exrefis írta:
Kedves Fony!
Még mielőtt radírt ragadsz vegyél annyi fáradságot, hogy írásaimból a valóságot értelmezed és nam azt amit belelátsz.
A valóság Jézus Krisztus, és az Ő kegyelme.
Ezt valóban nem látom az írásaidban.
exrefis írta:
Hogy ez így van, az bizonyítja, hogy azt hiszed én valaha is szavaztam az MSZP-re.
2002-ben a Hgy-nek kollektíve az Mszp-t illett támogatni. Ha te ennek ellenére az Szdsz-t, a Munkáspártot, vagy Kisgazdákat támogattad, …
exrefis írta:
Te vagy az aki összemosod a Jobbikot a szavazóival nem én. A két dolog különbözik.
Annyiban nem különbözik, hogy a Jobbikot is emberek alkotják, emberekről van szó, akikért imádkozni kell. Egyszer nagyon szépen leírtad, hogy az imádság meghallgatásának igen sok módja lehet, pl. az ellenség megerőtlenedése (az emberekben).
exrefis írta:
A szavazókat soha nem hordáztam le, mert többségében nem nácik, lehetnek megtévesztettek, vagy csak egy elmérgesedett helyzetre, elkeseredetten reagálók, ….
Nagyon örülök, hogy már így látod. Nemrégen még minden jobboldali light náci volt a szemedben, most már a Jobbikra szavazók közül sem mindenki az. Így tovább.
exrefis írta:
de maga a jobbik, az nem ilyen, ők tudatosan vállalták be a gyűlölet prófétáinak szerepét.
A gyűlölet pedig, János óta tudhatjuk, hogy egyenlő a gyilkossággal. Ebbe gondolj bele mielőtt védelmedbe veszed őket és engem radíroznál.
Továbbá nem átkoztam őket.
Ha lecsürhézed, vagy hordázod őket, az átkozás, - gondolom, te sem szeretetből teszed, hanem gyűlöletből.
Akkor te mit is prófétálsz feléjük? Gyűlölettel gyilkolni a gyűlöletet?
Ezzel nem segítesz sem rajtuk, sem a szavazóikon.
exrefis írta:
Továbbá lehet hogy nagyon zavar az, hogy honnan váltak ki, de az nem vélemény kérdése, hanem tény, hogy Vona Gábor egy polgári körben volt Orbán Viktorral, ahova nem lehetett csak úgy az utcáról belépni.
Én nagyon örülök, hogy kiváltak és ma már szemben állnak egymással, ettől leszek most először Fidesz szavazó.
üdv
ex
Én pedig annak is örültem volna, ha nem történtek volna meg azok a dolgok, melyek eredményeként létrejött a Jobbik.
De ez csak az én emberi perspektívám, Isten tudja, miért kellett hogy így történjen.
Tehát ismételten megkérlek Ex., ezentúl mellőzd a hozzászólásaidból (a mostaniakból pedig töröld önként) a „töketlen”, „csürhe”, „horda” jellegű címkéket, akár az Mszp-ről, akár a Jobbikról, vagy akárki másról van szó, mert nem csak a címkét, hanem a teljes hozzászólásaidat törölni fogom.
Üdv
Fony