Sziasztok!
A hallgatásról sok mondás van: hallgatni arany...a hallgatás beleegyezés- most egy újat hallottam, ami nagyon tetszett: a hallgatás a legfélreérthetőbb beszéd-
nos az én eddigi hallgatásomnak számos oka volt, nem terhelnélek ezzel benneteket, csak egy örömteli okot emelek ki: nálunk volt az unokám egy hétig, így minden más a háttérbe szorult.Nagyinak lenni csodálatos dolog!- ugye, számos felelőség nem az én vállamon van, hanem az anyán, én csak örülök, ha kézbe, ölbe kaphatom a drága csöppséget. Nem először látott , már párszor találkoztunk a négy hónap alatt, mégis ijedten kezdett el szepegni, ahogy a látóterébe kerültem az első pillanatokban. De aztán ahogy teltek a napok, megkedvelt, és elkönyveltem magamban egy tudatos hozzámsimulását, amivel jelezte, hogy mi jóbarátok vagyunk.
Aztán körbeutaztuk az országot,egy esküvő és Natanael keresztelője volt programon. Ilyen zuhogó esős,szeles időjárásban még nem autóztam- hát majdnem olyan veszélyes volt, mint télen a szakadó hóesésben, csak valamivel gyorsabban lehetett haladni.Hála az Úrnak, megúsztuk koccanás nélkül. Elképesztő volt a múlt heti kellemes napok után a dermesztő hideg. Itthonról fényes napsütésben indultunk, esernyőt sem vittünk, pedig félfüllel hallottam, hogy nagy esőzések várhatóak-.. vasárnap este döbbenten néztük az elárasztott földterületeket, aztán letereltek az autópályáról, hogy árvízveszély- s amire még nem emlékszem,-éjjel lezárták a szülőfalum határában levő határátkelőhelyet is , amin mi még "száraz lábbal "átkeltünk.
Na, most már futok, mert annyi elpakolni való van itt körülöttem, mintha még egy bomba is becsapódott volna idő közben....
|