Idézet:
Az a vád is így ki van lőve, hogy értelmetlenek az internetes beszélgetések, hiszen azt sem tudjuk, kit takar a nick, ismeretlenül mondhat olyan véleményt, amit maga soha nem élt át vagy nem gyakorolt.
Igy, hogy elmegyek egy találkozóra, legalább egy kicsit megismerhetővé teszem magam.
Szia Erika !
Mielőtt végleg rajtam maradna az a bélyeg, hogy "közösség-ellenes" vagyok,
Kézzel, lábbal, szemmel, fejjel, - megfelelő mimikával
t i l t a k o z o m !-Ezt ugyan itt most nem tudom bemutatni...
- pedig éppen erről van szó, hogy az ember alapjában véve
LÁTNI akar. - Sőt, mind az öt érzékszervével
tapasztalni ! - Ez a
természetéből fakad. - Eszembe se jut ez ellen tiltakozni.
Nem ez volt az alap, amiből kiindult ez a beszélgetés, vagy vita-féle... Én arra kaptam fel a fejemet, amikor azt olvastam, hogy a fórum egy "fapados", "lebutított'
valami - a gyülekezettel szemben ! - Azt vitattam, hogy nem lehet így ledegradálni, mert mindkettőnek MÁS a rendeltetése ! - Persze, hogy a gyülekezeti együttlét "többet tud adni!". Ez természetes ! - De -szerintem- nem kell "lenézni" és "lebutított fapadosnak" titulálni a fórumot,--- mert más a célja, rendeltetése !!!!
-Ennyi !
-Azt azért vitatnám, hogy a testi mibenlét ismeretében "jobban" megérthető az írásos, gondolati mondanivalója.--- Ugyan mitől ? - Nem mindegy, hogy kék, vagy fekete a szeme ? Nagy, vagy turcsi az orra ? stb. stb....
-A gondolat a szívből ered,- az pedig felboncolás nélkül nem látható,
de viszont érzékelhető a tartalma : fejjel (ésszel), szívvel (érzelemmel) lélekkel (transzcendens érzékeléssel) - és bizony megállapítható, -legalábbis alapvetően- a hozzászóló személyisége.- Keresztyén, vagy más vallású,-- hívő, vagy hitetlen... stb. - A Biblia is azt mondja: Vizsgáljátok meg a "lelkeket", hogy Istentől valóak-e?
---Tehát kedves Mindnyájan ! - ha Isten is úgy akarja - lesz még fórumtalálkozó, addig pedig, amíg nem látunk és tapintunk,-- hagyatkozzunk a szívünkre, meg a lelkiismeretünkre; a magunk és mások megítélésére nézve, - mi az, ami a szívből kijön ???
Szeretettel
Loisz