Időzóna: UTC + 1 óra




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1420 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 95  Következő
 

Re: Társadalom-Politika-Gazdaság.
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2010. szept. 12., vasárnap 19:56 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
pauler írta:
Az SZDSZ-nek, Kuncéval, és már nem is tudom a nevét kivel, volt annyi ereje hogy eltávolítsa Meggyesit és a saját emberét (Gyurcsányt) tegye a vezető pozicíóba.
Péter! Meggyesit az mszp őskövületei váltották le azért mert elveszítették a népszerűségüket és látták, hogy Meggyesivel nem nyerhetnek választást.

Idézet:
Azt gondolták, hogy a liberális elveket végig tudják verni egy baloldali szavazó bázison, ill. baloldali eszméket valló tagságon.
Mondhatnál egy-két példát, amikor az mszp akarata ellenére rájuk kényszerített valamit a szadesz.

Idézet:
Lehet szavakon lovagolni, de a lényeg nem változik.
De ha konkrétumot nézek, akkor nekem klasszisokkal hazaszeretőbb egy FIDESZ vezetés, mint amilyen a liberális vezetés volt.
Ez nem szavakon lovaglás. A nacionalizmus nagyon más mint a hazafiasság.
A Fidesz viszont valóban nacionalistább mint az előző vezetés, ami viszont soha nem volt liberális. Balos volt a meghatározó.
üdv
ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: Társadalom-Politika-Gazdaság.
HozzászólásElküldve: 2010. szept. 12., vasárnap 21:24 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
Exrefis ezzel a gyülölet szöveggel mindig akkor állsz elő, amikor valamit villantani kellene a vitában. A majd két oldalas beírásomra ezzel jösz elő, ahelyett, hogy válaszolnál a gazdasági, poltikai kérdésekre.

A gyűlölködésre csak az alábbiakat tudom mondani. Választhatsz:

1. Mindenki magából indul ki
2. Gyáva nyulacska reagálásod van
3. Egyszerűen démonizálod a vitapartneredet

Részemről nem izgulom halálra magamat emiatt, mert volt már a fél ország náci a hozzászólásaidban, ezt a kis gyülölködés megjegyzést tesszük a többi mellé.

Ami a hgy libertárius szellemiségét illeti ezek szerint ezt NS letiltotta. Vagyis szimplán neokonnak szeretnétek tartani magatokat. Egészségetekre! :)


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: Társadalom-Politika-Gazdaság.
HozzászólásElküldve: 2010. szept. 12., vasárnap 21:35 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
pauler írta:
Ex, az SZDSZ átvette az MSZP irányítását egy puccsal. Eltávolították a törvényesen megválasztott miniszterelnököt és innen kezdve a farok csóválta a kutyát. És ebbe két párt is bele veszett.


Így is volt. A Csillagos szadesz disznóságai, autópálya ügyek és egyebek miatt kellett a Medgyessynek repülnie. Azt hitte, hogy tényleg ő a főnök és le akarta állítani a Csillagot. Szegény feje első megrőkönyödésében kamerába, mikrofonba mondta, hogy tele van a szadesz korrupt dolgokkal, lásd autópálya. Amikor a riporter védendő a szadeszt rákérdezett, hogy ezt honnan veszi, akkor a Medgyessy közölte, hogy miniszterelnökként számos olyan információval rendelkezik, amiről az átlagos állampolgárnak gőze sincs. Ezt a saját két szememmel láttam a televízióban.

A szadesz Kuncze eftárssal rögtön kikérte ezt magának még azt hiszem aznap. A Medgyessy ezek után már egy szót sem szólt semmiről, szép csendben éli azóta is a boldog milliárdos életét.

Gondolom megpendíthette valamely derék liberálbolsi eftárs - mondjuk a 1990-es kommunistázó szadeszből - a Medgyessy egyik ügyét. Talán éppen azt, amiből a Kulcsár ügy fakadt... :?


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rosta 2010. szept. 12., vasárnap 21:38-kor.

Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: Társadalom-Politika-Gazdaság.
HozzászólásElküldve: 2010. szept. 12., vasárnap 21:37 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
rosta írta:
A majd két oldalas beírásomra ezzel jösz elő, ahelyett, hogy válaszolnál a gazdasági, poltikai kérdésekre.

Melyik kérdésedre nem kaptál választ?
ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: Társadalom-Politika-Gazdaság.
HozzászólásElküldve: 2010. szept. 12., vasárnap 21:41 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
exrefis írta:
rosta írta:
A majd két oldalas beírásomra ezzel jösz elő, ahelyett, hogy válaszolnál a gazdasági, poltikai kérdésekre.

Melyik kérdésedre nem kaptál választ?
ex


Kb itt tartottunk, amikor hirtelen letámadott téged a kétségbeesés, hogy itten tégedet gyűlölnek:

exrefis írta:
rosta írta:
Ha a pénzt adó hatalom mondja meg egy országnak, hogy a legapróbb részletekig mit tehet,
Iyen nincs. Az IMF keretszámokat ír elő. A részletekről, hogy ezt hogy teljesítjük, mindig az aktuális kormányzat dönt. De itt lehet jól és rosszul dönteni a végrehajtásban. Eddig rendre rosszul döntöttünk, jellemzően politikai, szavazat vesztés/nyerés okokból. Pl. jó döntés a szerkezeti reform, rossz döntés az adóemelés.


Alapvetéseket cáfolni szerencsétlen dolog. Akinek az IMF hitelt ad, annak részletekbe menően el kell fogadnia és be kell tartania az IMF által kötelezővé tett gazdaségi lépéseket. Ez egyszer egy. Ezt lehet vitatni, de az csak téged hiteltelenít.


exrefis írta:
rosta írta:
ő neveli ki az ország elitjét,
Ilyen sincs. Mi neveljük ki az ország elitjét.


A pénzügyi hatalom ösztöndíjain keresztül már a rendszerváltás előtt nevelte a hozzá hű elitet. A rendszerváltás után számos más csatornán, mint a Soros alapítványon keresztül, az általa létrehozott egyetemen keresztül táplálta ezeket pénzzel. Akkora összeg volt ez, hogy Antall csak nehezen tudott az egész ország és a külföldi magyarok számára ugyanakkora összeget kitenni, mint a Soros.

Mondjuk az Orbánt is elküldték Oxfordba, ahol a Clinton is tanult. Innen is látható, hogy azért nem minden általuk nevelt vezető lett csicskás.


exrefis írta:
rosta írta:
ő szabályozza az emberein keresztül a gazdaságunkat,
Nem ő szabályozza, hanem a kormány.


A balliberális kormányok gazdasági vezetői ennek a hatalomnak az emlőin nevelkedtek. Úgy táncoltak, ahogy ez a pénzügyi hatalom fütyült.

exrefis írta:
rosta írta:
a törvénykezésben azt látjuk viszont, amit ő akar,
Ilyen sincs. Vagy mire gondolsz? Mondj egy példát!


Pénzadás feltétele privatizáció, deregularizáció! A szabályzásokat ehhez a törvényhozáson keresztül bontották le. Ez is alapvetés.

exrefis írta:
rosta írta:
azt és úgy privatizálnak neki, ahogy akarja,
Úgy privatizálunk, ahogy akarjuk(mármint a kormány, azt meg mi választjuk).


Úgy tűnik, hogy még hiszel a mesékben. Főleg onnan gondolom ezt, hogy egy éve még te is a privatizációt támogattad tgeljes mellszélességgel.

Úgy privatizáltunk, ahogy azt a hazai "sötét elit" és a külföldi pénzügyi hatalmak ebben megegyeztek.

exrefis írta:
rosta írta:
ő mondja meg a médiának, hogy mit szóljon,
A tulajdonos a meghatározó, de még ő sem teljes mértékben (vannak törvények is). Vagy úgy gondolod, hogy a HírTv és az Echo Tv mondandóját a Goldman Sachs, vagy a JP Morgan határozza meg? Ugyan! :D


Számomra inkább a Gyurcsány politizálása mutatja, hogy mennyire fontos szerepet töltött be a külföldről irányító média. A kétségbeejtő 2002-2006 közötti ballib politikát is képesek voltak elfedni a médián keresztül, amikor a Gyurcsány gyakorlatilag az őt támogató, általa is tematizált médiumokkal képes volt elfödni a bajt. A tömeg rászavazott 2006-ban. Hihetetlen például az öszödi beszéd fényében, de így volt.

Amióta van már jobboldali média is, Hír, Echo tv, azóta már nem csak az történik, amit a ballibek akarnak...

exrefis írta:
rosta írta:
akkor tényleg csak egy kis részletkérdés, hogy az ország helyzetét elemző cégek is azt mondják, amit ez a pénzügyi hatalom hallani akar.
Azt értsd meg, hogy a valóságra kíváncsiak nem szinesre festett mesékre, ugyanis ezek alapján hoznak üzleti döntéséket.


Már Soros is fő tanulságnak tartja, de a Nobel díjas Stiglitz is arról beszél, hogy a piac és a piaci résztvevők visszacsatolása együttesen határozza meg a gazdasági helyzetet. A piac nem önszabályzó tehát, hanem teljesen káros folyamatok jöhetnek az interaktív folyamatok esetlegessége miatt. Úgy tudják bedönteni az országok gazdaságát, ahogy csak akarják.

Ezt Soros is megcsinálta egymaga például több országgal, például Malajziával is. Ha jól tudom ott halálra is ítélték emiatt, de valami büntetést mindenképpen kapott ott...

exrefis írta:
rosta írta:
Ezek a hitelminősítők a 2008-as válságnál mutatták meg az igazi arcukat. Azokat a bankokat minősítették tökéletesre, amelyek símán becsődöltek.
Bárcsak a mi kormányaink is csak annyit hibáznának, mint a pénzügyi elemzők.


Bocs, de ezek az elemzők a világ legnagyobb gazdasági válságával egyenlő mértékű gigászi összeomlást nem látták, pedig ott volt az orruk előtt. Lehet, hogy hittek abban az általad emlegetett téves alapvetésben, hogy a piac önszabályzó. De méginkább valószínű, hogy mint Gyurcsány bíztak abban, hogy a végletekig képesek a befolyásukkal hipnotizálni a résztvevőket.

exrefis írta:
rosta írta:
Olyan csontvázak estek ki a szekrényből, amiről ezeknek a minősítőknek gőze sem volt.
Ez nem igaz. Biztos hallottál már Warren Buffet-ről. Ő az egyik legnagyobb és legismertebb amerikai befektető üzletember. A válság előtt évekkel azt mondta, hogy az amerikai ingatlanpiac egy pénzügyi időzített bomba és ki is szállt belőle. És ez a lufifújás egy kormányzati beavatkozással kezdődött.


Ugyan, a piac tele van számos lufival, amely bármikor berobbanhat. Most például aranylufiról beszélnek, de több hasonló mértéküről cikkeznek a szaklapok, mint az ingatlan lufi. És ezek nem az állami beavatkozás miatt alakultak ki, hanem amiatt, mert a piac szabályzás nélkül, hamis pénzügyi befolyásolással lufikat hoz létre.

exrefis írta:
rosta írta:
Én nem rájuk szavaztam egyik alkalommal sem. És te?
Ennyi év után tudhatnád, hogy nem vagyok MSZP szavazó. Értsd meg, aki nem fideszfan, az nem jelenti azt, hogy mszpfan.
Húsz éve várom, hogy megalakuljon egy olyan párt, amelyikre jó lelkiismerettel adhatom le a szavazatomat. Eddig csak a rossz és a rosszabbak mellett lehetett voksolni.
üdv
ex


Én a szadeszt még az mszp-nél is sötétebb társulatnak tartom, a hitgyüli bűnének tartom, hogy ekkora rombolást tudtak végezni az egész társadalomban. A szadesz revolverezte végig az mszp-t és a szadesz szakemberei voltak a irányadók, vezetők, és a koordinálók a pénzügyi hatalom és a honi szféra között a privatizációs, deregularizációs folyamatban. Mind a politikai, közigazgatási szférában, mind a gazdasági szférában, mind a tudományos szférában, mind az ezeket gőzerővel támogató médiában a szadesz, ezzel a háta mögött alló hitgyüli határozta meg a folyamatokat majd a teljes húsz éven keresztül.

A hitgyüli sajnos teljességgel kiszolgáltatta az országot a pénzügyi hatalmaknak a befolyásán keresztül. Mostanra 98 %-ban privatizálták az országot, és az ország adóssága ezzel együtt 20 000 millárd forintra nőtt. Teljesen padlón vagyunk!

Innen nézve elképzelheted milyen véleménnyel vagyok az egyházad felől...


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: Társadalom-Politika-Gazdaság.
HozzászólásElküldve: 2010. szept. 13., hétfő 09:08 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 29., vasárnap 16:25
Hozzászólások: 2935
Tartózkodási hely: bp
Ex, Meggyesit egy liberális puccs távolította el. A háttérben ezek az emberek álltak, persze a szavakat az MSZP emberei mondták ki, de mint bábok.
Végre felébredtek, de ehhez 15%-ra kellett süllyedniük, végre elhatárolódnak a liberális eszméktől és azok, akiknek mondják magukat.
Én ezt örömmel látom és még nagyobb örömmel látom, hogy van igazság, az SZDSZ teljesen tönkrement. Akik tönkre tették, azok pedig erről számot fognak adni, ha akarnak, ha nem.

Az előző vezetés liberális volt, de mivel erőszakra épült, erőszakkal vette át a hatalmat, ezért már önmagán belül is mindig volt feszültség. Ezért nem működött a liberális tudat és ügy az MSZP-n belül.
Gyurcsány a vezető pozíciókba ugyan olyan liberális embereket állított, mint ami önmaga.

A FIDESZ nacionalista, ami számomra egyet jelent a hazafival. Számukra fontos a magyarság, számukra fontos, hogy a magyar emberek előrébb kerüljenek egy-egy dologban, mint egy külföldi és szerintem ez minden jól működő országban így van, ami nem jelenti azt, hogy ne lehetne együtt működni, vagy segíteni a gyengébbet.

Hadd kérdezzek valamit, számodra mi a fontos? A saját családod, vagy inkább a szomszéd? Ha dönteni kell, kinek add a sütemény nagyobb részét, akkor kinek adod?

_________________
Békesség Istentől


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: Társadalom-Politika-Gazdaság.
HozzászólásElküldve: 2010. szept. 13., hétfő 09:09 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 29., vasárnap 16:25
Hozzászólások: 2935
Tartózkodási hely: bp
Ja és Meggyesi nyerte meg az MSZP-nek a választást.

_________________
Békesség Istentől


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: Társadalom-Politika-Gazdaság.
HozzászólásElküldve: 2010. szept. 14., kedd 11:20 
Offline

Csatlakozott: 2007. aug. 10., péntek 17:57
Hozzászólások: 46
Tartózkodási hely: Miskolc
Örömünnep

Idézet Bibliából:” Számolj azután hét nyugalom évet, azaz hétszer hét esztendőt, úgyhogy a hét nyugalomév ideje negyvenkilenc esztendő legyen. ...Az örömnek ebben az esztendejében jusson hozzá újra MINDENKI SAJÁT BIRTOKÁHOZ.A földet senkise adja el véglegesen, mert enyém a föld, ti csak jövevények, és zsellérek vagytok nálam” / Mózes III.24./
Egy másik idézet:” Jelenleg a világrendszer változó félben van Most már nem ciklusok, és trendek kisebb állandó összesítésének a korát éljük. 1989.-el feltehetően rázárult az ajtó a múltra .Meglehet most már megérkeztünk a bizonytalanság valóságos birodalmába. A világrendszer természetesen továbbra is működni fog , sőt jól fog működni, de éppen mert továbbra is úgy fog működni, mint ahogy már ötszáz éve működik, tehát keresi a szakadatlan tőkefelhalmozás módjait, hamarosan képtelen lesz ilyen módon működni. A történelmi kapitalizmus, mint minden történelmi rendszer nem a kudarcai, hanem sikerei okán fog elpusztulni ”/Immánuel Wallerstein/ (Lévai Imre :II .Globalizáció és komplex világrendszer c. művéből)
A két idézet között közel háromezer év van. A mózesi törvény nem enged földbirtok felhalmozást, latifundiumokat keletkezni a /köz/- gazdaságban , korunk legfőbb gondja pedig a tőkefelhalmozás, a mértéket nem ismerő gyűjtés és a vele járó hatalmi struktúrák kiépítése.
Ha az Ószövetséggel kezdtem az idézetet, befejezem azt az Újjal. .A Mammon-isten imádat gyökere a pénz- szerelme, ezért mondja Jézus az Őt követőknek:” ... nem szolgálhattok Istennek és a mammonnak.”/Mt.6.24./ Nincs kompromisszum! Korunkban a pénz nincs a helyén. Trónra emeltük.. A monetáris-világ, maga mögé utasította a gazdaságot, a gazdálkodást a környezet védelmét a tudomány világát és diktál .. Gazul töri az ember jellemét, és tömegesen megfizethetővé teszi őket A globál világ pedig trambolint tett alája.
Amit a Teremtő mondott a termőfölddel kapcsolatban, azt mondja ma is a monetáris világnak:” Enyém az ezüst ,enyém az arany, így szól a Seregek Ura .” /Hagg.2.8/ Ha hosszú távon is meg akarunk maradni sürgősen hirdessen ÖRÖMÜNNEPET a pénzvilág!

_________________
Jónás próféta jele..


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: Társadalom-Politika-Gazdaság.
HozzászólásElküldve: 2010. szept. 14., kedd 14:56 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
Pista bátyám, nem találom a cikket, amelyik arról szól, hogy a nyugati országok milyen módon akadályozzák meg a termőföld eladását anélkül, hogy az EU-tól kérni kelljen föld eladási moratóriumot.

Ami miatt említem a cikket egy adat, Dánia adata, ahol 300 holdban van maximálva a termőföld tulajdon nagysága. Magyarul a mai viszonyok között is lehet olyan szabályzást csinálni, amely szinte biblikus viszonyokat teremt.

Összehasonlítva a nálunk kialakult termőföld tulajdon nagyságokkal úgy tudom, hogy a rendkívül szerencsétlen, vagy inkább korrupt földosztás következtében a termőföld jelentős része 9-10 ember kezében van az országunkban. Ez maga az a borzalmas mammoni struktúra, amelyet Te említesz.


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: Társadalom-Politika-Gazdaság.
HozzászólásElküldve: 2010. szept. 14., kedd 15:22 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 08:52
Hozzászólások: 4464
Idézet:
Arról viszont már kiszivárogtak hírek, hogy a Fidesz egyes agrárszakértői 300-ról 500 hektárra javasolja emelni az egy magánszemély által birtokolható termőföld maximális méretét.


http://www.szabadfold.hu/gazdanet/az_al ... dent_vihet

_________________
/mT


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: Társadalom-Politika-Gazdaság.
HozzászólásElküldve: 2010. szept. 14., kedd 18:44 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
Ha Dánia népsűrűségét nézzük, az 128fő/m2, míg Magyarországé 107,5 fő/m2 a wikipédia szerint. Egy kicsivel van csak több egy főre eső területünk. Én nem tudom megítélni, hogy a 300 mellett az 500 az rosszabb, vagy jobb. Az viszont teszik, hogy a cikk szerint a kis és középüzemek örülnek a tervezett törvényeknek, míg a nagybirtokok képviselői pampognak...


-------------------------------------------------------------------------


Most látom, hogy Fony Hírekbe betett linkjéből szereztem ezt a 300 holdas dán terület plafont...


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: Társadalom-Politika-Gazdaság.
HozzászólásElküldve: 2010. szept. 14., kedd 20:24 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
rosta írta:
Ha Dánia népsűrűségét nézzük, az 128fő/m2, míg Magyarországé 107,5 fő/m2 a wikipédia szerint.

Ennek fuss neki mégegyszer, mert valami nagyon nem stimmel a számokkal.
ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: Társadalom-Politika-Gazdaság.
HozzászólásElküldve: 2010. szept. 14., kedd 21:52 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
A m2 elé gondolj oda egy k-t: fő/km2


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: Társadalom-Politika-Gazdaság.
HozzászólásElküldve: 2010. szept. 15., szerda 13:40 
Offline

Csatlakozott: 2007. aug. 10., péntek 17:57
Hozzászólások: 46
Tartózkodási hely: Miskolc
rosta Öcsémuram! Sokat én se tudok, csak annyit hallottam, hogy a termőföldünktől távol kell és lehet tartani a SPEKULATÍV TŐKÉT. Ennek módszerét például a dánok már kidolgozták. Csak egyet: földet csak az vehet akinek agrár végzettsége van.A dán nyelvet alapfokon beszélnie kell. Én még hozzátennék vagy tizet.

_________________
Jónás próféta jele..


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Re: Társadalom-Politika-Gazdaság.
HozzászólásElküldve: 2010. szept. 21., kedd 09:39 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
Én csak azon csodálkozom, hogy ezidáig a törvény nem ezt mondta:

Idézet:
2010-09-21 08:33
Révész: Ötven-száz rendőr tudja, ki vert meg

A jövőben úgy kellene módosítani a törvényeket, hogy ha nem lehet azonosítani a rendőri elkövetőket, akkor az adott egység parancsnoka legyen a felelős – mondta a köztévében a 2002 és 2010 közötti jogsértéseket vizsgáló parlamenti albizottság fideszes tagja.

Fontos mondat volt, amit tegnap elhangzott a Rebisz parancsnoka, Dobozi József részéről, bocsánatot ugyanis még hivatalosan senki nem kért a 2006-os őszi eseményekért, azt azonban valamennyi rendőri vezető – aki megfordult a bizottság előtt – elismerte, hogy a rendőrök nem mindenben megfelelően jártak el – jelentette ki Révész Máriusz a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában.

A 2002 és 2010 közötti jogsértéseket vizsgáló parlamenti albizottság fideszes tagja azt állítja: 50-100 rendőr is tudja, ki verte meg, de a bíróság előtt egyik sem mártotta be a társát. A bíróság így csak annyit állapított meg, hogy rendőr verte meg – mondta Révész, aki szerint számos hasonló eset létezik. A fideszes politikus úgy véli: a jövőben úgy kellene módosítani a törvényeket, hogy ha nem lehet azonosítani a rendőri elkövetőket, az adott egység parancsnoka legyen a felelős.

(hirado.hu)


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1420 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 95  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Style by phpBB3 styles, zdrowe serce ziola
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség