következménye erre utal, ti mint az állatok akiknek tetteit, és tetteik következményeit előre kalkulálni lehet, precízen, pontosan, megbízhatóan, hogy Magyarország tovább fog lecsúszni ezen a lejtőn, a cigánygyűlölet és mindenféle kisebbségek valamint a baloldaliak elleni támadások tovább fognak szaporodni, a fasiszta nyilatkozatok, amelyek ugyanakkor heves szívdobogással tiltakoznak a fasizmus jelzője ellen, szaporodni fognak, mélyülni, tovább folytatódni, a gyűlölet terjedni fog, mert te, egy tömeggyilkos hazaárulót támogató, sunyi, önző, antiszociális, érzelmileg kíméletlen pszichopata vagy. Aki igénytelen a békére, igénytelen a becsületre, igénytelen a mértéktartásra, igénytelen arra, hogy a lakosságot és a népet megbecsülje, felelőtlenül, rosszindulatúan szórva a fasiszta bélyeget százezrek és milliónyi embertársunk ellen, embereid mint amilyen a für lajos tömegmészárlásainak túlélőit és családjait a te nevedben bélyegzik meg vona gábor, nem győzöm hangsúlyozni, azt viszont mondom, hogy megérett a bocsánatkérésre az idő! Hogy bocsánatot kérj mindazoktól, akik für lajos ideje alatt veszítették el munkájukat, és lettek ezért a munkanélküli faj tagjai, és bocsánatot kérj azoktól a családoktól, akiket fasiszta, lerobbant bűnözőid, a magyar gárdára és rátok hivatkozva továbbra is megbélyegez, fasiszta fajánál fogva van képe és van pofája ezen lecsúszott, erkölcsileg analfabéta, erkölcsi idióta követőidnek azokat megbélyegezni, akik túlélték a tömeggyilkos honvédelmi miniszter ámokfutását, és megbélyegezni azokat, akik ezeket a családokat akármilyen szinten védelmükbe veszik. Ez már masszív fasizmus vona gábor. Ez is masszív fasizmus. A társadalom egy részének rehabilitálása helyett minden eddiginél súlyosabb megbélyegzés, az ártatlan túlélők, egy titkosügynök, egy titkosszolgálati vezető által meggyilkoltak hozzátartozói kirekesztése, gyűlöletkeltő megbélyegzése, mindazok megbélyegzésével együtt, a te általad fasizált Magyarországon, akik az embereket, családokat nem söpredékként, csőcselékként, a tömeggyilkos honvédelmi miniszter és a te oltárodon feláldozni való semmiként lekezelik. A rád és rátok hivatkozó söpredék, a valódi söpredék! Ez érvényes egyébként a magyar gárda és a jobbik majdnem-hogy egészére. De én nem vagyok fasiszta, nem mindet bélyegzem meg. De látom a tendenciát. Nem egyes személyek, hanem a terád hivatkozó, a söpredékből szerveződött tagok között, amelyről kimondta annak idején a jobbik három lemondott vezetője, hogy egy feltartóztathatatlannak tűnő folyamat indult be, ezért ők távoznak. Mert nem lehet féket és gátat szabni (körülbelül erről volt szó), a gárda fasizálódásának. Ezért te vagy a felelős. Személy szerint, konkrétan, te. Egy pillanatra visszatérve, azt a szellemi lecsúszást, amelyet teljes egészében ki lehet váltani, az antiszociális viselkedés, érzelmi kíméletlenség, és az összes cigányt megbélyegzi. Ez ellen ugyanúgy tiltakoznak azok, akiknek az orra előtt van és felfogják, hogy ez bizony az összes cigányt megbélyegzi. És valamennyiben viszolygást, utálatot, undort, ellenállást, és a konfliktus mélyülését idézi elő. Mert a legrosszabb helyen is vannak becsületes cigányok, a legrosszabb helyen is vannak becsületes emberek, de azok kinézve az ablakon azt látják, hogy vonul a gárda, és senkinek esze ágában nincsen azt mondani, hogy konkrétan ezek és ezek a személyek, hanem felvonulunk, mert ott laknak a cigányok. Ez fasiszta, patológiás, antiszociális viselkedés, és az érzelmi kíméletlenség, vona gábor, az antiszociális, patológiás viselkedésből származik. Ez olyan, vona gábor, ahogy az összes munkanélkülit követőid összemossák a léhűtőkkel a himpellérekkel és olyan söpredék kifejezésekkel illetik, amely kifejezés éppen rájuk vonatkozik, hiszen ők azok, akik egy blokkba álltak föl, a város aljából és söpredékéből szerveződve. A kollektív bűn sárga csillagos pecsétjét osztjátok valamennyiünkre. Megérett a bocsánatkérés. A bocsánatkérés, vona gábor. Nem azért, mert a hibbant idiótáid között egyre szaporodó létszámban vannak olyanok, akik a munkanélkülieket automatikusan cigányoknak nevezik, mert az nem sértő. Sőt, keresztyénként, amennyi keresztyénség van bennem, éppen az nem sok van, de hát a hibbant követőidhez képest azt hiszem borzasztó nagyok a távolságok. Keresztyénként azt sajnálom, hogy nem cigánynak születtem. Mert az egy keresztyénnek dicsőség mert az a legmegbélyegzettebb népcsoport a magyar köztársaság területén. tehát az nem sértő, amikor hibbant, lefasizálódott, miattad lefasizálódott söpredéked minket összemos a cigányokkal. De az már a fajüldözésnek egy igen-igen hitlerista módja, hogy minket egységesen munkanélküli, szociális segélyből élő fajként lekezelve, abszolute nem vizsgálva ezeknek az irdatlan néptömegeknek a hátterét, hogy ki, ahány, annyiféleképpen került szociális segélyre. Abszolute semmilyen módon nem vizsgálva, egy fajként kezelve, kivétel nélkül valamennyit megbélyegző módon lépsz fel, te és söpredéked, a rád hivatkozó, téged követő söpredék. Söpredék és csőcselék. Tehát a munkanélküli fajt, mert fajokról kell beszélnünk, vona gábor, egységesen kezelik alsóbbrendűeknek, az önmagukat felsőbbrendűeknek nevezők, akik azzal kérkednek, hogy ők ám a jobbikból vagy a gárdából valók, ezt a két szervezetet támogatják, ők a magyarok. Tehát azt hiszem hogy becsületes embernek a magyar állampolgárság ilyen körülmények között biztos nem kell. És mint a nácik, valamint für lajosos ávós idiótái, a csordaméreggel - ez is szakkifejezés: az emberi fajnál van olyan, hogy csordaméreg. Csordaösztön, csordaméreg. A csordaösztönnél hajtva egy véres disznóólba habzó szájú kutyák közé aljasulva valamennyi embert megbélyegzik. Faji alapon. Munkanélküli faj, baloldali kommunista faj, cigány faj, zsidó faj. Sárga csillag. Én nem vagyok jó keresztyén, de annyira vagyok keresztyén, mert nem vagyok egy vérengző vadállat. Annyira vagyok keresztyén hogy nálam nem fér bele a felvonulás. Nem fér bele a békés közeledésre való spontán, mindig váratlanul előtörő gyűlölködés, a gyűlölet, és a gyűlölet követelése faji alapon és a faji felsőbbrendűség paranoiás tévképzetében büszkélkedve, hogy aki nem agresszív, és nem gyűlöli a munkanélküli fajt, mint füzesi tímea, aki nem veti meg a tömeggyilkos honvédelmi minisztered áldozatait és túlélőit, az fasiszta, kirekeszteni való, alsőbbrendű, mert hogy mondod, mint megannyi diktátor, akik beleőrültek a diktatúrába, saját antiszociális büdösségükbe, saját holttestük bűzébe, hogy a szegények minden baj okozói, odanézzetek! Ott van nektek a für lajos is, a tömeggyilkos honvédelmi miniszter, aki soha, egyetlen alkalommal semmilyen államtitkot nem tárt nyilvánosságra. És mint olyan személy aki az NBH-n keresztül annakidején a nemzetközi kábítószer-kereskedelembe akart beépülni, kitanulva a szakmát és annak megannyi vonatkozását, helyette tárom fel, valódi lakitelket létrehozva a legsúlyosabb államtitkokat. Amitől für lajos úgy menekül mint akit farbalőtt a rebisz. Keresztyén vagyok vona gábor nem fér bele a fasiszta bélyeg, nem fér bele a szegény néptömegeknek a megbélyegzése, kirekesztése, üldözése, nem fér bele a csőcseléked! Aki spontán támadásokat indít ellenünk, azért, mert nem vagyunk fasiszták! Hogy nem talál minket eléggé brutálisnak, alantasnak, aljasnak és közönségesnek. Akik számonkérik a fajgyűlöletet! A feketék megbélyegzését! Faji alapon. Akik számonkérik hogy miért vagyunk politikai üldözöttekként vagy akármilyen okból ezer és millióféle okokból szociális segélyen. És terád, és fasiszta nyilatkozataid végeláthatatlan tömegeire hivatkoznak. Arra a fasizmusra, totális elbutításra és leépítésre, egy tömeggyilkos titkosszolgálati miniszter oldalán, amely betegségeket te terjesztettél el ezen a földön. Meg "a szegények minden baj okozói, elveszik a pénzemet" - mondja ezt a milliomos, kapzsi söpredék. Miközben miközülünk sokan az utolsó fillért is emberi jogokra fordítjuk, az utolsó fillért is, miközben kenyeret eszünk virslivel. 299 Ft-os tesco-s virslivel. Eközben autókat vásárolnak, házakat építenek: a söpredék, a fasiszta csőcselék. Mindent saját koszos döglött testükre költve. A biblia hívja, Jézus Krisztus hívja dögöknek a világot és a világiakat. Holttestnek is nevezi. Amely holttestek számonkérik, hogy miért nem vagyunk agresszívek és miért nem gyűlöljük a kommunistákat és a cigányokat. Azért öcsém, felvilágosítalak vona gábor, azért öcsém, mert egy keresztyén nem gyűlölködhet. És végképp nem gyűlölködhet cigányok ellen, arabok ellen, zsidók ellen, feketék ellen, kínaiak ellen! És ahogy a Jézus Krisztus tanítja: az embert cselekedetei alapján sorolja be, hogy az ember mely "fajból" való. Mint az a cigányasszony - gyalázatos, megalázó nézni, ahogy megaláz téged az a cigányasszony a televizió képernyőjén, akit megtámadtattatok. Akire fasiszta hőzöngéseid miatt a te védelmedben lévő fasiszta antiszociális mocskos söpredék bűnözők molotov koktélokat dobtak. Megalázó nézni a cigányasszony alázatát. Az idős, nyugdíjas cigányasszony alázatát, amellyel még sem harag, sem düh, sem gyűlölet, semmi ki nem mutatható, csak a csodálkozás és az értetlenség.
Meg lehet mintázni, szélsőséges mocskos lecsúszott követőidről vona gábor az antikrisztust. Egy sor olyan tipológiai jegy illik rájuk amellyel Jézus Krisztus és az Apostolok valamint az Evangelisták a sátánt és az antikrisztusokat illették. Ezek az antikrisztus cselekedetei és bizonyságtételei vona gábor. Akárhogy hívja magát, akár magyarnak hívja magát, rendszerváltónak, magyar gárdának, miépnek, teljesen mindegy: a sötétség országából való. Nem Jézusi tettek, nem hétköznapi emberi cselekedetek, hanem a sötétség országából való: te vona gábor, és azok a magyarverő idióták, és fasiszta, antiszociális pszichopaták, akik minket, cigány fajként, zsidó fajként, kommunista fajként, meg munkanélküli fajként, rád hivatkozva titulálnak alsóbbrendűeknek, azok a sötétség országából valók, az antikrisztusok bizonyságtételei, az antikrisztusok cselekedetei. Tehát ellenkrisztusok, a Jézus Krisztus személyiségének ellentétét hordozzák. Kedves közönség, disznók és nem disznók, azt hiszem senki máshoz nem viszonyítható alapos rendszerképet adtam a helyzetről, és egyben elmondtam a jövőt is, amely be fog teljesedni, mert egy állat tettei könnyen kiszámíthatók. Abban az esetben létezhet ettől eltérő jövő amennyiben a vezérdisznó irányt vált, mert az egész csorda a vezérdisznónak az eszméit, megosztását, fasiszta, kirekesztő mentalitását és nyilatkozatait követi. Amennyiben a vezérdisznó egy jottányit is ezen az úton marad, abban az esetben követői is lefelé mennek, arrol pedig nem is álmodok, hogy a közeljövőben, amíg vona gáborék működnek, a cigánybűnözést olcsó módszerekkel fel lehetne számolni - egyébként minden más bűnözéssel együtt, minek cigánybűnözésről beszélni: Jézus sem beszélt soha cigánybűnözésről hanem bűnözésről beszélt. Ugyanis az nem fajhoz kötött, hanem mindenkit tettei alapján vizsgál. Ahogy Pál Apostol is mondja, nincsenek nemzetek között különbségek. Nincsen zsidó, görög, sem rabszolga, sem szabad. Valaki vagy a sötétség országából való, például fasiszta idióta, aki alsóbbrendű fajként kezeli azokat akik nem fasiszta idióták, vagy például keresztyén és a Jézus Krisztusnak legalább valamelyest a követője. Aki meg - mondjuk el az ateisták kedvéért - éppenhogy zsidónak született, és a világtörténelem legnagyobb békeapostola volt, valamint a világtörténelem második legnagyobb békeapostola pedig egy cigány volt, a neve Mahatma Gandhi. Nem kétséges, hogy Mahatma Gandhi ha tudta volna, hogy vona gábor idiótái hova mennek molotovkoktélozi, egész biztosan beköltözött volna mégpedig rongyokban ahogy a Jézus Krisztus tette. Rongyokban költözött volna be, azon házak bármelyikébe, amelyről előre tudható lett volna, hogy molotov koktélos támadás éri. Ebben éppúgy lehetetlen szinte nem meglátni az isteni gondviselést, hogy Isten a világ legnagyobb békeapostolait egy zsidó, és egy cigány képében küldte el, ahogyan ékesen tanuskodik Isten művéről az, aki a gyűlölettel szemben és a disznók megleckéztetésére küldte el Jézust és Gandhit. Ahogyan lehetetlen nem meglátni azt, hogy minden idők legnagyobb vallási reformátora, Martin Luther, nem véletlen neveztetett Luthernek, ellenségei, a disznók, akik védték az inkvizíciót, és a fasiszta brutalitásokat, mindazokkal szemben akik pedig nem védték a brutalitást, hanem szembe álltak vele mint Luther, miért nevezték Luthert Luthernek, hát mert Lucifernek csúfolták. Azaz a sátánnak. Milyen szép nevet adott az Isten minden idők legnagyobb vallási reformátorának. Luther nevet adta, hogy minden mocskos disznó még alább csússzon, botránykövet vetett eléjük, hogy Luthert Luciferezzék, hiszen ő volt a legfényesebb égitest ötszáz évvel ezelőtt az egész bolygón, és az eltelt kétezer év óta, Krisztus óta nem volt fényesebb égitest a bolygón, a bolygó ege fölött. Minden idők második legnagyobb vallási reformátora pedig Kálvin volt, akit Káinnak csúfoltak, azaz ez első gyilkosnak, aki az emberi fajból embert ölt. Ádám és Éva gyermeke volt Ábel, és erről kapta a nevét Kálvin, minden idők második legnagyobb reformátora. Olyan ez, kedves barátaim, mint hogy Luther a Lucifer, a sátán a legnagyobb, és annak gyermeke Káin, az első gyilkos, akinek gyilkosságából egy egész emberi faj átka származik, miközben annak áldása származik Kálvin részéről, aki semmiben nem azonos Káinnal. De a disznóknak jó botránykő volt. Ez az idézet pontosan erre igaz: "Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyzi az önző emberek igazságtalansága, és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője, és az elveszett gyermekek meglelője.Én pedig lesújtok majd terád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is akik testvéreim ármányos elpusztítására tőrnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesujt reátok." (Ezékiel 25:17) Szóval megkaptuk Jézust a zsidót, Gandhit a cigányt, Luthert a sátánt, és Kálvint, az emberi faj első gyilkosát. Dicsértessék hát az Isten neve, aki ilyen egyértelmű jeleit hagyja a világtörténelmen, akárcsak az Echelon kvázi a huszadik századtól kezdve bizonyítva a jelenések könyvét, bizonyítva hogy a jelenések könyve él, már történik, a megprófétált világrendszer, annak minden betegségével és nyűgével együtt regnál, és bizonyítva, hogy a Jézus Krisztus a megváltó aki a jelenések könyvét egy férfinak, Krisztus után nyolcvan körül Pathmos szigetén János Apostolnak kijelentette. A mindenhatónak legyen a dicsősége a Jézus Krisztus nevében mindörökké Ámen.

2008.09.18.

_________________
/mT


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. okt. 06., hétfő 09:25 
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2008. júl. 23., szerda 15:57
Hozzászólások: 271
net2rist írta:
rosszul tudod: az a Scheiber, ahol "kötelező a zsidó hit", a Lauder VILÁGI zsidó iskola

véletlenül a négy gyerekemből négy járt egy ideig a Lauderba, tehát BELSŐ információt tudok közölni:

JÁRNAK romák a Lauderbe, TERMÉSZETESEN nem a putri-sorról, ahogy a kedves levélíró szeretné, az alapítványi hozzájárulás elég komoly összeg, nekünk is mindig keményen alkudni kellett, hogy kifizethető mértékűre redukáljuk...

ezen kívül odajár pár "magukfajta" ember gyereke is, Deutsch Tamás "kisfia" például az iskola egyik legnagyobb "büszkesége"


sok-sok pénzt kereshettem volna azzal az el nem készült fotóval (jó tíz éve), amin egy évnyitó után békésen beszélget egymással Szerekes Apuka és Deutsch Apuka....



ok koszonom ezt nem tudtam..
nalunk amit zsido iskolanak hivnak az igazan az ..

alapitvanyi iskolak itt max a nevado miatt mondhato zsido iskolanak de igazabol nem kifejezetten az ..

oda meg barki bemehet aki meg tudja fizetni :)

viszont a masodik mondat akkor is jo :)

sejtem a celjat hogy miert irtak be :)

_________________
Zsoltárok 103.
.."2. Áldjad én lelkem az Urat, .."


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. okt. 06., hétfő 09:26 
Offline

Csatlakozott: 2006. nov. 08., szerda 14:51
Hozzászólások: 353
Tartózkodási hely: Bp.
[quote="net2rist"]a suli a "szokásos" okok miatt esett szét: HitGyülis tanárok fellázadtak, széthúzás-befújás, brrr...

más téma: Dezi "mindent pontosan értő" hozzászólásait figyelve...


kedves Netrist, ha már megszólíttatam, akkor következzék egy cikk a "mindent pontosabban értő" hozzászólásom nélkül.
:D
Úgy látom a megbélyegzés tárházában a korral előre haladva kezdenek változni a bélyegek...
Ugye nem baj, ha nem veszek tőleg példát a bélyegvásárlásban?
Üdv.: Zoli

A folytatás - az idézett cikket - a jogos észrevétele miatt töröltem...


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dezi 2008. okt. 06., hétfő 10:49-kor.

Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. okt. 06., hétfő 09:34 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 08:52
Hozzászólások: 4464
http://www.gondola.hu/cikkek/61570

Így egyszerűbb lett volna... és még bélyeg se kell rá...

_________________
/mT


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. okt. 06., hétfő 09:49 
Offline

Csatlakozott: 2006. nov. 08., szerda 14:51
Hozzászólások: 353
Tartózkodási hely: Bp.
net2rist írta:
http://www.gondola.hu/cikkek/61570

Így egyszerűbb lett volna... és még bélyeg se kell rá...



El kell ismernem, frappáns válasz!
:D
De remélem érzékelted a mögötte gondolatokat, évek óta megválaszolatlan kérdéseket is...
Ja, és elnézést hogy mertem továbbadni, a társaság trágár nevét, helyenként áradó detruktív trágár kifejezésekért, amelyben kemény állami támogatás is van. Erre futja manapság...
Csak most mán azt nem tudom, hogy kitől ered az - erre van igény-, című hamis elszólás. Persze van joguk ehhezm de akkor tegyék azt a saját értékeikkel.
Abban mindenestre megegyezhetünk, hogy mi nem ezek szerint az értékek szerint nevejnük gyermekeinket, ugye?


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. okt. 06., hétfő 09:53 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 08:52
Hozzászólások: 4464
ja-ja... igaz MAGYAROK lesznek :)

(még tán írni is megtanulnak...)

_________________
/mT


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. okt. 06., hétfő 10:04 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 05., csütörtök 20:20
Hozzászólások: 3994
félve kérdezem meg, mert nem értem miért jó ez, hogy ilyen cikkeket tesztek fel(szerintem ez már túl.......)

A három szita

Izgatottan, szinte futva érkezik valaki a bölcs Szókratészhez. -Szókratész, el kell mesélnem neked valamit egy közös barátunkról, aki... -Várj!- szakítja félbe Szókratész. -Azt, amit mondani akarsz, megszitáltad-e a három szitán?-A három szitán?- kérdezte az csodálkozva. -Igen, a három szitán. Az elsõ szita az igazság. Utánanéztél-e mindennek, amit mesélni akarsz, hogy valóban igaz-e? -Nem, csak úgy hallottam.-De bizonyára megvizsgáltad a második szitán, a jóságén. Amit mesélni akarsz, ha már nem hiteles, legalább jó?-Nem, nem jó, éppen ellenkezõleg, mert... A bölcs újra félbeszakítja: -Várj! Alkalmazzuk a harmadik szitát is, és mondd: használ-e nekem valamit, ha elmondod azt, ami annyira felizgatott?-Éppenséggel haszna sem igen van.-Akkor, mosolygott a bölcs,-ha az, amit mesélni akarsz, se nem igaz, se nem jó, de még csak nem is hasznos, felejtsd el és ne terheld azzal se magadat se engem.


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1420 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 95  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Style by phpBB3 styles, zdrowe serce ziola
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség